HOROSCOP 21 martie 2019. Zi plină de iubire, dar unele zodii au şi noroc de bani

HOROSCOP 21 martie 2019. Pentru Varsatori se anunta o perioada benefica relatiilor de iubire. Afla si tu ce iti rezerva astrele de pe RomaniaTV.net.

20 mart. 2019, 11:09
HOROSCOP 21 martie 2019. Zi plină de iubire, dar unele zodii au şi noroc de bani

HOROSCOP 21 martie 2019 BERBEC

Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei vor participa trup si suflet la ceea ce le propui. E o bucurie sa fii in compania copiilor sau a membrilor tineri din familie care te inconjoara cu entuziasm si care asteapta de la tine idei si proiecte indraznete. Lumea stie ca tu ai intotdeauna cele mai interesante planuri in minte si acum stau cu ochii la tine sa vada ce mai creezi nou!

HOROSCOP 21 martie 2019 TAUR

Ferchezuieste-te, aranjeaza-te si iesi in lume, in medii cat mai populate si cat mai diverse, pentru ca exista sansa de a fi remarcat de cineva special. Daca dragostea lipseste din viata ta, in acest moment, azi se poate rezolva cu bine si acest punct lipsa, pentru ca apare ocazia de a intalni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totusi, dragostea nu ti se ofera pe tava, ci trebuie sa vii si tu in intampinarea ei, daruind cat mai mult, nu doar asteptand sa ti se spuna vorbe frumoase.

HOROSCOP 21 martie 2019 GEMENI

Lumea iti recunoaste azi talentul de judecator corect in situatii cu mai multe directii de interpretare, ca atare azi vei interveni in mod salvator in problema altei persoane. Datorita tie, datorita judecatii tale juste si la obiect, detasat de orice influente din afara, se face lumina in viata celuilalt, care te va privi ca pe eroul zilei. Ai toate sansele sa castigi prietenia, admiratia si recunostinta acestui om, pentru ca ai jucat un rol important in depasirea unei situatii capitale pentru el. Datorita tie, acest om zambeste din nou!

HOROSCOP 21 martie 2019 RAC

Ceea ce gandesti se reflecta excelent in ceea ce atragi spre tine, pentru ca realitatea e o proiectie a viselor tale. Practic, ce gandesti asta obtii, ce doresti asta vine spre tine, si, in asemenea conditii stii cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti. Cum legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, fii mai atent la planurile pe care si le faci in detaliu in minte. Ai grija ce dorinte emiti spre Univers, caci ele vor deveni curand realitate palpabila si nu vei mai putea schimb nimic. Conteaza enorm momentul acesta, cand aprinzi chibritul!

HOROSCOP 21 martie 2019 LEU

Te gandesti la ceva anume, dar nu te opri la o singura varianta! E un moment in care ti se da voie sa emiti cat mai multe variante ale aceluiasi scop, pentru ca se poate ajunge la el din mai multe directii. Nu exista o singura cale de a accede la acel mare vis, ci te afli pe taramul tuturor posibilitatilor. Nu te crampona de o singura idee, nu te multumi cu o singura optiune, ci ai curajul sa explorezi si sa inventezi mai multe scenarii. Dintre toate, nu doar unul va avea efecte excelente, dar dac te opresti la o singura cale si acesta se poticneste, ai fi deceptionat. Vezi cati asi ai in maneca: se pare ca ai mai multi. Foloseste-i!

HOROSCOP 21 martie 2019 FECIOARA

Esti implicat intr-un proiect care cere enorm de la tine. Ai toate resursele necesare pentru a-i face fata cu brio, ca atare implica-te cu tot ce ai si tot ce stii, deoarece roadele vor fi demne de lauda. Iti pui si mintea serios la contributie, si umarul la treaba, pentru ca este un plan care cere de la tine investitii imense din toate directiile: si argumente logice, si atentie, si concentrare, dar si efort fizic sustinut. Dar le poti face pe toate cu succes, pentru ca sunt in joc reputatia si renumele tau, scopurile sau visele tale cele mai inalte, deci tragi tare orice ar fi!

HOROSCOP 21 martie 2019 BALANTA

Imaginatia ta e la cote maxime, si tot ce iese acum din mintea ta e de calitate, demn de mandrie. Spune ce ai in gand, pentru ca merita aratat, folosit, valorificat. Poate fi un nou inceput intr-o directie care va construi, pas cu pas, ceva de care vei fi incantat la final. Ce-i drept, nu se ridica nimic peste noapte, dar, cel putin acum, conteaza foarte mult felul cum iei startul: cu incredere, cu entuziasm, cu optimism, plin de energie. Nu te lasa pana nu ajungi la roadele visate: esti pe drumul cel bun!

HOROSCOP 21 martie 2019 SCORPION

Daca ai fost plecat o vreme din locul tau obisnuit, acum e vremea sa te intorci acasa. E ca si cum s-ar termina concediul sau o vizita intr-o alta locatie decat cea normala, dar ca la orice final de perioada in care te detasezi de toate, revenirea la viata cotidiana e un pic deceptionanta. O vreme ramai cu sufletul atasat de locul de care tocmai te-ai despartit si traiesti din amintiri, dar totusi trebuie sa revii cu picioarele pe pamant cat mai repede. Nici un miracol nu tine vesnic.

HOROSCOP 21 martie 2019 SAGETATOR

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi. Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

HOROSCOP 21 martie 2019 CAPRICORN

Privesti spre trecut cu luare aminte, pentru ca ai trecut candva printr-o situatie care ti-ar putea fi lectie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oara cand ai trait asa ceva, ai mai avut cateva momente similare mai demult, deci ajunge doar sa privesti inapoi cu atentie. Fara nostalgii, fara regrete, fara emotii negative, ci cu maxima luciditate, pentru a putea descoperi solutia la problema ta actuala. Adu-ti aminte cum ai rezolvat problema atunci si repeta reteta. Ai invatat la timpul potrivit care e calea cea mai buna.

HOROSCOP 21 martie 2019 VARSATOR

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci reusesti sa intri in gratiile oricui datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna. Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.

HOROSCOP 21 martie 2019 PESTI

Esti implicat intr-o actiune care se cladeste etapa cu etapa, dar acum simti ca te apropii cu pasi mari de momentul de maxim, cand vei vedea si roadele acestui efort. A fost un proces de lunga durata in care ai investit tot ce ai avut tu mai bun, dar esti mandru de rezultate. Ai curajul sa vorbesti si altora cu ceea ce ai construit, pentru ca nu a fost nici usor si nici rapid, ci a necesitat lungi etape de pregatire, de acumulare de informatii, si abia la final de munca propriu zisa. Esti multumit de ceea ce a iesit din mainile si din mintea ta si ai curajul sa vorbesti lumii ca un om matur, care stie ce face si stie ce spune.