Horoscop 21-27 mai: ce poţi face ca să ai mai mulţi bani în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

21 mai 2018, 05:29
Horoscop 21-27 mai: ce poţi face ca să ai mai mulţi bani în această săptămână

BERBEC

Este necesară o foarte bună organizare în această săptămână ca să poţi duce toate sarcinile la bun sfârşit şi pentru a obţine banii promişi.

Fii deschisă către idei noi şi schimbări de planuri, altfel nu vei reuşi să ajungi unde ţi-ai propus. Cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni, într-un din zilele de weekend, vei primi o moştenire sau ţi se va returna un împrumut. 

TAUR

E posibil ca în cursul acestei timp să nu ai timp nici să respiri din cauza volumului mare de muncă.

Din fericire, însă, ai parte de suportul celor din jur care te ajută enorm chiar dacă tu nu realizezi acest lucru. Nu o duci deloc rău cu banii, dar profiţi de oportunităţile care ţi se oferă pentru a câştiga şi mai mult. Nu e rău deloc!

GEMENI

Ambiţia îţi va fi apreciată în decursul acestei săptămâni şi ai toate şansele să primeşti un bonus sau chiar o mărire de salariu.

Cu toate că nu e o sumă prea importantă, pentru tine e suficient cât să te impulsioneze să vrei să faci treabă tot mai bună. Cei dragi ar putea să îţi reproşeze că petreci prea mult timp la serviciu, însă te vor înţelege până la urmă.

RAC

Ai toate şansele să avansezi în carieră în această săptămână, însă la fel de bine poţi avea parte de un eşec total.

Totul ţine doar de tine şi de seriozitatea cu care îţi faci treaba. Dacă eşti implicată într-un proiect important, aşteaptă-te ca toţi ochii să fie pe tine. Se recomandă prudenţă maximă mai ales dacă nu stai prea bine cu banii în acest moment. 

Citeşte mai multe pe eva.ro