Horoscopul sfârşitului de ianuarie cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor da de greu

Mihai Voropchievici a oferit previziunile finalului de ianuarie pentru cei 12 nativi zodicali. Celebrul numerolog atrage atenţia asupra zilelor în care trebuie să manifestăm prudenţă.

20 ian. 2023, 19:18
Horoscopul sfârşitului de ianuarie cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor da de greu

Horoscopul sfârşitului de ianuarie cu Mihai Voropchievici. Cunoscut și ca maestru al runelor, celebrul numerolog a spus pentru Fanatik că ultimele zile din ianuarie se anunță  mai grele pentru unele zodii. Iată la ce trebuie să fii atent, în funcție de semnul tău zodiacal, în perioada imediat următoare, până pe 31 ianuarie!

Berbec

Berbecii trebuie să învețe să se iubească așa cum sunt ei, să nu își mai facă tot felul de scenarii. Pentru ei, zilele dificile pe final de lună vor fi 30 și 31 ianuarie. De asemenea, acești nativi sunt sfătuiți de astre să se ocupe mai mult de zona spirituală, de sufletul lor. Legat de bani, nu au de ce să își facă griji. Au destul de mult spor!

Citeşte şi: Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător vine cu transformări, cu situaţii neprevăzute inconfortabile, cu reproşuri şi sancţiuni

Taur

Taurii să fie atenți la tot ce fac pe 25 și 26 ianuarie. Acestea sunt cele mai dificile zile pe final de lună. Se anunță câteva oportunități interesante în continuare, pe plan profesional. Să deschidă bine ochii și vor avea de câștigat.

Gemeni

Pentru Gemeni, zilele de 28 și 29 ianuarie vor aduce mici obstacole în cale. La capitolul financiar, putem spune că urmează niște perioade destul de fluctuante. Buzunarele lor se pot goli la fel de repede cum se vor umple.

Citeşte şi: Horoscop special. Patru zodii care atrag norocul până la primăvară. Vin bani din toate părţile

Rac

Racii au câteva momente grele de trecut în viața lor pe 30 și 31 ianuarie 2023. Chiar dacă sunt bine apreciați la locul de muncă, pot apărea mici probleme, dar le rezolvă ei.

Leu

Leii sunt feriți de greutăți pe finalul lui ianuarie. Luna va decurge într-un mod excelent până la sfârșit. Ba mai mult, se gândesc serios la niște schimbări majore în carieră. Dramele șefilor lor s-ar putea să îi avantajeze.

Continuarea pe Fanatik.