Horoscop 2023. Cele mai norocoase zodii ale anului. Pe cine avantajează Jupiter, planeta norocului

Anul 2023 tocmai a început, iar atmosfera cosmică pare plină de evenimente. Cu Jupiter schimbând semnele de două ori, cu Saturn părăsind Vărsătorul pentru prima dată în trei ani și cu Venus retrograd, se anunță un an mare.

14 ian. 2023, 10:33
Horoscop 2023. Cele mai norocoase zodii ale anului. Pe cine avantajează Jupiter, planeta norocului

Horoscop 2023. Iar zodiile de mai jos sunt în topul celor mai norocoase.

BERBEC
În timp ce astrologia de anul trecut ți-a oferit o scurtă privire asupra expansiunii care vine în calea ta, 2023 se dublează în privința acestor teme în moduri majore. Până în 26 mai 2023, Jupiter va călători prin prima ta casă de identitate, aducând oportunități de creștere personală în prim-plan.

Orice proiecte sau eforturi în care pornești acum se vor dezvolta cu siguranță în acest an, dar, ca semn ambițios al zodiacului, nu te vei plânge.

Horoscop 2023 TAUR
Jupiter, planeta creșterii, oportunităților și optimismului, revine la semnul tău pentru prima dată în 12 ani pe 16 mai. Acest tranzit va extinde dorința ta de confort, securitate și satisfacție, așa că dacă te-ai simțit că stai pe loc, de-acum pregătește-te să fii propulsat înainte.

Previziuni 2023. Zodia care îşi găseşte jumătatea în acest an
Deși acum este momentul perfect pentru a ieși în afara zonei tale de confort, poate fi puțin descurajantă la început – dar crede-mă, schimbările care vin anul acesta te vor duce cu siguranță la noi culmi.

LEU
Venus, planeta intimității și romantismului, petrece aproximativ patru luni în zodia ta în 2023. Începând cu 5 iunie, Venus se va muta în prima ta casă a sinelui și a identității, aducând dorința de a îmbrățișa iubirea de sine, precum și dorința ta de a fii iubit cu voce tare de alții.

Venus va retrograda apoi din 22 iulie până pe 5 septembrie, aducând o perioadă de revizuire când vine vorba de problemele inimii. În timp ce acest tranzit este obligat să aibă suișuri și coborâșuri, până la sfârșitul lui, te vei simți mai încrezător ca niciodată.

Horoscop 2023 VĂRSĂTOR
Saturn, planeta limitelor, granițelor și disciplinei, va părăsi prima ta casă a identității și a auto-exprimarii pe 7 martie 2023. Acest lucru se va simți ca și cum ți-a fost ridicată o greutate de pe umeri, Așa că îmbrățișează acest val de energie uşoară.

Pe 23 martie, Pluto, planeta puterii, transformării și extremelor, se va schimba în semnul tău până pe 11 iunie. Deși acest lucru va fi doar scurt, vei simți impactul pe care îl vei avea pe Pluto în prima ta casă. Pregătește-te3 pentru realizări mari în acest timp. Te vei simți nou-nouț.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop dragoste 2023. 5 femei din zodiac care atrag bani şi bogăţie