Horoscop WEEKEND 21-23 aprilie 2023. Primul weekend cu Mercur retrograd nu aduce veşti bune

Sfârșiturile încep deja să se estompeze, iar începuturile înfloresc cu promisiunea iubirii după eclipsa de Soare cauzată de Lună Nouă a Berbecului.

21 apr. 2023, 09:53
Horoscop WEEKEND 21-23 aprilie 2023. Primul weekend cu Mercur retrograd nu aduce veşti bune

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 21-23 aprilie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana poate aduce complicatii. Incepe primul Mercur retrograde din noul an astrologic. Se incheie astfel o perioada de trei luni fara nicio planeta importanta in miscare retrograde. Planeta comunicării se deplasează înapoi prin zodiac, deci te poti astepta la o comunicare greșită in anumite puncte. Nu trage concluzii pripite și oferă oamenilor (în special prietenilor tăi) circumstante atenuante. Te vei bucura că ai făcut-o.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu stii bine ca vorbele si gandurile tale trebuie dovedite prin actiuni pure si simple. Viata iti rasplateste pe cei care sunt suficient de curajosi sa stea drepti pentru ei insisi dar doar daca sunt si dispusi sa mearga acel kilometru in plus si sa isi asume raspunderea pentru tot ce s-a intamplat pana acum in viata lor. Nu fi prea orgolios sa iti recunosti greselile si sa le infrunti chiar cand ele tin doar de respectul de sine pe care nu l-ai avut candva. Mergi incet si sigur spre ce ti-ai propus in loc sa tot pui la indoiala puterea prin cuvintele altora. Nimeni nu intelege magia creata de tine cu adevarat in afara de tine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Mercur retrograd te face cumva sa nu te desprinzi de ideea ca ceva nu a fost facut asa cum trebuie si intr-un fel care sa ii faca pe toti fericiti. In timp ce te gandesti la solutii mai bune, lasa-I pe altii sa stie la ce te gandesti dar doar in punctul in care simti ca ideile tale sunt in siguranta de a nu fi plagiate. Sunt multe lucruri pe care acum nu le stii. Da-ti voie sa nu stii tot si pune intrebarile potrivite in loc sa te simti vinovat ca nu stii raspunsurile inca. Tu chiar ai puterea sa iti schimbi lumea zilele acestea.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Cel mai bine este sa crezi in nevoile tale cele mai profunde de la momentul initial in loc sa tot incerci sa faci ce este mai corect si sa fii rational. Concentrarea pe care o tot ai pe rezultatul final dorit poate face dificil sa lasi inima sa iti influenteze viata ta profesionala si sa o umple cu placere si satisfactie. Este timp sa iti folosesti talentele si sa iti aduci visele la realitate in loc sa tii de structuri ce te protejeaza de propria ta neincredere ca esti in stare sa faci sau sa ai ce te duce la fericire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

Săptămâna a început cu Soarele în Berbec, pentru ca apoi să se încheie cu Soarele în TAur. Un nou sezon solar invită toate semnele zodiacale să elibereze îndoielile care dictau felul în care te temeai că vor decurge lucrurile. Uită totul și, în schimb, fii prezent în acest moment. Deschide ochii și permite-ți să vezi adevărul care te cheamă. Sfârșiturile încep deja să se estompeze, iar începuturile înfloresc cu promisiunea iubirii după eclipsa de Soare cauzată de Lună Nouă a Berbecului. Și Mercur și-a început mișcarea retrogradă în această săptămână. Sezonul retrograd înseamnă că este timpul să te uiți în inima ta și să onorezi cine ai devenit. Spațiile de creștere și conștientizare îți permit să vezi lucrurile așa cum sunt, în loc de cum erau înainte. Fă loc iubirii să intre.

Sfârșitul de săptămână îți dă posibilitatea să poți profita de noul început care începe să se manifeste în relația ta.
Când vine vorba de dragoste, trebuie să ai spațiu pentru relația pe care o cauți. Trebuie să creezi spațiu pentru ca dragostea să crească.

Dar, uneori, energiile persistente, fie sub forma iubiților din trecut sau chiar a propriilor tale răni și credințe, te împiedică să îmbrățișezi și să creezi ceea ce cauți. Aici sunt amplificate începutul și sfârșitul.

Horoscop Neti Sandu mai 2023. Mercur retrograd ne face să luăm Taurul de coarne în următoarea lună

Lunile Noi aduc noi începuturi, dar deoarece acesta a avut loc la ultimul grad predestinat al Berbecului, reține și indiciile că ceva trebuie să fie clar pentru a putea începe ceva nou. Eclipsele de Soare aduc adesea o schimbare șocantă a evenimentelor, deoarece acestea îți guvernează sinele extern și acțiunea pe care alegi să o întreprinzi.

Recunoaște unde este adevărul tău.
Îmbrățișează direcția în care inima ta tânjește să o ia și realizează că, deși poți continua să încerci aceleași tactici vechi pentru a crea ceea ce îți dorești, va trebui să faci lucrurile diferit. Soarele mutat în Taur te ajută să faci față rănilor sau energiilor relațiilor din trecut, astfel încât să poți găsi o mai mare stabilitate și prezență în momentul prezent. Va trebui să creezi un spațiu pentru iubire în mod conștient, sau s-ar putea să descoperi că noul început la care ai visat este scos de pe masă ca opțiune.

Primul retrograd al anului a început, cu Mercur mergând aparent înapoi, prin zodia Taur. Acest lucru te va face să reflectezi asupra securității și sentimentului de stabilitate pe care îl simțiți în uniunea voastră, deoarece Taurul este un semn de pământ care se mișcă lent. Lucrurile se vor mișca în propriul ritm și, odată cu deschiderea Portalului Eclipse, va trebui să reflecți asupra trecutului înainte de a decide să mergi mai departe.

Taurul te va ajuta să simți unde trebuie să construiești mai multă siguranță, confort și chiar bucurie în relația ta.
Nu poți continua la fel cum au fost lucrurile; în schimb, trebuie să lucrezi pentru ca asta să se întâmple. Cea mai mare parte a acestui retrograd se poate simți ca o încetinire pe măsură ce se conectează la Uranus; de asemenea, în acest semn zodiacal vor apărea și câteva momente neașteptate. Aceasta este o șansă de a te asigura că prioritățile tale se aliniază cu dorințele tale și că construiești o relație care poate și va trece prin orice furtună pe care o poate aduce viața.

Horoscop de dragoste pentru primul week-end de după eclipsa hibridă de Soare și cu Mercur proaspăt intrat în retrograd
Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Caută să înțelegi ce contează cel mai mult pentru tine, astfel încât să poți lua decizii și alegeri pe care nu le vei regreta. Înțelegându-te mai bine pe tine însuți îți permite să îmbrățișezi acea pasiune arzătoare pentru a crea schimbări și a să crești în viața ta. Dar mai întâi, trebuie să clarifici ce este de nenegociat să iei cu tine pe măsură ce avansezi.

Te ajută cu acest proces Mercur retrograd în Taur, care oferă spațiu pentru claritate și te ajută să reflectezi asupra valorii tale. Pentru a atrage mai mult în viața ta sau pentru a lua acele decizii care le ai în minte, trebuie să știi că ești demn de mai mult. Când simți atât de adânc în sufletul tău, vei ezita în mod natural mai puțin în a-ți alinia nevoile relației cu valoarea ta.

Horoscop Cristina Demetrescu. Mercur retrograd, mare atenţie la bani, la zona ORL, glanda tiroidă şi la accidente.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Întotdeauna există piese din puzzle pe care nu le poți vedea. Acele momente subtile de adevăr sau conștientizare sunt ascunse de propriile temeri sau chiar de cele din viața ta. Când vine vorba de relații, a fi pe deplin conștient de adevăr este imperativ pentru a ști dacă este o relație doar pentru un sezon sau pentru o viață. Dar, ca semn de pământ, ai tendința să te ferești de aceste bucăți de adevăr, deoarece se poate simți că ți-ar perturba viața, mai degrabă decât să creeze o mare stabilitate. Pe măsură ce eclipsa solară de Lună Nouă din Berbec se încheie, vei primi un ghiont de curaj din partea universului, ajutându-te să vezi toate piesele, astfel încât să poți afla în sfârșit în inima ta dacă această relație este cu adevărat destinată ție sau nu.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Este mult mai ușor să te concentrezi pe ceea ce se simte bine. Pentru a te juca în momentele în care există distracție și bucurie. Dar asta nu înseamnă că totul va dispărea. Amâni să te ocupi de o situație din relația ta. Știi deja adevărul, dar ceva te împiedică să acționezi. S-ar putea să speri că se va îmbunătăți sau că necunoscutul existent te va opri să acționezi.

Dar, pe măsură ce Mercur în Taur devine retrograd, pregătește-te să încetinești și să începi să te deschizi la ceea ce a fost acel blocaj. Chiar dacă se simte perturbator, această nouă conștientizare despre relația ta te poate ajuta să o îmbunătățești sau să decizi că s-a terminat. Pentru ca viața să fie plină de bucurie cu adevărat, amintește-ți că trebuie să te ocupi și de ceea ce apare. Evitarea nu duce niciodată la fericire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.