Horoscop 22 februarie 2015. Citeşte horoscopul pentru toate zodiile şi vezi ce îţi rezervă astrele

HOROSCOP 22 februarie. Deşi e duminică, astrele nu se odihnesc. Vezi ce ţi-au hărăzit pentru ultima zi a săptămânii

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 18:51
Horoscop 22 februarie 2015. Citeşte horoscopul pentru toate zodiile şi vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 22 februarie 2015 – Berbec

Nu trebuie sa scazi niciodata ritmul in evolutia ta catre succes, nici macar in acele clipe cand ti se pare ca toate merg bine. Stii cum se spune: nu te culca pe o ureche, ci lupta mai departe sa-ti demonstrezi valoarea si sa obtii ceea ce visezi sa primesti de la viata. Nu te opri din urcusul tau continuu, pentru ca nici nu stii cum, exact in acel moment de ragaz, trece sansa pe langa tine. Pedaleaza in continuare, si mai sus spre ceea ce ti-ai propus. Invata de la altii solutii de succes, caci ai destule exemplu in preajma care merita sa fie urmate pentru ca ele au ajuns deja acolo unde tu deocamdata visezi sa urci!

Horoscop 22 februarie 2015 – Taur

Nu trebuie sa le iei pe toate chiar asa in serios, ci merita sa mai tratezi si in gluma unele lucruri. De exemplu, oricat de mult ai tine tu la securitatea materiala, nu privi banii ca pe un bau-bau de care trebuie sa te temi la orice pas, ci ca pe un prieten cu care te poti si juca. Cheltui si de placere, mergi la cumparaturi doar ca sa te relaxezi, nu te gandi cu atata incrancenare doar la rate, datorii si restante. Toate vor fi duse cu bine la capat, daca nu te cramponezi de chestiunea banilor ca si cum ar fi vitala. Da, e important sa ai bani, dar nu le da mai multa importanta decat merita. Cat sunt, suna bine, bucura-te de ei!

Horoscop 22 februarie 2015 – Gemeni

Imaginatia poate fi calea catre cele mai inteligente solutii, ca atare lasa-ti mintea sa zburde in voie, pentru ca va naste idei excelente pentru problemele care te macina acum. Nu te lasa dominat de altii mai rigizi sau mai demodati care iti spun ca numai unele cai duc acolo unde vrei, pentru ca tu ai la dispozitie un instrument invincibil: creativitatea. Foloseste-te de ea cu incredere, din abundenta, si ai curajul sa inventezi noi si noi solutii. Nu te opri la ceea ce iti spun altii ca e bine sau corect. Tu trebuie sa indraznesti sa treci si in zona iluziei, a visului, pentru ca acolo vei gasi idei de exceptie. Vizeaza liber, inventeaza!

Horoscop 22 februarie 2015 – Rac

Se deschide in fata ta o etapa noua si interesanta. Iti dai seama ca exista si unele riscuri, pe ici, pe colo, dar esti gata sa ti le asumi, desi nu esti, din fire, stilul aventuros. De data aceasta te atrage prea mult directia aceasta ca sa-i poti rezista, de aceea iti iei inima in dinti si faci primul pas spre aceasta noua directie care e deocamdata necunoscuta. Ai incredere, apropie-te de acest nou tel cu mai mult curaj, fara sa te temi de hopuri. Probele de incercare vor exista intotdeauna, dar important e ca tu sa iei startul cu inima plina de optimism si entuziasm, curios sa vezi incotro duce noul sens. Mareste pasul, apropie-te de tinta care te atrage ca un magnet!

Horoscop 22 februarie 2015 – Leu

Prietenia adevarata nu inseamna ca trebuie sa-l schimbi pe cel de langa tine. Daca tii la el, il placi asa cum e, deci incearca sa-l vezi ca pe omul care te completeaza, nu neaparat ca pe cel care face totul dupa cum ii spui tu. Azi vei primi dovezi clare de prietenie din partea unei persoane care iti sta alaturi la bine si la greu, poate chiar o persoana de la care nu asteptai asemenea gesturi de loialitate, deci il poti privi de acum inainte ca pe un companion de nadejde. Priveste cu calm si cu rabdare relatia care se leaga intre voi, pentru ca sunt mari sanse ca de aici sa se nasca o prietenie de durata, daca amandoi o tratati la fel de serios.

Horoscop 22 februarie 2015 – Fecioara

Te cam opui schimbarii, desi, in sinea ta, iti dai seama ca nu mai poti continua in aceeasi directie ca pana acum. Sufletul tau vrea altceva, dar totodata ii este frica sa ia decizii. Poate ar fi bine sa lasi lucrurile sa curga de la sine, o vreme, pana te obisnuiesti cu ideea ca va veni si momentul schimbarii, la un moment dat. Cand vei fi prins deja in iuresul acelor transformari inevitabile, le vei accepta ca atare. Uneori, cel mai usor sa inveti sa inoti, e sa fii aruncat direct in apa. Cam asa pasesti si tu acum: esti aruncat in toiul unei furtuni reformatoare si te adaptezi din mers noului, fie ca esti sau nu dornic de schimbare. Vei fi, pana la urma!

Horoscop 22 februarie 2015 – Balanta

Asculta cu atentie povestile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru ca vei invata enorm si necazurile sau ghinioanele altora. E bine sa mai auzi si astfel de experiente, pentru ca ele iti pot atrage la timp atentia ca exista si riscuri, si pericole, si greseli, si decat sa te confrunti tu direct cu ele, poti invata de la ceilalti. Unii chiar sunt gata sa-si impartaseasca experientele nefaste cu multa sinceritate, chiar daca nu ii pun in cea mai buna lumina, pentru ca n-ar dori sa mai treaca si altii prin ce au trecut ei. Stai cu urechile palnie la povestile lor: nu compatimire vor ei, nici sa te sperie, ci iti ofera niste ponturi gata verificate pentru a le folosi si tu, daca vei trece vreodata prin ceva similar.

Citeste mai mult in REVISTA TEO