Horoscop 21 martie 2015: Ce v-au rezervat astrele în ziua ECHINOCTIULUI DE PRIMAVARA

Horoscop 21 martie 2015: Vezi ce îți rezervă astrele în prima zi a weekendului.

20 mart. 2015, 15:59
Horoscop 21 martie 2015: Ce v-au rezervat astrele în ziua ECHINOCTIULUI DE PRIMAVARA

Horoscop 21 martie 2015 – Berbec 
Nu te crampona asa de trecut, chiar daca acolo se afla ceva foarte important pentru securitatea ta generala. Trecutul s-a dus, lasa-l acolo la locul lui si acum concentreaza-te asupra prezentului, pentru ca aici se petrec cele mai importante lucruri. Cu cat esti mai bine ancorat in evenimentele in derulare, cu atat le vei duce mai repede si mai bine la indeplinire. Daca mereu te opresti din elan ca sa mai faci cate un ocol inapoi in timp, pierzi din randament si bati pasul pe loc. Nu te mai gandi la ce ai facut inainte sau de unde vii, ci acum conteaza doar etapa actuala care se construieste promitator sub ochii tai.

Horoscop 21 martie 2015 – Taur
Renunta la starea de apatie care te copleseste si care te face sa te privesti pe tine insuti cu ochi critic, de parca nimic nu-ti place la tine. Invata sa te iubesti mai mult asa cum esti, sa te aprobi mai mult, pentru ca daca tu nu ai o parere buna despre tine, cum ai vrea sa o aiba altii? Descopera la tine acele lucruri bune si frumoase, acele calitati care merita pus in valoare, deci lasa la o parte atitudinea exagerat de critica. Daca tot vezi ca ceva nu e in regula la propria persoana, in loc sa stai si sa-ti torni cenusa in cap privindu-te in cea mai sumbra lumina, incepe sa remediezi de pe acum problema.

Horoscop 21 martie 2015 – Gemeni
Nu te mai uita la lumea din jurul tau, nu te mai raporta nici la problemele altora, nici la bolile sau ghinioanele semenilor tai, pentru ca toti trec prin viata dupa propriul lor scenariu. Asta e viata, nu e la fel de buna pentru toata lumea, dar atentie: nici la fel de rea pentru toata lumea! Da, poate ai acum prin preajma unele persoane care trec prin cele mai sumbre probe ale vietii lor, dar nu are rost sa te privesti pe tine prin prisma necazurilor acestora. La tine toate merg bine, esti pe val, deci lupta sa-ti pastrezi tonusul ridicat si gandirea pozitiva in ciuda anturajului coplesit de probleme.

Horoscop 21 martie 2015 – Rac
Nu vasli impotriva curentului, ci accepta cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar daca nu stii foarte bine incotro te indrepti, ai incredere ca inaintezi in directia potrivita. Primesti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva iti este alaturi si te ghideaza usor din umbra, te sustine, te incurajeaza sa continui, deci lasa-te dus fara sa te opui. Linisteste-te pentru ca ai sa vezi ca o atitudine relaxata si calma te va ajuta sa ajungi mult mai repede la scopul visat, decat daca ai incepe sa te agiti la orice pas. Fii ca apa care curge printre pietre catre destinatia finala.

Citeşte mai mult pe revista TEO