Horoscop 2024. Cum atrag zodiile norocul în noul an, ce zodie îl are pe Marele Benefic Jupiter în Casa banilor

Norocul nu ocolește zodiile în 2024. Nativii din Leu își pot schimba jobul, Gemenii găsesc liniștea atât de mult căutată, după ce o problemă le-a întristat sufletul, Taurul primește mai multe șanse de a face ceea ce dorește.

07 ian. 2024, 06:16
Horoscop 2024. Cum atrag zodiile norocul în noul an, ce zodie îl are pe Marele Benefic Jupiter în Casa banilor

Horoscop 2024.”Nou an, spre deosebire de 2023, este un an mult mai direct, din punct de vedere al mesajelor. Nici măcar nu este atât de greu să ne dăm seama ce trebuie să facem pentru a ne merge bine. În primul rând, o metodă de predicție foarte simplă, din punctul șansei, factorilor de noroc, este semnul care îl găzduiește pe Jupiter. În tema personală trebuie să ne uităm la mai multe aspecte, la dispozitorul casei a opta, casa banilor.

Horoscop  2024 Alina Bădic. Cum atrag zodiile norocul în 2024

Ne uităm la zodia care îl găzduiește pe Jupiter și la potențialele aspecte pe care acesta le va face în 2024, apoi le suprapunem peste casele astrale pentru fiecare zodie în parte. În general, este bine să fim cât mai generoși, pentru că acest Jupiter în Taur, care stă până pe 25 mai 2024, intră apoi în semnul Gemenilor pe 9 iunie 2025″, spune Alina Bădic.

Minerva ştie ce zodii se îmbogăţesc în 2024! Horoscopul zodiilor care câştigă o „gălăgie” de bani

„Sunt oameni care, deși nu au o putere financiară mare, exprimă bunăstare”
Prima jumătate a anului, până la finele lui mai, este în semnul Taurului, un semn despre care știm că presupune un soi de generozitate și, mai mult decât atât, pentru a ne activa acest factor de noroc trebuie să știm să exprimăm bunăstarea. Vrei să faci un business, să intri într-un proiect și spui: „Nu știu dacă o să îmi iasă. Nu știu sigur”. Te îndoiești de modul în care o să îți iasă, de îndoiești că se va activa factorul de noroc. Acest Jupiter în Taur spune să ai încredere în bunăstare, să exprimi bunăstarea. Sunt oameni care, deși nu au o putere financiară mare, exprimă bunăstare, ca și cum ar fi foarte bogați. Venus este una, Pluto este alta. Pluto este bogăția și Venus este bunăstarea”, adaugă astrologul.

„Dacă ai muncă de teren, poți să investești în ceva ce îți dă o senzație de bunăstare, cum ar fi o mașină”
Anul următor două condiții trebuie respectate ca să poți să beneficiezi de aceasă bunăstare: „Să fii generos, pentru că Taurul presupune o oarecare lejeritate financiară, să îți permiți să își faci și niște plăceri, chiar dacă vrei să strângi niște bani. Dacă ai o muncă de birou, poți să îți amenajezi un loc, în așa fel încât dacă faci o mică extravaganță financiară să îți priască, să îți meargă la suflet. Dacă ai muncă de teren, poți să investești în ceva ce îți dă o senzație de bunăstare, cum ar fi o mașină.

A doua condiție, mai avem și un Uranus în semnul Taurului, momentan este bine aspectat. Un Uranus care spune așa, „trebuie să îți vină tot timpul idei noi, să te îmbunătățești, în funcție de domeniul în care lucrezi”. Să nu existe acea plafonare. Trebuie să facem în așa fel încât în fiecare zi să venim cu ceva în plus. Astrologia are legătură cu toate domeniile vieții, pentru că cele mai puternice evenimente din lume, dacă vedem astrogramele din momentul declanșării războaielor, revoluțiilor, vom observa că se potrivește totul milimetric, nu există să nu aibă legătură”, mai spune astrologul.

Horoscop 2024 – Berbec
Pentru nativii Berbec, până la finele lui mai 2024, Jupiter se găsește pe casa banilor, alături de Uranus. Asta înseamnă că trebuie să se gândească într-un mod serios cum să aibă expansiune. Eventual poate își mai găsesc un domeniu de activitate, să se potențeze, să se gândească la niște ramificații. Indiferent de domeniul la care lucrează să se mai gândească la ceva, chiar dacă nu o să le meargă nemaipomenit în prima parte. Ideea de expansiune va asigura o creștere de potențial.

Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Vor fi oportunități de bani la unii, la alții nu”. Cum stăm cu norocul, dragostea, sănătatea, războaiele şi pandemiile

Horoscop Taur

Până la finele lui mai, norocul este chiar în semnul lor. Este imposibil ca Taurii să nu aibă cel puțin un domeniu în care să se activeze factorul de noroc, și chiar în zona financiară există o explozie de șanse. Condiția este să ofere și ei din ceea ce câștigă, să arate că pot fi generoși. Și mai mult decât atât, să îi ajute și pe cei lipsiți de noroc care li se adresează, să își revină dintr-o zonă de umbră financiară.

Horoscop 2024 – Gemeni
Pentru Gemeni factorul de noroc în prima parte din 2024 ține de zona emoțională. A găsi răspunsul unei probleme care te macină, care te doare, te răscolește, poate fi cel mai mare cadou din partea Universului. Poți să ai totul, dacă sufletul este trist, ești neliniștit, nu te mai poți bucura de nimic. De cele mai multe ori, pe acest fond se pot instala și o serie de afecțiuni. Ca atare, pentru Gemeni, cadou de la divinitate este această liniștire sufletească, care vine la pachet cu niște persoane care încep să roiască în jurul lor și să le înțeleagă problemele sufletești.

Horoscop Rac
Pentru nativii Rac se spune așa: Oamenii cu care ați fost generoși, vor fi generoși cu dvs. Interesant ar fi ca Racii să le ceară oamenilor ajutorul. Dacă au nevoie, vor fi surprinși să vadă cum se vor mobiliza cei din jurul lor în a le oferi susține și sprijin.

Horoscop 2024 – Leu
Sunt destul de epuizați în această perioadă de muncă, din cauza lui Pluto. Există o șansă de a se repoziționa profesional, de a ieși la rampă, de a se reafirma. S-ar putea să fie solicitați să ajute persoane mai puțin norocoase să se afirme, să își găsească un loc de muncă. Dacă se vor conforma și vor trece acest examen, este o perioadă în care li se oferă șansa de a se remarca.

Horoscop 2024 – Fecioară
Ideea de a se specializa, de a gândi alt timp de carieră, este foarte importantă. Trebuie să se gândească la o nouă formulă de a se adresa profesional. Nu este simplu, dar este o zonă care le va oferi foarte multe beneficii, oricât de buni ar fi într-un domeniu, oricât de sus au ajuns.

Horoscop 2024 – Balanță
Este o invitație de a aprecia ideea de bunăstare. Domeniul financiar se activează precum un buton în ianuarie. Singura provocare este că trebuie să demonstreze o creativitate puțin obositoare.

Horoscop Scorpion
Pentru Scorpion, această planetă a norocului, până pe 25 mai, vorbește despre un potențial care poate să vină într-un fel perturbator către ei. E ca și când cineva îți spune: „Nu vrei să te ajut?. Nu ai vrea să crești într-un domeniu”. Dar este și un dar, care poate să însemne o condițiie care lor nu le convine. Acel „dar” nu ar trebui atât de mult băgat în seamă. Mai mult, ar trebui fructificat potențialul.

Horoscop 2024 – Săgetător
Pentru Săgetător, Jupiter tranzitează o casă importantă, casa muncii. Vor avea șansa, dacă sunt angajați, să aibă șefi care îi potențează, dacă sunt șefi să aibă angajați care își fac treaba.

Horoscop 2024 – Capricorn
Pentru Capricorn, acest Jupiter răsare din casa creativității. Este un an foarte bun pentru nativul din Capricorn, care vine cu o sugestie de a fi altfel, de la banala schimbare de locuință sau de birou, ei vor dori să fie altfel.

Horoscop 2024 – Vărsător
Vărsătorii trebuie să completeze planul profesional cu cel domestic. Este foarte important ca Vărsătorul să drămăluiască orice moment, să nu piardă timpul cu persoane care îi pot deturna de la drumul lor, nici să nu exagereze în anumite zone. Să vadă în ce domeniu de activitate se remarcă.

Horoscop 2024 – Pești
Acest Jupiter se găsește pe casa comunicării, deci este important să înțeleagă că o negociere poate să își schimbe tot cursul vieții, dacă știi să o fructifici corespunzător.