Horoscop 2023 Cristina Demetrescu: Cele mai norocoase zodii de anul viitor

Astrologul Cristina demetrescu a anunţat, în cadrul emisiunii "Voi cu Voicu", care sunt zodiile cărora le va merge din plin în anul care vine.

01 ian. 2023, 10:08
Horoscop 2023 Cristina Demetrescu: Cele mai norocoase zodii de anul viitor
Horoscop 2023 Cristina Demetrescu

Horoscop 2023 Cristina Demetrescu. 2023, un care este puternic influenţat de intrarea lui Saturn în Peşti aduce lecţii de viaţă pentru majoritatea nativilor zodiacali. Dincolo de provocările finalului de ciclu cu care ne confruntăm cu toţii, unii nativi vor avea parte de sprijinul astrelor în mod particular.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate
Cele mai bine aspectate zodii din anul care vine sunt Berbeculși Taurul, spune Cristina Demetrescu, argumentând că Jupiter, marele benefic, susţine aceste semne prin prezenţa sa.

2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin.

Saturn, care din 2020 stă vizavi de zodia României, îşi încheie tranzitul în jur de 7 martie, odată cu ieşirea din Vărsător. Se dă un fel de restart.

Saturn, planeta profesor, intră în zodia Peştilor, zodie cristică. Vorbim despre o dimensiune cristică a experienţelor din următorii trei ani. Lecțiile cu care vine Saturn în Pești nu sunt dintre cele mai simple, a mai avertizat astrologul.

Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, anul viitor nu este deloc un an plictisitor. Din contră, este anul renașterii și a noilor experiențe. „E o haină cu două feţe. Purtaţi-o pe care vă place!”

Horoscop 2023 Cristina Demetrescu. Anul 2023 este un an al maturizării și poate fi comparat și cu un student care promovează în anul următor. Dacă unele zodii se luptă cu sănătatea precară, altele o duc chiar bine pe toate planurile, conform Cristinei Demetrescu. „Dacă ne uităm în trecut vedem că istoria se tot repetă şi că mereu alternează perioadele distructive cu cele înfloritoare. 2023 este un an bipolar şi seamănă cu un student care promovează în anul următor, apoi în următorul, dar care are o restanţă de dat din anul întâi.(…) Saturn fiind ultima planetă pe care o vedem cu ochiul liber, în ultima zodie, nu vrea altceva decât să finalizeze ce s-a început. Să patenteze, ceea ce s-a manifestat la nivel experimental. Deci putem considera că este începutul sfârşitului, dar în sensul bun al cuvântului”, susține Cristina Demetrescu.

Pentru țara noastră, Saturn în Peşti va traversa casa justiţiei, a religiei, învăţământului superior, a relaţiilor internaţionale ceea ce înseamnă și că se va reduce considerabil numărul celor care pleacă din ţară.

„Saturn în Peşti aduce o lecţie christică de sacrificiu, suferinţă, umilinţă, mântuire, moarte şi renaştere, dar care probabil pe alocuri, va trebui revoluţionată pentru a fi asimilată mai bine de generaţiile tinere. Credinţa este încă însuşită de fiecare în parte, iar biserica cu toate avantajele ei, în multe situaţii, prezintă oamenilor o teorie, prea puţin înţeleasă. Saturn este profesorul care trebuie să îşi ducă elevii la practică. Mulţi oameni credincioşi mai sunt, dar goi spiritual, neînţelegând nici cele mai elementare noţiuni cu ajutorul cărora să distingă binele de rău”, a spus astrologul. În ceea ce privește medicina, Cristina Demetrescu spune că vom lua parte la o revoluționare a medicinii, iar conjuncția Saturn/Neptun va veni cu rezultate foarte bune.

Horoscop 2023 Cristina Demetrescu. Previziunile complete le găsiți pe blogul personal al Cristinei Demetrescu.