HOROSCOP 22 FEBRUARIE: Sextilul Mercur-Saturn influenţează ziua, previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Sextilul Mercur-Saturn sporeste capacitatea de a aprecia corect timpul necesar pentru efectuarea diverselor activitati si favorizeaza planificarea resurselor. La nivel macro, este posibil sa constatam un interes crescut al massmedia pentru problemele pensionarilor si ale persoanelor varstnice in general

RomaniaTV.net
21 feb. 2018, 17:09
HOROSCOP 22 FEBRUARIE: Sextilul Mercur-Saturn influenţează ziua, previziuni pentru toate zodiile

BERBEC: 

Berbecii nu vor avea o zi excelentă azi, însă nu trebuie să se cramponeze pentru că nu va fi în interesul lor. Acești nativi ar trebui să fie mai veseli și mai calmi.

TAUR: 

Pentru tauri este valabilă zicala: „prietenul la nevoie de cunoaște”. Acești nativi vor avea nevoie de un umăr pe care să plângă și un prieten va fi acolo pentru ei.

GEMENI: 

Pentru acești nativi se apropie un eveniment care le aduce multă neliniște și nesiguranță. Ar trebui să aibă mai multă încredere în ei și să se mobilizeze.

RAC: 

Acești nativi sunt înconjurați de energii negative, însă ei au o atitudine extrem de pozitivă și încearcă să le dea aceeași stare de spirit și celor din jur, dar fără rezultate.

LEU: 

Planurile leilor sunt date peste cap azi. Acest lucru nu le va plăcea deloc și vor fi irascibili toată ziua. Este posibil să apară și unele certuri cu partenerul de viață.

FECIOARĂ: 

Pentru un moment, fecioarele vor intra în depresie din cauza unor probleme financiare, însă partenerul lor de viață le vor da speranță.

BALANȚĂ: 

Nativii din balanță vor avea o fi proastă azi. Se anunță probleme în cuplu și este posibil să se despartă de partener. Nici la locul de muncă nu le merge bine pentru că și acolo vor exista tensiuni.

SCORPION: 

Scorpionii vor lua azi o decizie. Vor trece peste orice prietenie pentru drepturile lor pentru că în ultima perioadă au fost buni cu toată lumea și nimeni nu a apreciat.

SĂGETĂTOR: 

Acești nativi se vor întâlni cu o persoană pe care nu au văzut-o de multă vreme și în inima lor se vor trezi sentimente din trecut. Este posibil să se îndrăgostească.

CAPRICORN: 

Nativii din capricorn se vor simți extenuați azi. Au muncit din greu în ultima perioadă și s-au suprasolicitat. Este posibil să aibă și probleme de sănătate din această cauză.

VĂRSĂTOR: 

Vărsătorii au intrat într-o rutină care le displace total. Se plictisesc groaznic cu viața lor actuală și încearcă să facă cât mai multe lucruri noi.

PEȘTI: 

Acești nativi fac planuri de vacanță azi. Au muncit extrem de mult în ultima perioadă și acum vor să se relaxeze. A venit timpul să se gândească la ei.