HOROSCOP 21 septembrie 2018: Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti. Previziuni complete pentru vineri

HOROSCOP 21 septembrie 2018. Varsatorii sunt sfatuiti sa incerce sa se rupa de trecut, se afla intr-o situatie care nu le face bine. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru astazi.

20 sept. 2018, 11:32
HOROSCOP 21 septembrie 2018: Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti. Previziuni complete pentru vineri

HOROSCOP BERBEC

Traiesti din amintiri frumoase, pentru ca ai trecut mai demult printr-un moment superb din care inca iti extragi energia de acum. A fost frumos, ca un vis implinit, dar nu poti ramane ancorat pentru totdeauna intr-un moment de succes din trecut, deoarece si prezentul are multe de oferit. Rupe-te de ceea ce a fost odinioara si ia dupa tine bucuria acelui moment, fara sa te raportezi in permanenta la reusita de atunci. Ce a fost a fost, gata, acum conteaza ce faci in prezent!

HOROSCOP TAUR

Visezi frumos, de parca te-ai indragostit de cineva si deja speri o relatie de viitor impreuna. E posibil ca visul sa ti se implineasca, deoarece te afli intr-o zona norocoasa din punct de vedere sentimental. Daca iti place de cineva anume, daca ti se face curte si nu stii daca sa-i accepti avansurile sau nu, azi inima iti va spune mult mai clar ce e bine pentru tine. Iubeste si lasa-te iubit, pentru ca momentul este perfect pentru o poveste de iubire impartasita si implinita!

HOROSCOP GEMENI

Esti gata sa pornesti pe un drum inselator, ca atare deschide bine ochii si nu crede chiar tot ce auzi. Cel care vrea sa te convinga sa-l urmezi sau sa alegi singur aceasta directie, are interese ascunse si nu iti spune tot adevarul despre ceea ce te-ar putea astepta la final. Informeaza-te inainte de a da startul acestui nou sens, ca sa nu ratacesti fara rost pe cai laturalnice. Daca e vorba de o calatorie, mai bine te interesezi spre ce te indrepti si daca cei cu care trebuie sa te intalnesti la destinatie sunt de gasit.

HOROSCOP RAC

Apreciezi mult prezenta celui drag in viata ta, pentru ca, de cand il cunosti, toate sunt mult mai frumoase. Ai pentru el un respect fara margini si sentimente profunde, pentru ca datorita lui ai cunoscut iubirea adevarata. Azi totul pare mai frumos in cuplu, schimbul de emotii este la cote maxime, si, daca inca nu ai pe cineva la suflet, poti descoperi in preajma o persoanp care corespunde perfect nevoilor tale afective. Te rasfata cu daruri si gesturi de iubire, deci… cum sa nu-l iubesti?

HOROSCOP LEU

Sperantele pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect la care iti aduci contributia par sa se stinga brusc, pentru ca apare o piedica ce nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput. Pe moment, esti tentat sa aluneci spre depresie, sa privesti lucrurile intr-o nota pesimista, dar in loc sa renunti, mai bine ai analiza un pic situatia, pentru ca sigur ai ceva de invatat din acest hop. Dupa ce-l vei trece, vei rasufla usurat, spunand ca nu a fost un obstacol intamplator, pentru ca te-a obligat sa mai treci odata totul in revista. Sigur descoperi ceva folositor!

HOROSCOP FECIOARA

Cand esti stimulat si motivat cum se cuvine, iti merge mintea brici. Acelasi sentiment il ai si azi: ai cu cine discuta, va completati unul pe altul, va incurajati sa va expuneti fiecare parerile cu incredere, pentru ca celalalt nu numai ca aude ce ai de zis, dar si respecta si pune in aplicare! In asemenea companie, toate ar trebui sa mearga bine, pentru ca formati o echipa imbatabila, in care mintea si inima se unesc perfect in aceeasi directie. Apreciezi enorm cooperarea cu cel de langa tine care te completeaza de parca ti-ar fi frate.

HOROSCOP BALANTA

Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot. Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat in beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa.

HOROSCOP SCORPION

Nu nimeresti in cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnita si placuta. Pe langa faptul ca tu insuti ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alaturi de tine si alti oameni la fel de impovarati de griji. Discutiile pe care le aveti nu contin nimic optimist, ci sunt un schimb apasator de energii negative si motive de intristare, ceea ce va transforma dialogul intr-un continuu cor al plangerii. Lucrurile ar parea mult mai simple daca nu te-ai inconjura de oameni si mai tristi decat tine, deci mai bine stai singur sa-ti rezolvi problemele decat cu asemenea companie negativa.

HOROSCOP SAGETATOR

Ce zi superba la orizont! Numai cu evenimente frumoase, numai cu vesti bune si momente pline de romantism! Daca ai dedica aceasta zi in totalitate iubirii, ai fi cel mai fericit, pentru ca iti incarci bateriile de energie si inima de sentimente puternice, de trairi deosebite de care nu ai parte oricand! Bucura-te de fiecare moment oferit de cei care te iubesc sincer si fii alaturi de ei cu toata fiinta! Ori partenerul de suflet, ori copiii sunt sursa de energie vie si, alaturi de ei sau pentru ei, esti capabil de orice.

HOROSCOP CAPRICORN

Nu te baga in treburile altora daca nu ai solutii concrete si corecte la ceea ce-i preocupa. Daca nu stii exact ce trebuie facut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l incurca si mai tare pe cel aflat in impas. Daca intervii in problemele altora doar ca sa te afli in treaba, fii sigur ca vei strica mai mult decat vei ajuta si apoi celalalt nu va mai sti cum sa repare oalele sparte de cei care sau bagat unde nu le fierbe oala. Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori sa-l ajuti pe cai laturalnice e cam mare, deci mai bine il lasi sa se descurce singur.

HOROSCOP VARSATOR

Esti inca blocat intr-o situatie din trecut de care nu te poti deloc rupe, de parca ar fi devenit o obsesie. Se stie ca tu ai o relatie cu totul aparte cu trecutul, de parca de acolo ti-ai extrage tu toata energia, dar de data aceasta trecutul e mai degraba o povara, un blocaj, decat o sursa de energie, de aceea e nevoie uneori si de uitare. Amintirile neplacute de demult trebuie sa dispara, deci fa un efort sa le inchizi acolo unde le e locul, aducand la lumina doar ceea ce iti face bine.

HOROSCOP PESTI

Nu poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Oricum pe tine nu te sperie nici cartile cu sute de pagini, nici cantitatile uriase de informatie de acumulat peste noapte, pentru ca ai o capacitate de invatare de invidiat, numai ca de data aceasta esti prins intr-un moment de epuizare nervoasa cand randamentul tau e ceva mai scazut, de aceea si efortul tau e mai mare pentru a tine minte cifre, date, informatii complexe.