Horoscop 21 aprilie 2014: Iubirea e la cote maxime. previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop 21 aprilie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru prima zi a săptămânii. 

20 apr. 2014, 14:46
Horoscop 21 aprilie 2014: Iubirea e la cote maxime. previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop 21 aprilie 2014 – Berbec
Dorul te poarta departe, daca nu concret, urcand in tren sau in masina, atunci macar cu gandul. Ai vrea sa fii intr-un anumit loc incarcat de amintiri frumoase si emotii intense, ca atare vei face tot posibilul sa-ti daruiesti din nou aceasta stare de bine. Un telefon primit de la cei dragi sau o calatorie spre zona de bastina au efecte miraculoase asupra psihicului tau si devii extrem de sensibil, pana la lacrimi. Fa si tu acelasi dar de suflet cuiva drag care abia asteapta un semn de afectiune de departe.

Horoscop 21 aprilie 2014 – Taur
Iubirea e la cote maxime azi, poate si datorita momentului ales de a fi in compania celor dragi sie. Sarbatorile te fac mai tandru, mai cald, mai apropiat, si traiesti fiecare clipa cu emotie si bucurie. Ai atatea de daruit celor pe care-i consideri importanti in inima ta si devii o sursa de energie pozitiva, care se imparte tuturor cu generozitate. Cine te are azi alaturi se poate numi norocos, pentru ca oferi atat de multe incat oricine va primi de la tine un dar de mare valoare: iubire pura, neconditionata!

Horoscop 21 aprilie 2014 – Gemeni
Este un moment excelent pentru a oferi mai multa atentie celor dragi. Faptul ca stati mai mult timp impreuna, va ofera conditiile perfecte pentru a pune tara la cale pentru perioada urmatoare. Fiecare contribuie cu ceva, fiecare are ceva de adaugat la proiectele pe care doriti sa le porniti pentru voi toti, iar dialogul este pasnic si stimulativ deopotriva. Unul vine cu o idee, altul o ia si o duce deja la nivelul urmator, pentru ca fiecare membru al familiei are propria sa viziune cu care va completa tabloul final al acestei reusite. Investiti pasiune si energie cu totii si abia asteptati rezultatele!

Horoscop 21 aprilie 2014 – Rac

Nu trata conflictele care se incing in jurul tau ca pe niste atacuri la persoana, pentru ca nu acesta este rolul lor. Chiar daca unii se folosesc de ton ridicat si ai senzatia ca au ceva cu tine, vei vedea ca aceste tensiuni, dispute, contradictii aprinse sunt motivatia excelenta pentru a-ti pune mintea la contributie si a gasi idei indraznete de schimbare. Din ambitie, ca sa demonstrezi de ce esti capabil, iti vei aduna gandurile si fortele pentru a te impune, aratand celor care acum iti pun bete in roate ca nu te sperie confruntarea, ci mai mult te stimuleaza!

Horoscop 21 aprilie 2014 – Leu
Ce a fost, a fost, iti spui, si nu mai vrei sa privesti in urma ta ca sa vezi ce s-a intamplat inainte. Acum iti concentrezi toata atentia spre episoadele urmatoare ale filmului de actiune in care esti erou principal, dand dovada de mult optimism si de maxima deschidere spre orice va fi de acum inainte. Reusita planurilor tale viitoare depinde enorm de atitudinea pozitiva pe care o abordezi acum, pentru ca ai incredere in destin, in viata, in ceea ce vei trai de acum inainte, iar gandurile tale pozitive de acum vor construi, etaj cu etaj, viata ta fericita de maine!

Horoscop 21 aprilie 2014 – Fecioara
Nimeresti intr-un mediu cam agresiv, in care lumea e nervoasa, agitata, stresata, dar nu reuseste sa te molipseasca si pe tine. Daca vezi ca lucrurile scapa de sub control in jurul tau, daca unii ridica tonul fara motiv si dau vina pe tine pentru tot felul de fleacuri, intoarce-le elegant spatele si prefa-te ca nici nu-i auzi. N-are rost sa-ti strici tu ziua si veselia din cauza nervilor lor, ca atare stai cat mai departe de astfel de oameni. Imediat vei simti energia lor negativa si vei reusi sa-i ignori sau sa-i eviti, pentru ca tu ai cu totul alta stare emotionala. De tine depinde sa nu te atraga si pe tine in ale lor!

Horoscop 21 aprilie 2014 – Balanta
E o placere sa descoperi alaturi de tine oameni cu aceleasi idealuri, care vaslesc in aceeasi directie cu tine, care cred in aceleasi valori. Fa tot posibilul sa-i pastrezi alaturi de tine, sa va uniti fortele pentru acelasi scop, deoarece impreuna totul va parea mult mai simplu. Daca ati lupta fiecare pe cont propriu pentru acelasi vis, piedicile ar fi mai mari, or, daca veti forma o echipa, cu aceeasi pasiune si energie, si roadele ar fi mult mai aproape. La final, desigur, va trebui sa impartiti echitabil victoria si sa va apreciati unii altora contributia, recunoscand ca singuri nu ati fi ajuns aici.

Horoscop 21 aprilie 2014 – Scorpion
Ai grija la atitudinea ta de lider sau de superior pe care o poti exercita asupra unei persoane care nu de asa ceva are nevoie, ci de intelegere, de ajutor, de compasiune. Chiar daca ai tot dreptul sa tii o predica, pentru ca ai sfaturi bune de dat, trebuie totusi sa tii cont de starea emotionala a celui caruia i te adresezi precum si de momentul in care vrei sa-i dai o lectie, pentru ca s-ar putea sa nu primeasca bine interventia ta. Adu-ti aminte ca adevarul trebuie spus uneori intr-un ambalaj mai cald, mai amical, ca sa nu ranesti pe cineva care nu vede nimic bun in jurul sau. Cearta-l, dar cu blandete, atrage-i atentia ca a gresit, dar cu umor!

Horoscop 21 aprilie 2014 – Sagetator
Ai un sentiment profund de liniste interioara ca un fel de garantie ca totul e asa cum trebuie. E o binefacatoare stare de echilibru in viata ta, primesti ce meriti si oferi ce sta in puterea ta, iar rezultatul acestui schimb de gesturi si de emotii te satisface pe deplin. Ai avut, zilele trecute, senzatia ca nu esti tratat asa cum trebuie, ca cineva iti interpreteaza gresit gesturile de prietenie, dar azi ai ocazia de a face lumina in aceasta neclaritate si sa-ti dai seama ca totul e asa cum trebuie. Esti tratat corect, dar si tu, la randu-ti, privesti totul just. Asta da echitate!

Horoscop 21 aprilie 2014 – Capricorn
Te simti impovarat de un stres pe care nu-l mai poti duce dupa tine la nesfarsit, dar nici nu gasesti deocamdata solutii. Cu un dram de naivitate, iti pui toate sperantele intr-un miracol, dar ar fi bine sa fii realist si sa-ti dai seama ca minunea nu are de unde sa apara! Mai bine pui singur umarul la rezolvarea problemei tale, decat sa speri sa apara o zana buna sa te scoata din impas, pentru ca nimic nu se rezolva ca prin farmec. E numai o chestiune de efort personal si de vointa, ceea ce ai din belsug, doar ca, momentan, esti lipsit de vlaga si extenuat de stresul acumulat in ultima vreme.