Horoscop 2024. Ce zi este cea mai norocoasă pentru fiecare zodie înainte de sfârșitul lui ianuarie

Asumarea unui risc este un echilibru atât al logicii, cât și al credinței, deoarece ai încredere că, indiferent de rezultat, acesta va servi unui scop superior. Acest lucru iti permite să faci toate planurile necesare până la un anumit punct și apoi să te predai și să ai încredere că semeni semințele pentru ceea ce doresti să manifesti în viața ta.

15 ian. 2024, 06:47
Horoscop 2024. Ce zi este cea mai norocoasă pentru fiecare zodie înainte de sfârșitul lui ianuarie

Horoscop 2024. Norocul este întotdeauna ceva care se creează, deoarece atunci când universul te binecuvântează cu abundență și noi oportunități, tu trebuie să fii cel care îl alege. Acum este momentul în care ești cu adevărat ghidat să planifici succesul care este în mod divin al tău.

Zodiac CHINEZESC 15-21 ianuarie 2024. O săptămână de abundenţă, cu energii pozitive şi karma uitată

Înainte de a începe să iti stabilesti intențiile pentru luna sau an, fă-ți timp pentru a elibera ceea ce a adus anul trecut.
Pentru mulți, a fost un an mai provocator, care a adus mai multe lecții și încheiere decât noi începuturi și abundență, dar în cele mai provocatoare momente, universul a lucrat mereu pentru tine. Folosește această energie pentru a scrie și a elibera orice sentimente, situații sau energie pe care o porți în noul an, pe măsură ce alegi costient să o lași în urmă. Pe măsură ce o faci, va fi timpul să începi să planifici și să reflectezi asupra a ceea ce doresti să creezi în luna următoare.

Ianuarie este doar începutul, dar, în multe privințe, este și ceea ce te-ai pregătit în timp ce Pluto, stăpânul lumii ascunse, se transformă în Vărsător și schimbă energia din viața ta. Pluto guvernează adevărul de transformare. Este cu adevărat Phoenixul care se ridică din cenușă. În Capricorn, a lucrat pentru a demonta, restructura sau pur și simplu arde ceea ce nu funcționa și, de asemenea, ceea ce nu era menit să meargă cu tine în acest nou capitol al vieții tale.

 

Acum că Pluto se mută în Vărsător, energia este radical diferită. Ești inspirat, liber, inovator și poate ușor rebel deoarece te-ai săturat să faci lucrurile într-un anumit fel sau să urmezi doar ideile altora. Acesta este momentul tău de descoperire, faza ta Phoenix și una care este garantată să-ți ofere toată abundența, bogăția, dragostea și succesul la care ai visat.

Horoscop 2024. Cea mai norocoasă zi a Berbecului: 15 ianuarie
Mercur este direct în Capricorn. Este timpul să te întorci la acele idei pe care le-ai avut pentru viața ta. Dacă te-ai gândit să te înscrii la un curs sau să rezervi o anumită călătorie, aceasta este undă verde din univers pentru a începe să lucrezi spre ceea ce doresti.

5 zodii predestinate să se îmbogățească. Trec peste orice obstacol ca să ajungă unde și-au propus

Energia Capricornului poate, de asemenea, pur și simplu să te facă să vrei să-ți duci viața într-o nouă direcție, așa că folosește acest timp pentru a avea orice conversație importantă care implică viitor, semănând semințele pentru viața abundentă care este destinată să fie a ta. Acesta este un moment intens care te poate ajuta să te onorezi mai profund pe măsură ce înveti valoarea de a-ti asculta intuiția.

Cea mai norocoasă zi a Taurului: 16 ianuarie
Marte în Capricorn te va ajuta să faci o mergi cu forță înainte pe un nou teritoriu și te va ajuta să navighezi în orice provocări care ar putea exista pe parcurs. Marte vrea să ia măsuri și să-și urmeze cele mai profunde dorințe, în timp ce Capricornul vrea să facă un plan și să lucreze încet spre scopul său. Combinând cea mai bună energie dintre ambele, poți profita de acest moment pentru a aplica pentru noi locuri de muncă, te gândești să te muți în străinătate sau să te înscrii la acea clasa de yoga la care te-ai gândit. Poate fi mai mult o călătorie decât o clipă, dar se va dovedi mai bine decât îți poți imagina.

5 zodii predestinate să se îmbogățească. Trec peste orice obstacol ca să ajungă unde și-au propus

Este important să înțelegi că este nevoie de timp pentru ca visele să se manifeste pe deplin, fie că este vorba de o nouă cale în viață sau de abundență. Pe măsură ce lucrezi în mod constant către obiectivele tale, îmbrățișezi procesul și îți asumi riscuri acolo unde este necesar, te pregătești să nu renunți niciodată la ceea ce știi că este destinat pentru tine.

Horoscop 2024. Cea mai norocoasă zi a Gemenilor: 20 ianuarie
Viața este pe cale să înceapă să decoleze într-o nouă direcție interesantă, pe măsură ce Pluto se mută în Vărsător. Vărsătorul îți guvernează casa expansiunii, care guvernează și călătoriile, norocul, educația și noile experiențe. În acest domeniu al vieții tale, Pluto vrea să-ți onorezi adevărul și să-ți amintești ce vrei pentru viața ta, deoarece va continua să lucreze pentru a dezvălui unde trebuie să îmbrățișezi transformarea.

Fă-ți timp pentru a reflecta asupra ideilor, viselor și oportunităților pe care le ai în viața ta de această dată, mai ales dacă reflectă la începutul anului trecut, când Pluto a petrecut puțin timp în Vărsător. S-ar putea să te gândesti să iti duci cariera într-o nouă direcție, care să servească mai mult la ceea ce simți că este scopul tau și acesta poate fi doar ghiontul de care ai nevoie pentru a realiza acest lucru.

Horoscop 2024. Ziua cea mai norocoasă a Racului: 25 ianuarie
Leul conduce a doua ta casă, care este totul despre bogăție și finanțe. Ai trecut prin unele schimbări substanțiale în ultimul an, pe măsură ce ai navigat la închiderea capitolelor vechi și ai simțit entuziasmul față de ceea ce este la orizont. Finanțele pot fi întotdeauna o preocupare; cu toate acestea, de asemenea, ai abordat lucrurile diferit decât înainte, ceea ce înseamnă că vei vedea că toate mișcările pe care le-ai făcut au fost pe deplin susținute de univers.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 ianuarie 2024! Zodiile care au tras lozul cel mare la loteria astrelor

Luna Plină în Leu aduce la bun sfârșit un moment care a început în luna august a anului trecut și iti va putea oferi confirmarea și bogăția financiară de care ai nevoie pentru a trăi viața visurilor tale. Acorda atenție oricăror oferte noi care iti apar în cale, deoarece este garantat că iti vor putea aduce mai multă bogăție și siguranță financiară.

Cite;te mai multe pe sfatulparintilor.ro