Horoscop 21 iulie 2015: Capricornii primesc propuneri interesante

Horoscop 21 Iulie 2015. Capricornii care caută de muncă pot să primească propuneri interesante, iar Taurii evaluează ceea ce au realizat până acum, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
20 iul. 2015, 10:27
Horoscop 21 iulie 2015: Capricornii primesc propuneri interesante

Horoscop Berbec 21 iulie 2015

E timpul să apelați la toate resursele pentru a depăși problemele care sunt legate de situația dvs economică. Pe plan sentimental, un eveniment vă poate ajuta să depășiți neînțelegerile cu partenerul dvs.
 
Horoscop Taur 21 iulie iulie 2015

Faceți o evaluare pozitivă a tot ceea ce ați realizat în activitățile dumneavoastră. Vă simțiți optimiști în privința viitorului și sunteți dornici să vă aventurați în noi provocări. In dragoste, petreceți o zi calmă alături de persoana pe care o iubiți.
 
Horoscop Gemeni 21 iulie 2015

Este un moment bun pentru a caută un loc de muncă sau să începeți asocieri sau proiecte. Astrele favorizează succesul în eforturile dvs. În dragoste, cineva va încerca să vă cucerească prin gesturi simple, dar frumoase.
 
Horoscop Rac 21 iulie 2015

Este foarte important să vă păstrați entuziasmul în această etapă în care lucrați pentru a vă atinge obiectivele. Stați departe de ceva care v-ar putea lua energia. Pe plan sentimental, visați să împărtășiți ceva foarte special cu persoana pe care o iubiți în viitorul nu prea îndepărtat.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.


loading...