HOROSCOP 22 AUGUST 2016: Conjunctia Mercur-Jupiter influenţează zodiile

HOROSCOP 22 AUGUST. Conjunctia Mercur-Jupiter predispune la conceperea unor planuri indraznete care sa va aduca multe beneficii. Profitati de acest aspect pentru a va face planuri de viitor. Dar cu punerea lor in aplicare este recomandabil sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare.

RomaniaTV.net
21 aug. 2016, 15:38
HOROSCOP 22 AUGUST 2016: Conjunctia Mercur-Jupiter influenţează zodiile

Leu – Ziua experientei condimentate

Indiferent cat de departe ajung in cautarile lor imaginare, fanteziste si creative, persoanele nascute pe 22 august nu vor pierde niciodata legatura cu baza experientei care a adus laolalta cele mai comune sarcini si activitati zilnice.

Nativii zilei de 22 august nu-si uita radacinile si sunt extrem de realisti cu privire la propriile lor abilitati. In consecinta, cei nascuti astazi dispretuiesc pretentiile si mila celor care se expun pe ei insisi sau pe ceilalti la situatii periculoase prin aroganta si prea multa incredere.

Construind pe o baza de cunostinte sigure si vazand cum functioneaza, nativii zilei de 22 august actioneaza in mod logic, chiar daca actioneaza in plan fizic sau au de-a face cu concepte abstracte si cunostinte sofisticate. Nu este surprinzator ca toate tipurile de colectionari sunt nascuti in ziua de 22 august.

Cei nascuti astazi arata adesea o apreciere pronuntata pentru obiectele obisnuite si ochiul lor format recunoaste frumusetea in articolele practice bine facute pe care ceilalti ar putea sa le treaca cu vederea. Majoritatea nativilor zilei de 22 august sunt extrem de rabdatori, nu doresc sa se grabeasca de frica sa nu strice planurile bine stabilite deja.

In general, ei isi proiecteaza viitorul, isi cultiva aptitudinile, sau invata teorie in particular si apoi, la momentul oportun, actioneaza extrem de hotarati avand ani buni de pregatire in urma. Adesea, originalitatea manifestata la un nivel profesional inalt le marcheaza activitatea.

Persoanele nascute pe 22 august sunt neinfricate atunci cand trebuie sa-si duca la bun sfarsit ideile. Indiferent de masura talentului lor natural, ei il exploateaza la maxim. Rareori sunt gelosi pe ceilalti in acest sens pentru ca „geniul este un procent inspiratie si nouazeci si noua procente transpiratie”.

Echilibrul nativilor nu va fi afectat de indoielile celorlalti referitoare la abilitatile lor. In general, raspunsul lor consta in faptul ca vor face o treaba excelenta si vor lasa rezultatele sa vorbeasca de la sine.

Nativii zilei de 22 august sunt foarte loiali prietenilor, familiei, asociatilor si colaboratorilor. Totusi, ei pot fi extrem de incapatanati si pot refuza sa fie condusi de sefi si sa fie tratati de sus. In timp ce afiseaza un exterior sincer, dur si direct, ei vor permite rareori celorlalti sa aiba acces la latura lor interioara sensibila.

Sa faca descoperiri, sa rezolve mistere si sa dezvaluie secrete sunt aspecte ce se pot adauga curiozitatii nativilor acestei zile. De asemenea, multi dintre cei nascuti pe 22 august sunt fascinati de antichitati.

Pentru ei istoria este o aventura extrem de incitanta ce abia asteapta sa fie explorata. Totusi, cand aprofundeaza aceste activitati preferate si lucruri care ii intereseaza, ei pot risca sa-si neglijeze prietenii si familia.

De asemenea, persoanele nascute pe 22 august trebuie sa se fereasca de tendinta lor de a se promova intr-o postura atotputernica. In loc sa afiseze un simt al infailibilitatii, este posibil ca ei sa beneficieze mai mult prin recunoasterea faptului ca au gresit, prin constientizarea erorilor si examinarea motivatiilor. Nativii mai evoluati ai zilei de 22 august se descurca bine in rolurile de conducere, dar si de colaboratori, participanti si parteneri pentru ca sunt capabili sa-si modereze pornirile autoritare.
SFATURI: Ramai deschis sfaturilor si sugestiilor. Nu ii supraincarca pe cei dragi sau pe asociati. Recunoaste ca ai slabiciuni umane si ceilalti te vor placea mai mult. Nu este cazul sa fii intotdeauna atat de dur.

PUNCTE FORTE:
Imaginativ
Rabdator
Incitant

PUNCTE SLABE:
Increzator
Egoist
Inflexibil

Horoscop 22 august: Fecioară (23.08 – 22.09)
Iubire. Senzualitatea dv. va suferi din cauza refuzurilor partenerului.
Sănătate. Vă obişnuiţi cu variaţiile inexplicabile ale stării dv. de sănătate.
Bani. Sunteţi prea optimist pentru situaţia financiară în care vă aflaţi. Munca nu vă aduce de această dată şi câştigurile pe care le aşteptaţi.

Horoscop 22 august: Balanţă (23.09 – 23.10)
Iubire. Unii nativi strălucesc, flirtează, fac multe cuceriri şi întârzie acasă!
Sănătate. Se recomandă relaxare prin activităţi care să încânte sufletul. Vă suprasolicitaţi din toate punctele de vedere şi apoi mergeţi la medic.
Bani. Apar posibilităţi de îmbunătăţire a situaţiei dv. financiare.

Horoscop 22 august: Scorpion (24.10 – 22.11)
Iubire. Cei care nu rezistă „atracţiilor” fatale sunt nativii tineri. O persoană nouă din anturajul profesional vă atrage atenţia în mod deosebit.
Sănătate. „Registrul” tulburărilor de sănătate se va schimba radical.
Bani. Situaţia dv. financiară depinde de cei din anturajul intim. Primiţi o propunere de afaceri foarte interesantă, dar vă trebuie resurse.

Horoscop 22 august: Săgetător (23.11 – 21.12)
Iubire. Nu vă place că partenerul de cuplu se descurcă singur. Puneţi aventurile amoroase pe planul doi.
Sănătate. Aveţi darul de a schimba în bine starea oamenilor care vă ies în cale. Vi se comunică prelungirea unui tratament pe care nici nu l-aţi luat în seamă.
Bani. Sunt necesare concesii şi acceptarea unor viziuni diferite asupra „afacerilor”.

Horoscop 22 august: Capricorn (22.12 – 20.01)
Iubire. Tinerii implicaţi în aventuri sentimentale preferă să nu le facă publice. Vă „verificaţi” sentimentele pentru persoana iubită.
Sănătate. Unii nativi au disfuncţii hormonale, cauzate de un hipercorticism activ.
Bani. Prestaţi servicii ce se adresează unui public aparte (răsplata e minimă). Orice schimbare în domeniul profesional va atrage succese financiare.

Horoscop 22 august: Vărsător (21.01 – 19.02)
Iubire. Relaţia sentimentală începe să-şi arate partea mai puţin frumoasă.
Sănătate. Nimeni nu vă poate convinge să vă protejaţi mai bine. Nu luaţi în seamă recomandările pentru gimnastică medicală.
Bani. Primiţi mai mulţi bani decât vă aşteptaţi şi vă grăbiţi să faceţi mici bucurii.

Horoscop 22 august: Peşti (20.02 – 20.03)
Iubire. Treceţi printr-o furtună sentimentală care vă secătuieşte emoţional.
Sănătate. Rudele apropiate vă bănuiesc de apariţia unor eventuale traume psihice. Durerile de coloană vor deveni insuportabile, dacă mai faceţi eforturi.
Bani. Doriţi neapărat să vi se recunoască de către familie toate meritele financiare.

Horoscop 22 august: Berbec (21.03 – 19.04)
Iubire. Partenerul de cuplu este foarte nemulţumit de schimbările pe care le faceţi.
Sănătate. Din păcate, starea de sănătate nu vă susţine mai deloc ambiţiile exagerate.
Bani. Începe o perioadă benefică de concentrare pe stabilizarea resurselor financiare. Înregistraţi cu plăcere că situaţia financiară e mai „calmă”.

Horoscop 22 august: Taur (20.04 – 20.05)
Iubire. Faceţi greşeli de abordare, iar seara primiţi declaraţii de dragoste! Luaţi în seamă multe detalii şi uitaţi de iubirea partenerului de viaţă.
Sănătate. Lipsa de vitalitate se datorează şi tulburărilor abdominale.
Bani. Aveţi ocazia să vă măriţi veniturile, dacă vă ascultaţi prietenii cu atenţie.

Horoscop 22 august: Gemeni (21.05 – 21.06)
Iubire. Unii nativi tineri rămân acasă la cererea expresă a persoanei iubite.
Sănătate. Vi se recomandă de medicul specialist să căutaţi moduri de odihnă activă. Aveţi o energie de invidiat, care însă vă „împinge” să faceţi eforturi necugetate.
Bani. Pentru a face scenarii de îmbogăţire foarte rapidă, vă folosiţi toate talentele.

Horoscop 22 august: Rac (22.06 – 22.07)
Iubire. Aveţi impresia că nu veţi mai scăpa de „încurcăturile” şi decepţiile amoroase.
Sănătate. În unele cazuri, „formula” sanguină poate să creeze unele probleme de sănătate.
Bani. De relaţiile amicale ori de rudenie depinde şi succesul dv. financiar. Fiţi pregătit şi pentru apariţia unor situaţii financiare inedite!