Horoscop 2023. Cristina Demetrescu are lista cu zodiile norocoase, cine este ajutat de Marele Benefic

Se apropie 2023 cu pași repezi, iar mulți nativi vor să ştie cum va fi noul an din punct de vedere astrologic. Cristina Demetrescu a dat câteva detalii despre zodiile cu magnet la

28 dec. 2022, 12:08
Horoscop 2023. Cristina Demetrescu are lista cu zodiile norocoase, cine este ajutat de Marele Benefic

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu a spus care sunt zodiile norocoase în noul an. Mai exact, în cadrul emisiunii “Voi cu Voicu”, Cristina Demetrescu a vorbit despre noutățile pe care le aduce 2023, dar și despre zodiile care vor avea noroc din plin în anul următor.

Conform astrologului, anul 2023 va fi influențat puternic de Saturn în Pești. Această planetă aduce totodată lecții de viață pentru foarte multe zodii, dar și mari provocări.

Pe de altă parte, astrele favorizează doar anumite zodii, spune Cristina Demetrescu. Este vorba despre nativii din zodia Berbec și nativii din zodia Taur, planeta Jupiter influențând masiv aceste două semne zodiacal în mod pozitiv.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

”Dincolo de provocările finalului de ciclu cu care ne confruntăm cu toţii, unii nativi vor avea parte de sprijinul astrelor în mod particular. Cele mai bine aspectate zodii din anul care vine sunt Berbecu și Taurul, spune Cristina Demetrescu, argumentând că Jupiter, marele benefic, susţine aceste semne prin prezenţa sa”, spune astrologul.

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu, despre provocările anului

Și asta nu este tot. Cristina Demetrescu a mai adăugat și că anul 2023 aduce mari surprize și pentru alți nativi. Vor fi momente în care tensiunile dispar și de asemenea, se așterne și liniștea într-un anumit punct.

”2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin”, a mai precizat Cristina Demetrescu, pentru sursa citată.

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2023: „Se dă un restart, sunt oameni care vor suferi”

Conform astrologului, planta Saturn urmează și ea să își încheie tranzitul în jurul datei de 7 martie 2023, moment în care o să iasă din Vărsător.

Acea clipă va fi ca un restart, a mai spus acesta, iar mai apoi, Saturn, care este planeta profesor va intra în zodia Peștilor. Odată cu această mișcare, vor urma lecții care nu sunt deloc simple, pentru foarte multe zodii, avertizează astrologul.

”Saturn, planeta profesor, intră în zodia Peştilor, zodie cristică. Vorbim despre o dimensiune cristică a experienţelor din următorii trei ani. Lecțiile cu care vine Saturn în Pești nu sunt dintre cele mai simple”, atenționează Cristina Demetrescu.