HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Istoricul amoros e luat în vizor. Venus retrograd are multe de spus!

Este posibil ca dorințele tale să fi scazut sau să fii crescut anul trecut, dar în 2023, viața ta amoroasă se poate extinde exponențial.

01 ian. 2023, 15:24
HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Istoricul amoros e luat în vizor. Venus retrograd are multe de spus!

HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Atracția înflăcărată, senzualitatea care schimbă sufletul și nostalgia față de partenerii din trecut fac din 2023 un an plin cu de toate. Cu trei planete majore care își schimbă semnele între martie și mai, o nouă serie de eclipse și zeița iubirii Venus retrogradând în iulie, schimbarea este în aer pentru toate relațiile noastre. Acest lucru s-ar putea simți destabilizator la început, dar o scufundare adâncă în propriul spațiu inimii poate face relațiile noastre romantice și mai puternice.

Horoscop 2023 Mihai Voropchievici. Ce zodii au parte de un an nou special
Iată ce ne rezervă astrele din punct de vedere amoros în anul 2023.
Horoscop 2023 dragoste BERBEC
Viața ta amoroasă este promițătoare în prima jumătate a anului. Cu binevoitorul Jupiter în propriul tău semn” super fierbinte” până în luna Mai, probabil că ești dornic să te implici în relații. Indiferent dacă ești singur sau deja într-o relație, ai un partener planetar care să te ajute să rezolvi problemele de parteneriat sau să te ajute să-ți găsești un nou iubit. Prima ta casă a personalității primește multă acțiune în 2023 și, ca urmare, încrederea ta poate crește.

După ce Saturn se mută în a 12-a casă a viselor în Martie, s-ar putea să devii puțin mai serios cu privire la ceea ce se întâmplă în mintea ta și să ajungi să vrei să faci câteva ajustări în dinamica parteneriatului tău. Dacă ceva a fost îngropat în adâncul minții tale, ar putea ieși la iveală anul acesta – posibil să-ți schimbe viața amoroasă într-un mod profund. Mutarea lui Pluto în zona ta socială aduce momente în care îți poți transforma complet atitudinea față de prieteni și colegi, modificând acele relații de la bază.

Horoscop 2023 dragoste TAUR
Visele tale ar putea dezvălui tot ce trebuie să știi despre relațiile tale în prima jumătate a anului. Cu norocosul Jupiter traversând cea de-a 12-a casă a secretelor și a gândurilor subconștiente pe parcursul lunii Mai, lucrul cu dinamica mai profundă a parteneriatului ar trebui să fie extrem de fructuoasă. O eclipsă totală de Soare aterizează în această parte a horoscopului tău la sfârșitul lunii Aprilie, aducând potențialul pentru o descoperire majoră, care îți poate schimba viața. Psihicul tău este pe val, dragă Taur!

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu are lista cu zodiile norocoase, cine este ajutat de Marele Benefic
Viața ta amoroasă strălucește ca o stea în timp ce neprevăzutul Jupiter îți oferă cel mai bun cadou din ultimii 12 ani, intrând în propriul tău semn și în prima ta Casă a Vitalității la mijlocul lunii Mai. Acest lucru poate aduce una dintre cele mai satisfăcătoare și senzuale faze ale relației pe care le-ai experimentat de foarte mult timp, așa că pregătește-te să savurezi fiecare bucată delicioasă. Mai bine, Jupiter va sta aici tot restul anului 2023, încurajându-te să te simți dorit, cât și încântător de decadent când vine vorba de dragoste.

Horoscop 2023 dragoste GEMENI
Este posibil ca dorințele tale să fi scazut sau să fii crescut anul trecut, dar în 2023, viața ta amoroasă se poate extinde exponențial. După retrogradul de la sfârșitul anului 2022, Marte, planeta pasiunii, merge direct în propriul tău semn pe 12 Ianuarie, încurajându-te către o dragoste epică.

Multe dintre oportunitățile tale în domeniul întâlnirilor, împerecherii și relațiilor ar putea veni prin viața ta socială în acest an. Cu Jupiter în a 11-a casă a colectivității până pe 16 Mai și cu o eclipsă majoră în această parte a graficului tău pe 20 Aprilie, poți să-ți construiești relațiile romantice atunci când primești puțin ajutor de la prietenii tăi. Dacă în prezent ești singur și vrei să ai partener, fă tot posibilul să ieși și să socializezi sau să fii activ pe aplicații sau site-uri de întâlniri. Cu cât ești mai sociabil, cu atât mai puțin timp ar trebui să rămâi singur. În plus, adorabila lui Venus este în zodia ta din 10 Aprilie până pe 7 Mai, oferindu-ți o strălucire cosmică superbă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.