Horoscop 21 mai 2015: Ce îţi rezervă astrele de Sf. Constantin şi Elena

Horoscop 21 mai 2015: Vezi ce îți rezervă astrele în funcţie de zodie.

20 mai 2015, 09:41
Horoscop 21 mai 2015: Ce îţi rezervă astrele de Sf. Constantin şi Elena

Horoscop 21 mai 2015 –Berbec

La cine poti apela daca nu la un parinte care te sfatuieste de bine? Ai pe cineva mai in varsta in preajma ta care priveste lucrurile altfel decat tine. Desi ai fi tentat sa-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente cand e nevoie de experienta de viata pentru a intelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel batran a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca sa simta de la o posta ceea ce tu nu vezi. Asculta-i parerea si urmeaza-i sfatul cu sfintenie: intr-o zi ii vei multumi, desi azi spui ca iti taie aripile

Horoscop 21 mai 2015 – Taur
Nu te poti detasa de o emotie din trecut care are inca influenta asupra ta. Te napadesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai placute si retraiesti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emotional maxim asupra ta. Doare inca, nu poti uita sau ierta ceva, dar merita sa treci in revista cele intamplate pentru a intelege, dupa atata timp, cu alti ochi unde ai gresit. Daca se intampla si a doua oara acelasi lucru, e semn ori ca ti se mai acorda o sansa de a face totul bine, ori mai ai niste lectii de invatat de aici.

Horoscop 21 mai 2015 – Gemeni
Ar fi bine sa fii mai atent la energiile pe care le lasi sa se manifeste in voie, pentru ca ai tendinta de a fi agresiv cu cine nu trebuie. Abordezi o atitudine autoritara care nu te reprezinta, incat nici tu nu te simti bine in pielea ta astazi. Iti dai seama ca nu ar trebui sa te comporti asa, dar faci totusi un efort de vointa sperand ca asa vei impune respect asupra celor din jur. Nu va avea deloc efectul scontat, pentru ca unii pot reactiona si mai dur impotriva ta incat, pana la urma, tot tu vei iesi cel sifonat din aceasta confruntare de forte. Nu incerca sa fii asa cum nu esti!

Horoscop 21 mai 2015 – Rac
Nu toate iti ies perfect din prima, semn ca nu ai acumulat suficienta experienta in problema cu care te confrunti. Nu-i nimic, omul cat traieste invata, ca atare pune-ti ideile variate in aplicare, experimenteaza, pentru ca numai asa iti vei da seama care e solutia cea mai buna. Nu-ti cere nimeni sa aplici o singura solutie si aceea sa fie si perfecta, deci accepta faptul ca nu stii clar ce trebuie facut si poti incerca diverse variante. Dintre ele, sigur o vei gasi pe cea mai potrivita, ca atare nu renunta daca vezi ca una, doua, trei nu dau roade. Una tot va da odata si-odata!

Horoscop 21 mai 2015 – Leu
Te afli intr-un anturaj pe care il cunosti foarte bine, parca ai fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea iti mai gasesti locul printre aceste persoane. Nu ai ce le spune, rutina a pus stapanire pe dialog si te-ai saturat sa discuti despre aceleasi subiecte banale si arhi-cunoscute. Esti o fire sociabila care isi doreste permanent comunicare, ca atare e timpul sa te gandesti sa-ti extinzi orizonturile spre alte medii, poate mai educate, poate mai elevate. Evadeaza din mediul prietenilor obisnuiti si tinde spre altceva mai bun!

Horoscop 21 mai 2015 – Fecioara
Oricat de jignit sau ranit ai fi azi de cineva care spune vrute si nevrute fara sa-si dea seama, abtine-te de la riposte agresive. Ai fi tentat sa-i coci si tu un plan de razbunare, dar nu e deloc cea mai inteleapta replica pe care i-o poti da. Ii poti demonstra ca a gresit si prin alte metode decat prin cine stie ce plan de razbunare, pentru ca nu va invata nimic din eventuala ta riposta, ci s-ar putea sa-l intariti si mai tare. Fii tu cel intelept care cedeaza si tace pana ce trece furtuna, pentru ca dupa aceea vei gasi tu replica cea mai potrivita pentru un astfel de om, dar acum… suporta! Cat poti si tu, desigur!

Horoscop 21 mai 2015 – Balanta
Stai si cantaresti la rece o situatie si ajungi la o singura concluzie: sa-i pui punct aici. Consideri ca nu merita sa mergi mai departe, nici sa tot cari dupa tine la nesfarsit o stare de lucruri care nu va mai aduce nimic nou, ca atare pregateste-te sa spui stop acum. De maine te vei putea detasa de toate, dar acum dedica-te unui bilant final care sa te ajute sa tragi linie: a fost bine, a fost rau? Acum poti spune mai clar pe ce nivel ai ajuns si apoi sa inchizi definitiv acel capitol, gata sa te apuci de altceva.

Citeste mai mult in Revista TEO