HOROSCOP 2023. Zodia care va avea ghinion tot anul, toate îi merg pe dos

Există, din păcate, şi o zodie nefericită a anului 2023. Ei vor avea ghinion pe toate planurile. În aceste condiţii, nativii trebuie să ia o pauză de la investiţii de orice fel.
Alina Costache
01 ian. 2023, 00:03
HOROSCOP 2023. Zodia care va avea ghinion tot anul, toate îi merg pe dos

HOROSCOP 2023. O zodie din horoscop va începe anul 2023 cu stângul, după ce a avut noroc de la început până la sfârșit în 2022. Ghinionul va rămâne de partea nativilor pe tot parcursul anului, astfel că nu este momentul oportun pentru lucruri care depind de noroc, pentru că vor fi dezamăgiți.

Investițiile și planurile de viitor trebuie să fie oprite pe parcursul anului 2023, deoarece acesta vine cu mult ghinion în viața unei zodii din horoscop. Nativii nu vor fi susținuți de noroc în nimic din ce vor face, astfel că anul 2023 va fi o pauză pentru ei, după multă muncă depusă în anul care este pe care să se termine.

O zodie din horoscop pare că a spart o oglindă, după cât ghinion atrage în viața ei. Nativii vor avea de suferit în anul 2023, când nefericirea și lipsa împlinirii își vor face resimțită prezența în ceea ce îi privește. Urmează o perioadă grea, cu ghinion pe toate planurile, atât financiar, cât și în familie sau în carieră, motiv pentru care nu este momentul pentru schimbări drastice.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

HOROSCOP 2023. Zodia pentru care anul 2023 va fi considerat o perioadă lungă de pauză este zodia Berbec. Berbecii au muncit din greu și au profitat de norocul cu care anul 2022 a venit, însă lucrurile se vor schimba radical în perioada care urmează. Cu toții știm că trebuir să ai și un gram de noroc ca lucrurile să meargă bine, motiv pentru care atunci când ghinionul își face resimțită prezența, trebuie să iei o pauză.

HOROSCOP 2023. Acest lucru se va întâmpla în cazul celor născuți în zodia Berbec, pentru care lucrurile nu vor și așa cum s-au așteptat. Indiferent dacă vorbim despre carieră, familie sau bani, ghinionul va fi resimțit în toate dintre aceste trei. Având în vedere că lucrurile nu vor sta bine deloc, astrele le recomandă să ia o pauză de odihnă, până când norocul se va opri iar la e. Însă, acum este momentul să se pregătească pentru ce urmează.

Cristina Demetrescu anunţă sfârşitul războiului: „Harta lui Putin e răsturnată! Urmează căderea de pe sârmă”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!