Horoscop 22 mai şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Zi de vineri si un weekend destul de pline de evenimente care mai de care mai neasteptate, pentru toti nativii zodiacului. Se pare ca este cazul sa incepeti sa va schimbati radical intreaga viata.

22 mai 2015, 05:22
Horoscop 22 mai şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 22 mai si pentru weekend

Zi de vineri destul de relaxanta pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca la locul de munca totul se desfasoara in cel mai calm mod cu putinta. Acest lucru va va face sa incepeti un weekend cu adevarat special, in care va veti relaxa si veti face tot ceea ce va doriti.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 22 mai si pentru weekend

Taurii au parte de o zi de vineri cam agitata din cauza unor probleme de natura financiara. Pana la finalul zilei insa aceste probleme vor disparea cu ajutorul unui prieten apropiat. In weekend nativii acestei zodii vor petrece in compania familiei.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 22 mai si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din Gemeni. Vineri va veti odihni si veti trai momente frumoase in compania prietenilor carora le veti impartasi mari vesti. In weekend va veti bucura de compania persoanei iubite.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 22 mai si pentru weekend

Racii au o zi de vineri si un weekend cat se poate de linistite, avand in vedere ca au rezolvat o mare parte din problemele pe care le-au avut pana acum. Asa ca sambata si duminica se vor bucura de compania persoanei iubite.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 22 mai si pentru weekend

Ziua de vineri vine cu o serie de surprize cel putin placute pentru nativii din Leu. Se pare ca o serie de probleme de natura financiara se rezolva de la sine si, mai mult decat atat, afla vesti minunate cu privire la starea de sanatate a unui membru apropiat din familie. Asa ca in weekend nativii acestei zodii se vor bucura de liniste si armonie.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 22 mai si pentru weekend

Fecioarele se confrunta vineri cu o serie de probleme de natura sentimentala peste care trec cu destul de multa greutate. Nativii acestei zodii nu vor avea parte de un weekend prea grozav, avand in vedere ca viata amoroasa nu este tocmai roz.

Continuarea pe Lyla.ro