Cristina Demetrescu anunţă sfârşitul războiului: „Harta lui Putin e răsturnată! Urmează căderea de pe sârmă”

Destinul și Jupiter care vor intră în zodia berbec eu zic că omenirea o ia de la zero. Se va pune accentul pe înarmare. O să fie o resetare la aceiași parametri.

02 dec. 2022, 19:54
Cristina Demetrescu anunţă sfârşitul războiului: „Harta lui Putin e răsturnată! Urmează căderea de pe sârmă”

„Lui Putin nu i-a ieșit nimic din ce a calculat. Și nu îndrăznește nimeni să-l contrazică. Toată lumea cântă cum vrea el. Sunt niște oameni care vor răsufla odată cu plecarea lui. Lucrurile nu merg în reușita unei negocieri. Însă, 2023 este un an în care anumite zodii merg greu și fac să se dilate, să fie un bum, să se schimbe regimul și să se termine odată.”, spune Cristina Demetrescu.

Ce previziuni face Carmen Harra despre Vladimir Putin: „Este cel mai machiavelic, dar nu intră spre România”

„Evenimentele se termină mult mai greu în contextul energiilor uraniene. Spre deosebire de anul acesta în care a mers foarte greu, foarte dilatat, anul viitor grăbește foarte mult lucrurile și o situație care durează, impactul planetelor sunt în ipostaze care pot indica și pot arăta auspicii de război.

Destinul și Jupiter care vor intră în zodia berbec eu zic că omenirea o ia de la zero. Se va pune accentul pe înarmare. O să fie o resetare la aceiași parametri.

Vom depăși criza și evenimentele se vor derula mult mai repede, nu ca pandemia care a durat foarte mult. Probabil că anul viitor va veni cu o închidere. Intrarea lui Saturn în pești nu aduce elemente ca pandemie sau ce am mai avut, este un fel de mântuire care va veni cu sacrificii, ne pune în situația să fim mai buni și are rolul să închidă o etapă grea a omenirii.

Mariana Cojocaru, predicţii despre război. Va ajunge şi în România? Cum arată astrograma lui Vladimir Putin

Planetele se desfac în jurul datei de 31 decembrie. Aspectele imprevizibile se termină. Revenind la Putin, ceea ce face el nu este bine și atunci urmează căderea de pe sârmă. Este posibilă oricând. Este zodia balanță, este un om puternic la bază. Sunt oameni cu capacitate de hipnoză, de frică, de prostire a celor din jur”, a spus Cristina Demetrescu.

Carmen Harra a avut o viziune despre războiul din Ucraina. Ce spune clarvăzătoarea despre Al Treilea Război Mondial şi sfârşitul lui Putin

Carmen Harra a vorbit despre România și despre războiul pornit de Vladimir Putin după ce a invadat Ucraina. Celebra prezicătoare spune că acest conflict va dura mai mult decât se crede, însă în cele din urmă Putin va pierde. Totodată ea le-a transmis românilor că nu trebuie să aibă vreun motiv de îngrijorare din cauza acestui conflict.

Mariana Cojocaru o contrazice pe Carmen Harra în privinţa războiului: „3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani”. Cine va câştiga războiul!
Ce spune Carmen Harra despre România, război și Putin.  „Am vorbit de mai bine de un an despre aspectul numărul 1 care definește 2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președenția lui, cu capul lui. După părerea mea, Putin este un om care suferă de niște complexe de inferioritate, așa, ca psiholog, analizându-l și ajuns la această dorință acerbă de putere de ani de zile a devenit într-un fel un pic de psihopat pentru că el nu mai are compasiune, nu mai are iubire pentru oameni, nu-l mai interesează, minte, nu te poți baza pe cuvântul lui, nu este un lider pe care să îl intereseze ce se întâmplă în lume, de fapt nu îl interesează decât de puterea lui, este megaloman!”, a mai spus Carmen Harra.

Tratamentul naturist care o ferește pe Carmen Harra de boli. Se prepară din câteva ingrediente și face minuni pentru sănătate: Este de opt ori mai eficientă decât chimiotarapia!

Carmen Harra a mai explicat că ruşii se vor delimita de liderul de la Kremlin, care nu va mai avea nici sprijinul oamenilor din jurul lui. Româncă mai crede că anul acesta vom ştii clar când şi cum va fi înlăturat Putin de la putere.

Carmen Harra reconfirmă profeţiile sumbre: „Războiul va dura, planul este diabolic. Putin va ataca o ţară NATO”

“Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni,  nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei, pe parcursul acestui an vom știi cu exactitate când și cum, dar vom scăpa de el până la urmă pentru că la ora actuală este cel mai periculos om din istoria omenirii, pentru că are armă nucleară și este psihopat! Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor. Este catastrofal ce se întâmplă!”, a mai spus Carmen Harra.

„Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO. Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii. El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii” a spus Carmen Harra .

Carmen Harra vede deci două posibilități către care războiul Rusia-Ucraina poate să se îndrepte: fie încetează în mod miraculos, fie degenerează în cel de-al Treilea Război Mondial. „Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate.

Este posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla. Ceea ce se întâmplă este un genocid, Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el.

Întotdeauna există o intervenţie a divinităţii care vine să facă justiţie. Există şansa unei porţi de lumină, să ieşim din situaţia asta. Şi şansa asta este acum.

Referitor la Putin, el se poziţionează departe de toţi oamenii din jurul lui, frica lui este bine întemeiată pentru că sunt oameni în jurul lui care ar vrea să-l elimine, mai ales că încep ruşii să se trezească. Apoi sunt nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face să-şi reconsidere nebunia. Şi dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile”, a mai explicat celebra clarvăzătoare.

Celebra prezicătoare Carmen Harra este plecată din România de aproape 40 de ani, inițial ea fiind cântăreață. Înainte de a pleca în Statele Unite ale Americii, ea se numea Carmen Mureșan și făcea parte din grupul Trio Expres. Odată ajunsă în America, vreme de câțiva ani ea nu a renunțat la muzică, însă a început să facă pași importanți în ceea ce privește predicțiile. Astfel, foarte multe dintre prezicerile făcute de ea s-au adeverit și i-au adus notorietate.