Horoscop 2023 Camelia Pătrăşcanu. Se deschide o nouă linie de destin, ce zodii au câştiguri financiare fabuloase de mâine!

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit că primele patru luni ale anului 2023 sunt încărcate de o energie foarte puternică a curajului, ceea ce poate însemna că oamenii s-ar putea să simtă un impuls de a se trezi la realitate și de a nu se mai lăsa manipulați de discursurile exagerate ale guvernanților, își vor apăra părerile și vor avea mai multă încredere în ei înșiși. Perioada cuprinsă între mai 2023 și iunie 2024 reprezintă un tranzit guvernat de Jupiter în taur care vorbește despre bani în toate formele posibile.

21 ian. 2023, 19:37
Horoscop 2023 Camelia Pătrăşcanu. Se deschide o nouă linie de destin, ce zodii au câştiguri financiare fabuloase de mâine!

Horoscop 2023 Camelia Pătrăşcanu. Astrolog Camelia Pătrășcanu a fost invitata lui Jessie în Golden Hour la Radio Gold FM unde a vorbit despre Horoscop 2023.

Se întămplă lucruri mărețe pentru majoritatea zodiilor. Nativii vor avea parte de schimbări majore, fie că este vorba de locul de muncă, fie că vorbim despre deciziile care țin de relații sau familie. Vor fi, de asemenea, multe lucruri care țin de iubirea de sine și de curaj.

Berbecii sunt poate cei mai îndrăzneți și mai energici dintre toate zodiile acum, la început de an. Pot iniția acum proiecte noi de a căror succes se vor bucura începând cu luna mai. Vara aceasta va fi o perioadă foarte bună și pentru vindecare, de aceea Camelia Pătrășcanu îi sfătuiește pe berbeci să nu se teamă să ceară ajutorul celor apropiați.

Au energie și entuziasm să pornească la drum. Jupiter le alimentează încrederea în forțele proprii. Pot avea parte de relații bune, idei practice și vor avea curajul de a-și pune în evidență talentele. Pot obține bani sau pot investi ca să poată duce treburile propuse la bun-sfârșit.

Ceea ce fac în 2023 deschide o nouă linie de destin. Pot schimba macazul, dacă își doresc o altă profesie sau un alt stil de a lucra. Finalul anului viitor se va încheia cu niște călătorii și planuri mărețe.

Horoscop rune 16-22 ianuarie 2023. Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, a citit în pietrele magine. Zodia lovită de belşug în această săptămână
Taurii vor avea tendința să stea să cumpănească niște decizii pe care le-au luat în trecut și vor simți nevoia să facă niște reglaje în viața lor. Începând din luna mai, taurii vor avea parte de foarte multe schimbări în bine care se răsfrâng asupra lor. Este vorba aici despre diverse obiceiuri sau comportamente care vor fi îmbunătățite sau corectate. Taurii vor simți nevoia de independență.

Pentru Gemeni acum, la început de an, contează foarte mult relațiile și alianțele pe care și le fac. Din vara acestui an, gemenii intră într-un soi de an sabatic, acesta reprezentând o perioadă de concluzii. Prima parte a anului este mai dinamică, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra menținerii anumitor lucruri dobândite în prima jumătate a lui 2023.

Racii se vor bucura de o perioadă favorabilă pentru carieră în prima jumătate a anului. Au șansa de a accede la posturi sau poziții mai înalte la job. Cu toate acestea, dacă vor simți că nu li se potrivește noua funcție, racii vor încerca să exploreze și noi domenii, poate chiar prin reaccesarea unei pasiuni mai vechi.

Este un an interesant. Racii au un debut cu aspecte speldnide pe carieră. Pot avea șansa să devină șefi sau să se apropie de vârful ierarhiei. Alții pot lupta și pentru titluri care vin în urma unor studii. În orice caz, au șansa unei avansări și trebuie să își onoreze postul, funcția sau responsabilitățile mai mari.

Foarte mulți Raci pot lua decizii inclusiv conjugale. Vor stabili un cadru legal juridic pentru relații. Racii sunt tensionați și vor vrea să anunțe public unele lucruri, iar acest lucru nu le va fi ușor. Din a doua jumătate a anului, racii pot avea parte de vești importante din partea apropiaților. Pentru alții pot apărea cercuri noi de prieteni, care să îi ajute chiar și financiar.

Horoscop 2023 Camelia Pătrăşcanu Leilor li se deschide un nou canal de comunicare care îi va aduce mai aproape de realizarea unor studii importante. Este important ca leii să se ocupe de tot ce ține de acte, atestate, diplome în prima partea a anului. Se preconizează o schimbare de carieră în luna iunie.

Pentru Fecioare sunt foarte importante alianțele și calitatea persoanelor cu care se află deja în diverse tipuri de parteneriat sau colaborare, pentru că trebuie să se simtă apreciate și motivate. Au nevoie ca cineva din exterior să scoată la suprafață tot potențialul pe care îl au. Vor avea parte de mari câștiguri financiare dacă au curajul să încerce lucruri mai grele și dacă acced către niveluri mai înalte.

Fecioarele au un an foarte interesant. Încă din 2022 s-a deschis o perioadă de felul, în care multe lucruri sunt receptate. Multe lucruri bune vin dacă au oamenii potriviți lângă ele. Pentru primele 5 luni, au nevoie de persoane care să le aprecieze ideile.

Își pot impresiona șefii, prin idei sau soluții îndrăznețe. Pot veni cu sugestii prompte, foarte bine justificate și dacă cineva apreciză, atunci pot avea parte de recunoaștere si promovare.

Horoscop 2023 Camelia Pătrăşcanu:

Balanțele vor fi mai deschise către public și vor trece printr-o perioadă în care vor simți nevoia de a-și schimba look-ul, felul în care se prezintă, comportamentul sau felul în care abordează lumea în general. Este esențial pentru balanțe să poarte discuții tranșante cu cei cu care se află în relații nu tocmai benefice sau armonioase.

Scorpionul va trebui să se înarmeze cu multă răbdare și cu multă putere, pentru că îl așteaptă un an cu multă muncă. Trebuie să se implice și să se dedice muncii, să aibă un scop foarte bine stabilit, pentru că altfel vor avea foarte multe de pierdut.

Multă muncă pentru Scorpioni. Proiecte noi pe care vor forja, vor da tot ce au mai bun. Au foarte mult elan și vor face totul extraordinar de bine. Sunt pe un trend foarte bun astral.

E bine să muncească cu încântare. Se vor face cunoscuți pentru munca lor, vor demara proiecte, apoi vine popularitatea. Foarte bună înțelegere cu partenerii de viață sau cu colaboratorii lor. Ei dau tonul, ei structurează lucrurile, ei impun ritmul.

Săgetătorul, aventurier din fire, va avea parte de… multă aventură, iar energia astrală este cu siguranță de partea sa. Foarte mulți săgetători se vor reinventa și vor prelua inițiativa în proiectele ce țin de viața lor.

Pentru Capricorni, în prima parte a anului va domina ideea de casă, cămin și familie. E posibil să achiziționeze noi bunuri, însă trebuie să fie prudenți.

Capricornii încep anul cu multe preocupări legate de casă și cămin. Vor avea parte de bucurii și entuziasm. Se pot întinde mai mult decât e plapuma, dar nu o vor duce rău. Începutul de an vizează relațiile de familie, pot avea grijă de cei dragi, în special de vârstnici.

Pot avea sentimentul că au cheltuit mult pe niște mofturi pentru parteneri, dar s-ar putea ca în timp ca acest lucru să contribuie mult la sudarea relației. Vor avea discuții tranșante, pentru acceptare, vindecare. Atenție la sănătate începând cu luna noiembrie. Finalul de an trebuie să fie mai pe lângă casă.

Citeşte şi: Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător vine cu transformări, cu situaţii neprevăzute inconfortabile, cu reproşuri şi sancţiuni

Vărsătorii sunt un pic dezordonați, pentru că multe planuri și idei le trec de-a valma prin minte. După luna mai, nativii vărsător vor avea nevoie de concentrare maximă pentru a putea cu adevărat să întreprindă proiectele pe care și le-au propus.

Pentru Pești, banii vor fi importanți la început de an. Vor avea în sfârșit curaj să se mobilizeze și să realizeze anumite lucruri pe care și le doreau de mult timp. În a doua jumătate a anului, accentul cade pe carte și studii.

Camelia Pătrășcanu, astrolog, a vorbit și despre războiul din Ucraina, dar și despre covid și multitudinea de viruși care atacă sănătatea oamenilor la nivel mondial.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz.