Horoscop 2023. Cea mai romantică zi din an în funcție de zodie, ziua în care te predai ispitelor

Indiferent dacă ești într-o relație, singur sau undeva între ele, 2023 are spațiu suficient pentru romantism. 

22 ian. 2023, 22:11
Horoscop 2023. Cea mai romantică zi din an în funcție de zodie, ziua în care te predai ispitelor

Horoscop 2023. Astrologia anului 2023 arată la fel de strălucitoare și senzuală ca întotdeauna. În primul rând, several Saturn se mută în Peștii romantici, îndepărtându-se de dragostea cu năbădăi și oferind o atmosferă mai optimistă când vine vorba de parteneriat. În plus, Venus axat pe dragoste retrogradează în semnul său de casă al Balanței, deschizând ușa unei relații distractive și cochete. Cu toată această dragoste în aer, este logic să îți dorești să afli cea mai romantică zi din 2023 pentru semnul tău zodiacal.

Nodurile destinului vor petrece o bună parte a anului pe axa Berbec/Balanta. Acest lucru dă o energie majoră „eu și tu”, ceea ce ne determină să o lăsăm mai moale cu așteptările nerealiste pentru partenerii noștri și, la rândul său, ne amintește de frumusețea libertății în relațiile noastre.

Ni se cere să ne concentrăm pe auto-dezvoltare în timp ce Berbecul și Balanța sunt evidențiate. Dacă îți revendici autonomia și lucrezi pentru a-ți dezvolta propriul caracter, atunci vei avea mai multe șanse să găsești pe cineva benefic și compatibil pentru tine.

Îți amintești când am spus că pătrunderea lui Saturn în Peștii visători vestește optimism? Asta pentru că planeta strictă și-a petrecut ultimii doi ani în Vărsătorul progresiv, zdruncinandu-ne bazele în toate fațetele vieții. Tranziția în Pești este să preia toate schimbările și lecțiile grele învățate și să transforme energia în speranță – mai ales când vine vorba de dragoste.

Ești curios să știi care zi este cea mai bună pentru a face mișcări în viața ta amoroasă?

Horoscop 2023. Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Cea mai romantică zi: 2 Martie 2023

Venus se întâlnește cu norocosul Jupiter, împuternicindu-te cu clasica încredere a semnului de foc. Acest aspect senzual ridică toate problemele inimii. Aproape că nu există nicio modalitate de a-ți reține atracția pentru altcineva și probabil că ți se va returna acea energie. Aceasta este ziua perfectă pentru a-ți asuma riscuri și pentru a face prima mișcare, așa cum faci atât de bine. Jupiter este planeta care ne încurajează să facem un salt de credință, așa că aceasta este o zi în care gesturile mărețe de dragoste vor fi foarte răsplătite.

Horoscopul sfârşitului de ianuarie cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor da de greu

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Cea mai romantică zi: 20 Martie 2023

Lucrurile se instalează pe măsură ce Venus se conectează cu nodul nord din semnul tău nativ. Acest moment este un punct al destinului când vine vorba de romantism: orice ar fi menit să fie va fi. Acest tranzit sortit poate aduce pe cineva nou în viața ta, care se simte diferit de orice altă persoană pe care ai întâlnit-o vreodată. Deschiderea către noi posibilități poate trage această energie magnetică mai aproape de tine. Dacă ești deja într-o relație, acest tranzit poate evidenția dezechilibre în relație. Soluționează acum pentru a culege roadele schimbării.

Horoscop 2023. Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Cea mai romantică zi: 11 Aprilie 2023

Devine „fierbinte” pe măsură ce Venus face o piruetă în zodia ta nativă și face un aspect sexy trigon cu Pluto – tabu în Vărsător, invitându-te să experimentezi. Această energie de susținere deschide un portal pentru a explora îndemnurile și dorințele tale carnale în timp ce te conectezi cu partenerul tău la un nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a lăsa fanteziile să zboare în dormitor. Această conexiune cosmică va aduce vibrații extra „nebunatice” și jucăușe – așa că urmează-le!

HOROSCOP CHINEZESC 2023: Care este cea mai norocoasă zodie în Anul Iepurelui. Previziuni astrologice

Te predai ispitelor tale și te simți bine să te răsfeți cu asta pentru un timp. Pluto are un mod nestăpânit de a opera, așa că trebuie să existe niște sentimente intense între tine și o persoană specială.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.