HOROSCOP 22 IANUARIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de vineri!

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

21 ian. 2016, 14:25
HOROSCOP 22 IANUARIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de vineri!

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Crezi ca esti pregatit sa o iei de la capat pe plan sentimental. Cu sanse de iubire la orizont, nu ai nevoie decat de curaj ca sa mergi mai departe si sa incerci o relatie. Inainte de a te implica verifica atent daca si din partea celuilalt exista interes in aceasta directie sau este vorba despre alte sentimente.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Faci cu adevarat eforturi pentru a-ti mentine starea de spirit pozitiva desi ar fi indicat sa te dovedesti tolerant cu o persoana care iti pune nervii la incercare. Chiar daca greselile pe care cineva le-a facut ti se par extrem de copilaresti si de neiertat dovedeste-te ceva mai flexibil pentru ca de multe ori si tu ai nevoie de toleranta celor din jur pentru iertarea greselilor mai mari sau mai mici.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Asteptarile tale fata de tine depasesc orice imaginatie si daca ceva nu iese cum ai vrea, te invinovatesti peste masura. Partenerul de viata incearca sa te motiveze si sa iti explice ca esecurile sunt necesare pentru a invata cate ceva. Problemele financiare se incheie in aceasta seara cand vei primi o propunere de colaborare de unde nu te asteptai.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Melancolia este cuvantul cheie al zilei pentru ca ai tot felul de regrete pentru actiuni pe care le-ai facut in trecut sau mai rau pe care nu le-ai facut. Oricum trecutul nu mai poate fi schimbat, asa ca priveste inainte si ai grija sa nu cumva sa repeti greselile deja comise. Pe plan financiare iti faci griji care nu sunt complet justificate.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Relatia in care te afli iti da mari batai de cap si este o sursa de dezamagire caci asteptarile nu sunt conforme cu realitatea. Tu si persoana iubita aveti viziuni diferite despre viata si iubire in general, asa ca disputele nu intarzie sa apara. Invata sa faci compromisuri de dragul persoanei iubite si de dragul linistii.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Ai mult de furca tu cu tine si ai prefera sa nu fii deranjat de cei din jur pentru motive deloc importante. Totusi cei din jur apeleaza mereu la tine cand este vorba despre ajutorare. Poate ca ai parut dispus sa te sacrifici pentru cei din jur, iar acum si-au creat un adevarat obicei.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Te gandesti la modul cel mai serios sa renunti la o serie de activitati ce nu te ajuta in niciun fel. Vrei sa evoluezi cel putin pe plan emotional si stii ca nu poti face acest lucru daca te complaci in situatii neplacute. Drept urmare lasi in urma si o serie de persoane care nu au adus nimic bun in viata ta de-a lungul timpului.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Crezi in retete miraculoase astazi si orice te poate pacali cand vine vorba despre o colaborare. Ti se ofera tot felul de solutii irealizabile la problemele tale si tu le crezi doar pentru ca sunt spuse de persoane ce par a sti mai multe decat tine. In realitate naivitatea ta de astazi iti va aduce foarte multe necazuri.

Mai multe detalii, pe hotweek.ro