Horoscop 21 august 2015: Fecioarele se stresează prea mult

Horoscop 21 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
21 aug. 2015, 05:35
Horoscop 21 august 2015: Fecioarele se stresează prea mult

Horoscop 21 august 2015 – Berbec

De tine depinde sa iesi din pasa fragila emotional in care te-au tras altii fara voia ta, ca atare paraseste tu singur acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, saracia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricat de empatic ai fi, ca atare gandeste-te mai presus de orice la linistea ta, la pacea ta interioara si exterioara, la zambetul de pe propriul chip, si pleaca din acele spatii tensionate. E o chestiune de vointa sa spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru ca altul, alaturi de tine, nu a stiut sa-si rezolve problemele? Ce vina ai tu?

Horoscop 21 august 2015 – Taur

Relatia care a inceput nu demult evolueaza foarte bine si o vezi cum creste sub ochii tai in cel mai promitator sens. Va intelegeti de minune, aveti atatea vise in comun si va puneti fortele laolalta pentru a le vedea cat mai repede implinite. Fie ca e o relatie de dragoste care evolueaza de minune, fie ca e o relatie de afaceri care se dezvolta armonios, ai mari asteptari de la omul din fata ta. Ai incredere ca isi doreste la fel de mult ca voi doi sa mergeti mai departe pe un teren pasnic si bun, simtind, reciproc, afinitate, atractie, interes de a fi impreuna pentru un scop de care veti beneficia si unul si altul. Te implici total!

Citeşte şi Horoscop: Care sunt cei mai interesanţi parteneri pentru întâlniri în funcţie de zodie

Horoscop 21 august 2015 – Gemeni

Exact acel lucru de la care nu mai asteptai nimic si pe care il trecusei pe linie moarta, poate reveni spectaculos in prim plan, cu o energie noua! Iti da chef de schimbare, deci nu te multumi cu rutina, cu monotonia, cu banalul, pentru ca nu te caracterizeaza. Ia tu taurul de coarne si aprinde din nou scanteia unor initiative personale aducatoare de succes. Tu nu esti genul care asteapta minuni de la altul, ci le poti declansa chiar tu, iar ideea inspirata care iti este astazi insuflata din senin are efecte fantastice asupra ta. Te implici cu entuziasm intr-un plan de care depinde intreaga familie, iar roadele bune nu vor intarzia sa apara.

Horoscop 21 august 2015 – Rac

Situatia in care te simti, momentan, prins ca intr-o capcana nu merita atata stres cat consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai usor la normal daca privesti totul detasat, calm, pozitiv, ca si cum e doar un impas banal peste care vei trece usor. Fii convins ca totul are rezolvare si, cu cat te stresezi mai mult, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare priveste detasat situatia, ca si cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru ca aceasta atitudine zen te va ajuta sa clarifici mai repede situatia. Dupa ce va trece, vei uita atat de repede de ea, tocmai pentru ca era ceva total neinsemnat, dar careia i-ai acordat prea multa atentie.

Horoscop 21 august 2015 – Leu

Nu te crampona de un banal hop, pentru ca si astfel de momente sunt absolut firesti in procesul in care esti implicat. Chiar daca acum nimic nu mai inainteaza, vei descoperi ca pana si aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a-ti mai trage putin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detasat de pe margine. Permite-ti acest ragaz binevenit si bucura-te de liniste, chiar daca ai fi dorit sa ajungi mai repede la anumite rezultate. Proiectul pe care il dezvolti tu acum e ca orarul de la scoala: ai o ora, apoi o pauza, inca o ora, apoi o alta pauza. Acum esti in pauza, revizuieste materia si pregateste-te pentru ora urmatoare!

Citeşte şi Horoscop: Cele mai pasionale femei în pat în funcţie de zodie

Horoscop 21 august 2015 – Fecioara

Cand un aspect al vietii tale te streseaza prea mult, devii sclavul acelui gand, de aceea trebuie sa ai intotdeauna un plan de rezerva catre care sa-ti indrepti atentia. Nu da atata importanta unui fleac, unei piedici minore, ci, cand vezi ca nimic nu mai merge intr-o directie, ocupa-te imediat de celalalt plan. Asta iti va abate gandul de la primele tale motive de enervare si vei vedea ca vei trece mult mai usor peste toate. Nu are rost sa te cramponezi de un hop neinsemnat si sa-l transformi in ceva catastrofal, cand totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucausa, mai superficiala, ca si cum n-ar fi!

Citeste mai mult pe Revista Teo.