HOROSCOP 22 MARTIE 2015: Ce au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 22 martie 2015: Vezi ce îți rezervă astrele pentru fiecare zodie. 

21 mart. 2015, 17:12
HOROSCOP 22 MARTIE 2015: Ce au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 22 martie 2015 – Berbec 
Ai o discutie foarte serioasa cu familia, cu rudele mai in varsta, de la care simti nevoia sa afli unele aspecte care, din diverse motive, nu iti sunt prea clare. Poate fi un moment al marilor adevaruri, al destainuirilor de familie, al explicatiilor tardive, al unor istorii din trecut pe care abia acum le afli cu adevarat, ca atare oferiti-va unii altora ragazul necesar pentru a sta de vorba cu maturitate si sinceritate. Poti descoperi lucruri foarte interesante, unele din ele bune, altele mai putin bune, dar aceste discutii justificatoare au rolul de a restabili armonia si ordinea in unele planuri mai incerte din familie.

Horoscop 22 martie 2015 – Taur
Nu te astepta ca lumea sa aprecieze la fel lucrul pe care tu il consideri perfect. Tu te simti excelent intr-un anumit loc, dar altcineva nu. Tie iti plac anumite detalii, altora nu. Asa e viata, o paleta imensa de gusturi, preferinte, criterii de apreciere, si care nu pot fi niciodata identice la toata lumea. Totul e sa nu inceapa criticile inutile pe seama unor aspecte care tin, la urma urmei, de gusturile fiecaruia. Un musafir iti intra in casa si, de-a dreptul nepoliticos, incepe sa-ti judece decorul, culoarea peretilor, mobila, aranjamentul interior fara nici un drept, dar uita ca nu e casa lui si ai dreptul sa traiesti in spatiul personal asa cum iti place!

Horoscop 22 martie 2015 – Gemeni
Nu te astepta la planurile pe care ti le faci acum cu minutiozitate sa duca repede, din prima, la roadele visate, dar sunt si ele experimente pe drumul tau catre implinirea unui vis. Incerci o data, incerci de doua ori, si asa mai departe pana-ti iese, deoarece din fiecare noua incercare mai ai ceva de invatat. Cumulate, toate aceste experiente vor construi ceea ce visezi, dar trebuie sa fii constient ca nu trebuie sa te opresti dupa un eventual esec. Practica mai departe, cu rabdare, cu ambitie, cu convingerea ca esti pe drumul cel bun li nu uita: toate lucrurile bune s-au nascut dupa zeci de incercari nereusite.

Citeşte mai mult pe revista TEO