Horoscop 21 ianuarie 2018. Previziunile astrale pentru fiecare zodie

Se contureaza cheltuieli majore pentru Lei în acest sfârsit de saptamană, Balanţele s-ar putea confrunta cu probleme medicale, iar pentru Sagetatori este un moment favorabil de a petrece in familie, alaturi de rude si persoanele dragi. 

RomaniaTV.net
20 ian. 2018, 12:19
Horoscop 21 ianuarie 2018. Previziunile astrale pentru fiecare zodie

Berbec
Ar fi bine sa te odihnesti la finalul acestei saptamani si sa te gandesti pe indelete la imbunatatirea stilului tau de viata. Ai nevoie sa-ti remodelezi conceptiile si ideile vizavi de semeni si provocarile cotidiene. Este un bun prilej de a deschide un jurnal personal si de scrie in el doritele, neplacerile, planurile de viitor. Gaseste si aspectele pozitive din viata, care sunt destul de multe.

Taur
Esti incojurat de prieteni la sfarsitul acestei saptamani, astfel ca este bine sa te bucuri de prezenta lor si de sfaturile sau indemnurile primite. Unii vor incerca sa te provoace pe diverse teme, doar ca nu vor avea sorti de izbanda, daca esti precaut in vorbe si gesturi. Asculta cu luare aminte la conversatiile altora. Vei fi uimit de conceptiile si opiniile expuse!

Gemeni
Finalul acestei saptamani te pune pe o scena imaginara si toata lumea te va urmari cu interes. Este rost de intalniri si dialoguri cu persoane importante, sefi de la serviciu, figuri autoritare din cadrul familiei. Fii deschis la socializare si ai incredere ca vei face fata cu brio. Evita contrazicerile, provocarea altora si reactiile nefavorabile imaginii tale publice.

Rac
Comunicarea este foarte importanta in zilele acestui weekend, astfel ca alege-ti cuvintele cu grija. Esti tentat sa povestesti multe despre reusitele tale profesionale, lucru care va atrage comentarii din partea interlocutorilor. Intalnirile cu persoane erudite te vor bine dispune, pe de o parte, iar pe de alta te vor impulsiona sa-ti continui dezvoltarea personala si profesionala.

Leu
Se contureaza cheltuieli majore la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte este vorba de achitarea facturilor, taxelor sau serviciilor comune cu membrii familiei. Insa, pe de alta parte este posibil sa afli informatii pretioase vizavi de cota financiara pe care trebuie sa o primesti dintr-o colaborare sau afacere personala. Cheltuieste strictul necesar!

Fecioara
Esti un bun exemplu pentru ceilalti, in mod special pentru partenerul de viata si colaboratorii din segmentul profesional in zilele acestui weekend. Chiar daca unii vor comenta ideile sau propunerile tale, pana la urma te vor urma indeaproape si iti vor recunoaste meritele. Fii intelegator cu toata lumea si accepta si ideile altora. Bucura-te de prezenta celor dragi!

Balanta
Este posibil sa te necajeasca afectiunile vechi legate de sistemul digestiv, stomac sau sistem osos si articular. Tentatita de a te implica in mai multe treburi cotidiene este mare si paguboasa la acest final de saptamana. Fii prudent si ingrijeste-te corespunzator! Cei dragi sau colegii de munca, daca lucrezi in aceste zile te pot ajuta cu placere. Accepata-le sprijinul!

Scorpion
Ai dori sa petreci mai mult timp cu persoana iubita sau copiii in zilele acestui weekend. Insa, prietenii si obligatiile pe care le ai fata de acestia iti ofera prea putin timp si resurse pentru a te retrage in linistea si confortul casei. Astfel, relatiile cu cei dragi pot deveni anoste si gata conflictul. Aranjeaza programul astfel incat sa te imparti echitabil cu toata lumea.

Sagetator
La sfarsitul acestei saptamani sunt momente favorabile de a petrece in familie, alaturi de rude si persoanele dragi. Depanarea amintirilor din copilarie, bilantul anului care sta sa plece, servirea unor bucate traditionale, amibianta familiala te vor face sa radiezi de fericire. Astfel, ceilalti se vor molipsi de la tine si iti vor tine isonul. Fii cumpatat in toate!

Capricorn
Dialogurile si intalnirile cu neamurile si prietenii apropiati reprezinta aspectele importante de la finalul acestei saptamani. Bucura-te de vizite, conversatii, calatorii pe distante scurte si fii deschis la schimbul de informatii care se vehiculeaza in preajma ta cu o mare viteza. Partenerul de viata sau unii colaboratori iti pot face surprize deosebite. Fii prudent la vorba!

Varsator
Sunt posibile cheltuieli neprevazute in acest weekend, fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Alcatuieste o lista de prioritati. Partenerul de viata, rudele sau prietenii te sustin financiar cu tot dragul. Bucura-te de prezenta semenilor, de faptul ca oferi cadouri minunate, pentru ca si altii se vor bucura de tine si iti vor oferi daruri interesante si utile.

Pesti
In aceste weekend esti concentrat numai pe nevoile tale personale si pare ca iti este dificil sa relationezi corespunzator cu ceilalti. Detaseaza-te de propria-ti persoana si implica-te bucuros, alaturi de cei dragi, in activitatile care se ivesc. Partenerul de viata te sprijina neconditionat, chiar daca in felul sau. Accepta si alte fatete ale semenilor si ale realitatii inconjuratoare!

Sursa astrocafe.ro