Horoscop 21 mai 2016: Surprizele pot apărea de după colţ

Horoscop zilnic 21 mai 2016. Gemenii trec in etapa urmatoare, facand-o pe judecatorul in favoarea lor sau a unei persoane apropiate. Citeste previziunile complete din 21.05.2016!

20 mai 2016, 08:58
Horoscop 21 mai 2016: Surprizele pot apărea de după colţ

Berbec

Apare un intrus in mediul in care iti desfasori activitatea, dar care nu face nici un efort sa se integreze el in anturaj, ci parca tot opinie separata face. Tu poti fi un bun liant relational chiar si pentru cel care abia acum intra in acel spatiu si-l vei invita sa ti se alature, sa devina parte integranta din colectiv, si nu sa traga pe altii dupa el, in afara grupului. Dai un exemplu excelent de socializare si relationare, pentru ca arati ce bine ar fi sa se adapteze mediului in care a intrat si sa nu incerce sa dezbine grupul. Ar fi acceptat usor daca ar face unele eforturi de adaptare si nu ar incerca sa fac opinie separata ca un rebel.

Taur

Daca pleci la drum, numai lucruri bune ar trebui sa ti se intample pe parcurs, pentru ca cele mai grozave evenimente nu au loc in mediul tau obisnuit, ci la o oarecare distanta de casa. Pleaca, umbla, ia legatura cu oameni de departe, pentru ca distantele sunt sursa unor momente cu adevarat norocoase. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi o veste de exceptie sau pentru a intalni o persoana pe care o vei privi ca pe salvatorul tau, ca atare nu sta acasa, nu sta in locul cu care esti obisnuit, ci abate-te chiar si un pic de la traseul tau de zi cu zi. Surprizele pot aparea de dupa colt!

Vezi previziuni pentru toate zodiile pe Huff.ro