Horoscop 22-28 mai: Cum stai cu banii în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

22 mai 2017, 03:27
Horoscop 22-28 mai: Cum stai cu banii în această săptămână

TAUR

Nu întâmpini probleme pe plan financiar, însă ai putea face rost de mai mulţi bani în această perioadă. Este foarte important să nu laşi să scape şansele pe lângă tine, aşadar fii cu ochii în patru la locul de muncă. Este o perioadă bună pentru investiţii sau parteneriate.

GEMENI

Şarmul tău te poate ajuta în această săptămână să ajungi în preajma unei persoane care să te salveze pe plan profesional. Chiar dacă vei fi supusă mai multor teste, astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta să obţii ce îţi doreşti. Situaţia financiară ţi se va îmbunătăţi simţitor în lunile următoare. 

RAC

Atenţia nu va fi asupra banilor în această săptămână, ci pe relaţiile pe care le ai în mediul profesional. Este foarte important să alegi cu grijă cu cine stai de vorbă şi ce informaţii să divulgi. Există riscul ca unele vorbe spuse din vulnerabilitate să fie folosite pentru a-ţi crea o imagine proastă, aşa că încearcă să nu ai încredere în oricine se dă pe lângă tine. 

LEU

Se anunţă o evoluţie spectaculoasă pentru tine pe plan profesional, lucru care vine la pachet şi cu o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Acum ai ocazia de a te face remarcată, aşa că lasă timiditatea deoparte şi luptă pentru ce îţi e pus deoparte. Nu e o idee rea să te apuci de afaceri!

Mai multe detalii, pe eva.ro