Horoscop 2024. Cele trei zodii care vor avea o karmă îngreunată imediat după Revelion 2024 

În astrologie se spune că anumite zodii au o tendință mai mare de a fi binecuvântate anul viitor datorită influenței planetare și a modului lor de a aborda viața, dar există şi reversul medaliei, pe care trei semne astrale îl vor trăi din plin.

14 oct. 2023, 17:19
Horoscop 2024. Cele trei zodii care vor avea o karmă îngreunată imediat după Revelion 2024 

Horoscop 2024. Pentru trei zodii, 2024, anul care stă să înceapă peste aproximativ trei luni, va fi unul cu o încărcătură aparte din punct de vedere karmic. Care sunt lucrurile de care trebuie să țină cont și mai ales despre ce nativi vorbim?

Horoscop 2024. Prima din cele trei zodii care are un 2024 karmic complicat este Balanța. Persoanele născute în zodia talerelor vor trebuie să justifice anumite acțiuni ale trecutului cauzate de karma de ignoranță.

Altfel spus, vor trebui să explice de ce nu au intervenit în situații în care puteau salva pe cineva ori puteau face un bine.

Chiar și lipsa de reacție se poate răsfrânge din punct de vedere karmic asupra zodiilor, iar Balanțele vor da un examen important în primăvara lui 2024. Până în luna mai, vor fi nevoite să încheie niște socoteli vechi cu anumite persoane, poate chiar și chestiuni nerezolvate de zece ani.

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

A doua din cele trei zodii pentru care 2024 vine cu obstacole karmice este Scorpionul. Nativii de apă trebuie să scape de karma de agresivitate, de răbufnirile lor atunci când ceva nu le convine. Din cauza asta pot avea foarte mult de pierdut, cu toate că astrele le arată un an plin de realizări profesionale.

Horoscop 2024. Scorpionii trebuie să înțeleagă care e adevărata lor menire și până unde pot accelera atunci când se războiesc cu cineva.

Gemenii trebuie să scape de karma de ignoranță
Acești nativi au o șansă unică în carieră, în special în lunile septembrie și octombrie 2024. Până atunci, însă, trebuie să scape de scheletele pe care le au în dulap.

Ultima din cele trei zodii care în 2024 au de făcut niște schimbări majore ca să le fie bine este Geamănul. Gemenii nu mai pot anula recunoașterea unor greșeli făcute în trecutul lor. Dacă își asumă unde au greșit, unde au călcat strâmb, lucrurile nu au cum să nu fie în favoarea lor.

Zodiile din horoscop care se pricopsesc cu o căruță de bani în 2024. Anul viitor le aduce nativilor belșug din plin

Gemenii au două perioade dificile în 2024, tot din cauza karmei de ignoranță, ca în cazul Balanțelor. Prima etapă e cuprinsă între 1 și 30 mai 2024, iar a doua între 1 iulie și 30 septembrie 2024.