Horoscop 22 mai 2023. Cum stai cu banii, dragostea şi şedinţele în prima zi a săptămânii

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, luni 22 mai 2023. O zi dinamica azi. Dar avem suficienta energie pentru ea?

22 mai 2023, 01:19
Horoscop 22 mai 2023. Cum stai cu banii, dragostea şi şedinţele în prima zi a săptămânii

Horoscop 22 mai 2023. Luna in sensibilul Rac il incurajeaza pe increzatorul  Jupiter, dand un ton optimist intregii zile. Cand dinamicul Soare face sextil cu energicul Marte, vom avea o multime de energie si de concentrare pentru a ne urmari obiectivele. Luna se coordoneaza apoi atat cu Saturn cel practic, cat si cu Mercur cel atent, ajutandu-ne sa intelegem detaliile subtile ale imprejurimilor noastre.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi este o zi terifica in care vei vedea ca lucrurile merg foarte lin si usor. Ai o abordare de inima usoara care te va ajuta sa iti faci treburile bine si la timp. Asigura-te ca esti pe terem stabil inainte de a face urmatorul pas inainte. Tu ai abilitatea de a atinge varful multor munti, deci nu pierde timpul. Pune-ti cizmele si incepe sa urci.

Citește și: Zodiile care devin experte în despărțiri și probleme în dragoste. Mihai Voropchievici: „Nu își irosesc timpul făcând lucruri inutile. Nu au timp de pierdut, niciodată”

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Exista un ton serios al zilei pentru tine, deci ia asta in considerare atunci cand ai chef sa faci glume unor prieteni. Mentine lucrurile in contact cu realitatea. Tine aproape de casa si ai grija de sarcinile servile. Ia plante pentru casa, fa activitati domestice necesare dar care sa iti aduca si placere. Tu ai o natura disciplinata care te va ajuta sa faci tot ce ti-ai propus.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Esti foarte interesat de tot felul de activitati sau profesii care privesc alti oameni si binele lor – medicina, psihologie sau orice fel de terapie spirituala. Vei fi foarte sensibil in fata acestui tip de deschidere ce vine spre tine incepand de astazi. Alinierea planetara de acum initiaza progres in toate zonele existentei umane. Tine-ti ochii si urechile larg deschise.

Zodia protejată de Divinitate în ultimele zile din mai. Vin realizări majore. Cristina Demetrescu a citit în stele

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, luni 22 mai 2023. Cresc standardele in amor!
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, luni 22 mai 2023. Ridicam standardele in dragoste astazi. Luna cea sensibila se aliniaza cu norocosul Jupiter, incurajandu-ne sa aducem ceva entuziasm in relatiile noastre si sa ne bucuram de un plus de optimism. Apoi, Soarele cel creativ si Marte cel indraznet sporesc pasiunea facandu-ne mai directi cu privire la dorintele noastre senzuale. Odata ce Luna se armonizeaza cu Saturn cel dedicat, o abordare matura pentru a ne exprima emotiile ne este de folos.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Nu te mai preface ca este totul in regula si indrazneste sa infrunti adevarul. Schimba-ti atitudinea, fii diplomat si conciliant, evita conflictele si luptele cu partenerul. Relatia ta depinde de modul in care vei aborda aceasta situatie. Daca esti singur, aura ta senzuala va atrage din ce in ce mai multi oameni in jurul tau. Alege cu intelepciune potentialii parteneri.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Viata ta amoroasa este destul de complicata acum. Daca esti implicat intr-o relatie, ia in calcul sa petreci o vreme singur, pentru a te calma si pentru a vedea cu alti ochi situatia prin care treci acum. Daca esti singur, fii mai deschis la flirturi si complimente. Nu iti face deloc bine sa te inchizi in tine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ziua aceasta se anunta suprize placute in amor. Relatia de cuplu poate deveni oficiala, iar daca este deja, sunt sanse mari sa anuntati venirea pe lume a unui viitor membru. Daca esti singur, norocul iti surade. Fa prima miscare si abordeaza persoana de care esti interesat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.