Horoscop 2023 SĂNĂTATE. Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop sănătate 2023 sugerează că ar trebui să adopți o dietă sănătoasă, o rutină corectă pentru somn și sport.

06 ian. 2023, 07:07
Horoscop 2023 SĂNĂTATE. Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop 2023 SĂNĂTATE.  Nimic nu este imposibil în acest an, grație energiilor planetare. În astrologia medicală, părțile corpului uman sunt asociate cu diferite zodii si case astrale. Corpul uman este divizat în 14 părți, fiecare parte fiind reprezentată de una dintre zodii. De exemplu, Berbecul este asociat cu capul, fața și creierul. Taurul este asociat cu gâtul și vocea din gât, Gemenii cu brațele, umerii, sistemul nervos și plămânii etc. Aranjamentul planetar în diverse case și patronii respectivelor case determină cum va fi afectată sănătatea unei persoane.

Iată cum arată Horoscop 2023 SĂNĂTATE pentru fiecare zodie în parte.
Berbec
Ai multă energie, Berbecule, rezistenta și o atitudine pozitivă față de orice. Iar dacă te vei confrunta cu provocări din punct de vedere al sănătății cauzele sunt simple: excesul de muncă și presiunea. Poți atinge o mulțime de obiective dacă ai o stare de sănătate bună. Horoscop sănătate 2023 sugerează că ar trebui să adopți o dietă sănătoasă, o rutină corectă pentru somn și sport.

Anul personal în 2023. Nicoleta Ghiriş, previziuni numerologice: „Vibrația 1 a anului personal 2023 aduce impulsivitate, ambiție. Cine sunt câștigătorii anului”

Taur
Cine nu-și dorește o stare de sănătate buna? Horoscop sănătate 2023 sugerează că te vei bucura de o imunitate crescută ceea ce îți permite să eviți bolile infecțioase în 2023. Așa că nu ai prea multe motive de îngrijorare. Totuși, fii atent la dieta nepotrivită și la stilul de viață incorect pentru că riști să crești în greutate.

Gemeni
Gemenii își asumă, în general, responsabilitatea pentru orice lucru în care se implica. Iar această atitudine unică de a înfruntă dificultățile este de apreciat. Horoscop sănătate 2023 sugerează să adopți o rutina corecta pentru a te bucura de o sănătate înfloritoare.

Rac
Racii sunt întotdeauna plini de energie și se entuziasmează chiar pentru cele mai mici lucruri. Nu stiu niciodată cum se simt din punct de vedere fizic și mental. De asemenea, trăiesc pentru ceilalți. Racii nu se vor confrunta cu probleme prea mari de sănătate în 2023. Însă este important pentru reprezentanții acestei zodii să se odihnească mai mult. Daca respecta aceasta regula vor avea o imunitate excelența așa că bolile îi vor ocoli.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Carmen Harra, previziuni pentru 2023: „Vine dezastrul, proteste uriaşe în toată lumea, prăpăd social şi în România”