Horoscop 22 aprilie 2023. Zi plină de iubire pentru multe zodii în primul weekend după Paşte

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2023: Nativii din zodia Fecioară scapă de o veche problemă financiară, iar Vărsătorii sunt apreciați pentru rezultatele din ultima perioadă. Este o zi relaxantă pentru Balanțe, își vor petrece timpul cu copiii și familia. Scorpionii se simt destul de bine alături de prietenii pe care nu i-au mai văzut de ceva timp, iar Săgetătorii sunt spontani astăzi.

21 apr. 2023, 10:32
Horoscop 22 aprilie 2023. Zi plină de iubire pentru multe zodii în primul weekend după Paşte

Horoscop 22 aprilie 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cel mai probabil veți avea parte de o zi dificilă, atât la locul de muncă, precum și acasă. Sunteți foarte inspirat în această zi și aveți câteva idei foarte strălucite care atrag atenția șefului dvs. În ceea ce privește relația de cuplu, astrologii vă recomandă să nu uitați să fiți romantic din când în când. Aveți o problemă interioară de ceva timp care nu vă dă pace. Vorbiți cu o persoană mai în vârstă, iar asta vă schimbă starea și vă face să vă simțiți mult mai bine. E posibil să fiți lăudat de către șeful dvs. pentru o reușită.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este ziua perfectă pentru a face câteva schimbări importante în viața dvs. pe planul sentimental. După-amiază aveți o întâlnire importantă care necesită destul de multă pregătire psihică. Nu uitați să țineți cont de sfaturile partenerului sau ale prietenilor. Sunteți invitat la o petrecere organizată de către colegii dvs. de muncă. Astrologii vă recomandă să mergeți, veți putea lega prietenii în afara ariei legate de muncă și chiar veți putea duce la bun sfârșit anumite proiecte.

Horoscop WEEKEND 21-23 aprilie 2023. Primul weekend cu Mercur retrograd nu aduce veşti bune

Horoscop 22 aprilie 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Deși ați avut o perioadă foarte bună din punct de vedere material, a venit momentul să economisiți mai mult, pentru că vă gândiți să vă cumpărați o casă. Discuțiile cu partenerul de viață vă schimbă radical ideea despre o anumită problemă. Vă îndepliniți o dorință pe care o aveți de ceva timp: să mergeți la casa din copilărie. Vă umple de fericire și energie pozitivă această mică plimbare și vă face să vă reamintiți toate clipele petrecute din copilărie. Partenerul dvs. vă este alături și trăiește aceleași sentimente ca dvs.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci a fost o perioadă plină de dezamăgiri, atât de la prieteni, cât și de la colegii de la serviciu, dar asta se termină începând cu ziua de astăzi. Sunteți într-o perioadă în care vă simțiți formidabil, iar astfel vă puteți arăta adevăratele dvs. valori la locul de muncă. Îi dați o întâlnire persoanei iubite și vă gândiți serios să faceți pasul cel mare. Ziua de astăzi este o zi plină de emoții pentru Raci. Aveți grijă să nu se simtă nici familia neglijată, cu prima ocazie mergeți să o vizitați!

Horoscop 22 aprilie 2023 Leu (23 iulie – 22 august)

În prima parte a zilei sunteți dispus să negociați foarte mult și aveți și norocul să și câștigați de pe urma acestor discuții. Aveți toată susținerea din partea familiei, iar asta vă motivează foarte mult. Pe seară va trebui să plecați într-o scurtă călătorie pentru a vedea o rudă mai în vârstă. Aveți o întâlnire destul de importantă, iar persoanele nu vă iau în serios din cauza entuziasmului. Astrologii vă recomandă să fiți atenți la ceea ce transmiteți, s-ar putea să aveți de pierdut din cauza aceasta. Pe planul sentimental e o zi bună să încercați să vă găsiți pe cineva.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua de astăzi începe pentru Fecioare cu o veste bună primită de la un prieten. După-amiază reușiți să vă rezolvați o veche problemă financiară cu ajutorul unor economii. Astrologii vă recomandă să vă dedicați mai mult timp familiei și să nu vă încălcați promisiunile. Vă simțiți apreciat de către persoana iubită și îi faceți o surpriză. Plecați într-o mică excursie alături de partenerul de viață. Astrologii vă recomandă să vă petreceți cât mai multe zile de acest gen alături de familie sau prieteni, pentru a menține flacăra aprinsă.

Horoscop Neti Sandu mai 2023. Mercur retrograd ne face să luăm Taurul de coarne în următoarea lună

Horoscop 22 aprilie 2023 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Contribuiți la un proiect care va avea un mare succes după terminarea acestuia. Balanțele au depus foarte mult efort în ultima perioadă, iar asta se vede la salariul primit de la locul de muncă. Astrologii vă recomandă să fiți mai atenți la relația cu copiii. Va fi o zi petrecută alături de familie și copii. Veți ieși la un loc de joacă și vă veți bucura de prezența celor mici. Pe seară vor veni niște musafiri pe care nu îi așteptați, dar vă bucurați extrem de mult de prezența lor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Anumiți prieteni vă invită să mergeți într-o drumeție cu ei. Astrologii vă recomandă să nu refuzați, după ultima perioadă, aveți nevoie de așa ceva. Încercați să nu vă gândiți prea tare la cheltuielile pe care le include această drumeție. Stați la povești cu câțiva prieteni pe care nu i-ați mai văzut de ceva timp. Uitați de oboseală și vă simțiți extraordinar de bine că ați luat o pauză de la tot. Este o perioadă destul de stresantă, iar această întâlnire vă ajută foarte mult.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunteți lăudat pentru ideile pe care le-ați tot propus în ultima perioadă. Aveți grijă cum și cui le spuneți, pentru că veți putea avea de pierdut. Relațiile cu cei din familie și prietenii sunt destul de armonioase în ultima perioadă. Vă apucați de un sport nou, deși nu aveați asta programat. Vă place să fiți din ce în ce mai spontani în ultima perioadă, iar asta vă umple de fericire. E posibil să aveți parte de o mică vizită din partea unei rude la sfârșitul zilei.

Horoscop 22 aprilie 2023 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Vă duceți la bun sfârșit planul pe care îl tot făceați cu persoana iubită. Relația cu persoana iubită este din în ce mai bună și vă gândiți să faceți pasul cel mare. Pentru Capricornii singuri nu este o zi foarte bună pentru a întâlni pe cineva. Niște prieteni vă roagă să le fiți nași la cununia religioasă. Astrologii vă recomandă să acceptați cu drag acest lucru. Vă gândiți la suma pe care trebuie să o cheltuiți, dar per total sunteți mulțumit și acceptați această invitație.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii se adaptează foarte bine la noile situații. Sunteți apreciat de către familie și prieteni pentru rapiditatea de care dați dovadă. Astrologii vă sugerează să nu neglijați relația cu partenerul de viață. Un prieten vă scoate la o cafea să mai schimbați puțin atmosfera. Vă simțiți destul de bine în compania acestuia. Pe planul profesional o duceți destul de bine însă încă mai aveți câteva proiecte de terminat. Relația cu partenerul e pe linia de plutire. Astrologii recomandă să dedicați mai mult timp relației.

Horoscop 22 aprilie 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunteți dispus să faceți promisiuni multor persoane astăzi și să nu le respectați, ceea ce vă face să aveți discuții destul de aprinse cu familia și prietenii. Astrologii vă recomandă să luați o pauză și să vă puneți toate lucrurile în ordine, apoi să discutați totul cu calm. Mergeți la o petrecere și cunoașteți o persoană cu care doriți să colaborați. Vă simțiți foarte bine în compania acestor oameni și vă distrați de minune. Pe planul sentimental e posibil să existe câteva discuții cu partenerul de viață legate de locul dvs. de muncă…