Horoscop 22 martie 2020. Surprize spectaculoase la început de săptămână! Cine sunt nativii norocoși

Iata horoscopul zilei de azi luni 22 MARTIE 2021. Gratie influentei proactive a Soarelui in Berbec apar oportunitati noi.

21 mart. 2021, 23:44
Horoscop 22 martie 2020. Surprize spectaculoase la început de săptămână! Cine sunt nativii norocoși

Horoscop 22 martie 2020.  Esti pregatit pentru alte angajamente? Ai incredere in tine insuti si poti excela. Nu te lasa influentat de gandurile si opiniile celorlalti.

Horoscop 22 martie 2020. Surprize spectaculoase la început de săptămână! Cine sunt nativii norocoși

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Pazeste-ti spatele azi, draga Berbec. Exista o prezenta distincta in preajma care iti solicita atentia. Spre norocul tau, emotiile iti sunt mult mai stabile decat de obicei si esti mult mai bine conectat la ceea ce simti. De fapt, ai putea fi chiar in nori si sa nu ai o problema sa navighezi asa prin ziua de azi. Altii iti pot cere sfaturi valoroase azi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai putea sa fii cam ezitant astazi si sa nu stii sigur de ce. Sigur, cu energiile astrale puternice ale zilei si saptamanii este si firesc. Tocmai cand te-ai gandit ca ai totul clar, un alt aspect iese la lumina cu o cu totul alta perspectiva. Poate sa iti fie greu sa alegi o cale si sa tii de ea. Tine minte ca singura cale de urmat va incorpora mai multe alte cai. Este cea care iti aduce multe daruri. Mergi pe intuitie

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Te poti simti chinuit cu privire la o decizie importanta pentru tine azi. Vestea buna este ca de indata ce te-ai decis, te vei simti mult mai bine cu privire la tine. pana atunci, totusi, poti sa oscilezi dintr-o parte in alta, dintr-o optiune in alta. Daca ceri altora sfatul poti sa ajungi si mai in ceata. Singura persoana care poate decide propria cale esti tu.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Nu e de mirare ca azi sa te simti cam confuz, din moment ce sunt energii asa de puternice azi si intreaga saptamana. Nimic nu ti se pare ca se potriveste. Este ca si cum esti pus fata in fata cu mai multa drumuri diferite si nu esti sigur pe care sa mergi. Toate alegerile iti par rezonabile si te poti teme ca vei rata ceva minunat daca alegi una si automat nu mergi pe o alta. Adevarul este ca mereu poti gasi o cale care sa incorporeze cat mai multe lucruri bune din mai multe variante.

Citește continuarea aici:

Citește și: Horoscop weekend Casandra. Se anunţă două zile cu aventură şi multe calorii!