Zodia protejată de Divinitate în ultimele zile din mai. Vin realizări majore. Cristina Demetrescu a citit în stele

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima parte din luna mai 2023. O singură zodie beneficiază de protecție divină și are susținere din toate părțile.

19 mai 2023, 13:24
Zodia protejată de Divinitate în ultimele zile din mai. Vin realizări majore. Cristina Demetrescu a citit în stele

Conform horoscopului prezentat de astrologul Cristina Demetrescu, norocoși la finalul lunii mai sunt Racii. Nativii acestei zodii au protecție divină, iar susținerea vine din toate direcție.

În următoarea perioadă, Racii vor avea oameni aproape, care îi vor susține și care le vor promova toate ideile pe care le au. Drept urmare, se anunță zile benefice pentru ei.

Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

”Racul are protecție divină, în primul rând prin oameni, pentru că așa lucrează Dumnezeu. Sunt oameni prieteni în jurul lui, care vor să îl ajute, să îl susțină, oameni bine poziționați la care Racul apelează și îi promovează ideile sau chiar proiectele noi”, spune astrologul.

Și nici Leii nu au de ce să se plângă. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt pe căi mari atât acum cât și în următoarele săptămână. Au șansa să fie promovați, să fie apreciați pentru ceea ce fac, iar lucrurile nu se opresc doar aici.

Din punct de vedere amoros, acești nativi au șansa de reușite și din punct de vedere amoros. Ar putea să se căsătorească, însă nu toți au același noroc. Totul depinde de ceea ce își doresc și ceea ce este cu adevărat posibil.

Cu ce creaturi mitice te asociezi în funcție de zodie. Dragon, vârcolac, vrăjitoare, spiriduș de casă, ce fel de personalitate ai?

”Pentru Lei totul este un regal, pentru că vorbim de funcții, despre numere, nume, promovare, creștere profesională, recunoaștere, premii, Oscaruri. E pe cai mari Leul. Până pe 12 iulie, pentru toate zodiile, Jupiter se intersectează cu destinul, care are un circuit de 18 ani, deci este o dată-n viață. Atenție, poziția dintre Marte și Pluto îi împiedică pe cei care vor să aibă ce nu e al lor.

Dar pentru cei care merită și se poziționează bine este excepțional, putem vorbi și de căsătorie pentru Lei, pentru că asta înseamnă și schimbare de nume”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.