HOROSCOP 2023. Zodia care va avea ghinion tot anul, toate îi merg pe dos

Există, din păcate, şi o zodie nefericită a anului 2023. Ei vor avea ghinion pe toate planurile. În aceste condiţii, nativii trebuie să ia o pauză de la investiţii de orice fel.

01 ian. 2023, 00:03
HOROSCOP 2023. Zodia care va avea ghinion tot anul, toate îi merg pe dos

HOROSCOP 2023. O zodie din horoscop va începe anul 2023 cu stângul, după ce a avut noroc de la început până la sfârșit în 2022. Ghinionul va rămâne de partea nativilor pe tot parcursul anului, astfel că nu este momentul oportun pentru lucruri care depind de noroc, pentru că vor fi dezamăgiți.

Investițiile și planurile de viitor trebuie să fie oprite pe parcursul anului 2023, deoarece acesta vine cu mult ghinion în viața unei zodii din horoscop. Nativii nu vor fi susținuți de noroc în nimic din ce vor face, astfel că anul 2023 va fi o pauză pentru ei, după multă muncă depusă în anul care este pe care să se termine.

O zodie din horoscop pare că a spart o oglindă, după cât ghinion atrage în viața ei. Nativii vor avea de suferit în anul 2023, când nefericirea și lipsa împlinirii își vor face resimțită prezența în ceea ce îi privește. Urmează o perioadă grea, cu ghinion pe toate planurile, atât financiar, cât și în familie sau în carieră, motiv pentru care nu este momentul pentru schimbări drastice.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

HOROSCOP 2023. Zodia pentru care anul 2023 va fi considerat o perioadă lungă de pauză este zodia Berbec. Berbecii au muncit din greu și au profitat de norocul cu care anul 2022 a venit, însă lucrurile se vor schimba radical în perioada care urmează. Cu toții știm că trebuir să ai și un gram de noroc ca lucrurile să meargă bine, motiv pentru care atunci când ghinionul își face resimțită prezența, trebuie să iei o pauză.

HOROSCOP 2023. Acest lucru se va întâmpla în cazul celor născuți în zodia Berbec, pentru care lucrurile nu vor și așa cum s-au așteptat. Indiferent dacă vorbim despre carieră, familie sau bani, ghinionul va fi resimțit în toate dintre aceste trei. Având în vedere că lucrurile nu vor sta bine deloc, astrele le recomandă să ia o pauză de odihnă, până când norocul se va opri iar la e. Însă, acum este momentul să se pregătească pentru ce urmează.

Cristina Demetrescu anunţă sfârşitul războiului: „Harta lui Putin e răsturnată! Urmează căderea de pe sârmă”