Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Odată cu mutarea lui Pluto, planeta morții și a renașterii, în Vărsător pentru prima dată din 1798, „viitor" este într-adevăr cuvântul operativ.

20 dec. 2022, 23:15
Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023. Daca ești de părere că 2022 a fist ca o o tură sălbatică într-un rollercoaster cosmic, stai să vezi cum va fi 2023! Vom avea parte de la fel de multe urcușuri și coborâșuri. Doar că acum vom avea ceva mai multă experiență și vom fi pregătiți să gestionăm schimbările bruște. Lasă soarele să intre în casa ta! Se ivesc zorii unui an nou promițător! Odată cu mutarea lui Pluto, planeta morții și a renașterii, în Vărsător pentru prima dată din 1798, „viitor” este într-adevăr cuvântul operativ.

Solstitiul de iarna 2022. La ce sa ne asteptam in cea mai intunecata zi a anului? Ce ritual sa faci in 21 decembrie!

Nodurile lunare ale destinului schimbă axa din 17 iulie. Nodul lunar Sud karmic se va deplasa prin două semne orientate spre relații, din Scorpionul intim în Balanța cea cu gândul la căsătorie, ajutându-ne să regândim ce înseamnă să fii un cuplu. Până pe 17 iulie, Nodul Sud finalizează un tur de 18 luni prin Scorpion, semnul sexului și al reproducerii, și se mută în Balanță. Putem face o punte între nevoile noastre individuale și cerințele unei relații? Aceasta este călătoria pe care o vom aborda la nivel colectiv, în timp ce Nodurile lunare se îndreaptă spre Berbec (Nodul Nord) și Balanță (Nodul Sud) din 17 iulie 2023 până în 11 ianuarie 2025. Rezolvarea va fi testată în timpul eclipsei de Lună Scorpion din 5 mai și al eclipsei de Soare din 14 octombrie din Balanță.

Iată cum arată anul 2023 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2023 BERBEC. Care sunt acțiunile anului?

2023 are numele tău scris peste tot, dragă Berbec. Prima jumătate a anului s-ar putea să-ți aducă norocul după care tânjești. Când viața se mișcă într-un ritm de melc, probabil că îți înăbușă impulsul, Berbec. Din fericire, asta nu va fi o problemă în această perioadă.

Cu o eclipsă în Berbec chiar în preajma zilei tale de naștere, Jupiter te „turează” pentru prima jumătate a anului, iar Nodul Nord se mută acolo în Iulie, acesta este anul tău. Acest amestec de foc ar putea oferi amestecul puternic de bun augur de care ai nevoie pentru a porni motorul pe unele planuri care mocnesc în interiorul tău, indiferent dacă ești pregătit sau nu. PS: probabil că ești pregătit.

Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Cu toate acestea, pe măsură ce Saturn se mută în cea de-a 12-a casă a viselor și a spiritualității în Martie, psihicul tău poate fi locul multor activități, creștere și provocări potențiale. Acesta poate fi un moment bun pentru a începe să lucrezi cu un terapeut sau un antrenor care să te ajute să rămâi cu picioarele pe pământ, deoarece credințele vechi, limitative, te pot împiedica să progresezi. Dacă nu ai încă o rutină de practicarea meditației, poate dorești să încerci una începând cu luna Martie.

Horoscop 2023 TAUR

Orice semințe pe care le plantezi în 2023 au potențialul de a crește mari, dragă Taur – posibil atât de mare încât să te uiți în urmă și să te gândești: „Acum, acesta a fost anul în care am reușit”. Este probabil să treci de cealaltă parte a inerției și a lenei și nu ai fost niciodată mai pregătit să te bucuri decadent de roadele muncii tale.

Odată cu trecerea lui Jupiter în zodia ta pe 16 Mai, următoarele douăsprezece luni sunt menite să se extindă exponențial, indiferent dacă te concentrezi pe brandul tău personal sau pe extinderea relațiilor intime. Cu toate acestea, odată cu mutarea lui Saturn în cea de-a 11-a casă a prietenilor, a rețelelor și a grupurilor, viața ta socială ar putea începe să se simtă puțin reținută în jurul datei de 7 Martie. Acest lucru poate fi în parte din cauza faptului că ai ieșit din carapacea ta și vrei să relaționezi cu ceilalți, care îți împărtășesc interesele și opiniile.

Când Pluto intră în Vărsător în Martie, concentrarea asupra talentelor tale profesionale poate fi în centrul atenției. Perioada dintre Martie și Iunie ar putea chiar să îți ofere un pic de faimă în anii următori, sau poate vei vedea cum este să fii cu adevărat respectat în domeniul tău. De fapt, s-ar putea să devii atât de inspirat de a deveni cine ești menit să fii pe scena mondială, încât să renunți complet la vechiul tău loc de muncă pentru o nouă afacere care reprezintă mai bine scopul pentru care ai venit pe pământ.

Horoscop 2023 GEMENI

Viziunea ta asupra lumii s-ar putea schimba radical anul acesta, dragă Gemeni. Este timpul să fii foarte serios în ceea ce privește amprenta pe care vrei să o pui pe planetă în ceea ce privește cariera ta. Având în vedere că Saturn se mută în a 10-a casă a priceperii profesionale și puternicul Pluto modifică peisajul casei a 9-a a filozofiei, este important să te asiguri că munca ta se simte îmbogățită și semnificativă. A te chinui la ceva banal doar pentru un cec de salariu nu va mai fii valabi.

Cu Pluto, planeta transformării lente, care schimbă viața în zona ta de călătorie pe distanțe lungi, între Martie și Iunie, este posibil să te simți mai curios cu privire la diferite culturi. S-ar putea chiar să întâlnești pe cineva dintr-un mediu complet străin de al tău, doar pentru a descoperi că te simți complet ca acasă cu el.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.