Horoscop 22 martie 2024. Vineri se numără banii ce vor fi cheltuiți în weekend. Ce zodii ies pe plus

Horoscopul zilei de 22 martie 2024: Fecioarele debordează azi de energie, Peștii au parte de surprize, iar Gemenii își recalculează bugetul. Este o zi a extremelor pentru nativii din majoritatea zodiilor.

21 mart. 2024, 10:32
Horoscop 22 martie 2024. Vineri se numără banii ce vor fi cheltuiți în weekend. Ce zodii ies pe plus
Horoscop 2024 bani şi prosperitate. Veşti bune pentru Berbeci, care zodie riscă falimentul!

Horoscop 22 martie 2024 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu te apuca de sarcina pe care o ai azi în plan fără să fii sigur că ai înţeles perfect ce ai de făcut. Din grabă, ca să nu pierzi timpul, ai fi tentat să porneşti fără să te informezi suficient şi vei da piept cu un moment critic ce te poate întoarce înapoi. Este un plan dificil, nu se ajunge repede sau uşor la rezultate, dar dacă te documentezi cu seriozitate şi cântăreşti atent ce ai de făcut, pe ce resurse te bazezi şi cu ce strategie pleci la drum, lucrurile vor progresa foarte bine. Greu e să iei startul, pentru că, pe urmă, vor merge de la sine, dar nu porni până nu ai studiat problema pe toate feţele. Se pot ascunde multe aspecte subtile în spatele aparenţelor!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te aştepta ca relaţia dintre se.e opuse să se desfăşoare paşnic şi armonios, pentru că oricum ai privi lucrurile, bărbatul şi femeia nu pot fi la fel. Dacă celălalt ridică tonul, încearcă să aplanezi tu conflictul înainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie să cedeze, deci fii tu balanţa care menţine echilibrul între energiile descătuşate. Tu poţi fi cheia armoniei depline între partea masculină şi cea feminină aflată azi în conflict, deci acceptă faptul că celălalt e nervos. În fond contrastele de atrag, deci nu-ţi displace această luptă între un el şi o ea, indiferent în ce tabără eşti.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Nativul care va trece prin momente dificile în zilele următoare

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu poţi bate din palme ca să se întâmple o minune şi visul tău cel mai mare să devină deja realitate, ca atare educă-ţi răbdarea până ajungi acolo unde vrei. Eşti pe drumul cel bun, asta contează, chiar dacă evoluţia e mai lentă decât ai dori tu. Se ştie că eşti o fire iute care nu prea are răbdare să înainteze încetişor, dar de data aceasta nu ai încotro. Trebuie să te supui acestui ritm lent de înaintare, care are şi el rostul lui. Dacă te-ai grăbi şi ai sări peste etape, te-ai trezi la final cu cine ştie ce puncte lipsă din construcţia ta şi vei fi nevoit să te întorci înapoi să le rezolvi şi pe ele. Ia-o încet, conform evoluţiei normale!

Horoscop 22 martie 2024 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Încearcă să nu ai nici un fel de reacţie la veştile care vin astăzi către tine sau la acţiunile altora faţă de tine, pentru că s-ar putea să nu fie reacţia cea mai potrivită. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerată, ci gândeşte-te cum să rămâi complet rece la tot ce vezi azi. Vei vedea că lipsa unei reacţii e cel mai bun lucru în situaţia de faţă, ca să nu te chinuieşti mai apoi să repari un eventual răspuns neadecvat. Nu râde, dar nici nu plânge, nu porni nimic dar nici nu încheia nimic, stai pe loc, fără nici un fel de decizie. Sunt momente când pasivitatea sau indiferenţa sunt de preferat, ca şi acum: nu fă nimic deci!

Leu (23 iulie – 22 august)

Trebuie să porneşti o acţiune nouă, dar fă-o cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Trebuie să-ţi organizezi bine forţele, ca nu cumva să dai totul pe o carte din prima etapă şi mai apoi să îţi pierzi interesul şi energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să îţi cântăreşti bine forţele şi mai ales să nu te laşi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea puţin, deci e nevoie de o atitudine echilibrată şi cumpătată în tot ce faci ca să fii sigur că investeşti exact atâta energie cât e necesară pentru scopul final.

Horoscop 22 martie 2024 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Dacă pleci la drum, trebuie să respecţi întocmai programul pentru că şi cea mai mică abatere de la orele şi minutele fixate poate genera un mic haos. Nu te baza că ai timp berechet la dispoziţie, pentru că vei vedea că timpul trece ca gândul şi nici nu-ţi dai seama când intri în panică pentru că nu-ţi mai ajunge. Organizează-te perfect, n-o mai lungi, crezând că ai ore suficiente, dar nici nu lăsa pe ultima clipă, pentru că nu va ieşi chiar aşa de bine cum ai sperat. Tot ce ai astăzi în plan necesită rigoare, să se desfăşoare după termene foarte fixe, ca şi cum ai avea un avion de prins sau ai avea o oră limită de închidere într-un anumit loc. Trebuie să te adaptezi ritmului în care trece timpul.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Înfruntă-ți provocările din viața ta amoroasă și decide ce este mai bine pentru tine. Soarele este în Berbec, casa ta solară a angajamentelor. Acesta este un moment pentru a te concentra pe consolidarea relațiilor pe care le ai în acest moment, arată Astrology.com.

Horoscop 22 martie 2024 Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Chiar poți fi un lider bun. Soarele este în Berbec, casa ta solară a rutinelor zilnice. Acesta este un moment important care îți asigură transformarea. Poți învăța cum să faci ceva ce vrei cu adevărat să faci și să-ți arăți realizările într-un mod care să te pună în evidență.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Gândești prea mult lucrurile, de aceea este o mare problemă pentru tine când Soarele se află într-un semn de foc. Soarele este în Berbec, casa ta solară a bucuriei. Urmărește-ți obiectivele și nu mai sta atât de mult pe gânduri.

Citește și Horoscop dragoste martie 2024. Iubiții zodiacului, Venus și Marte, se mută din Vărsător în Pești, înmuguresc noi relaţii

Horoscop 22 martie 2024 Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Acesta este un moment minunat pentru a vorbi cu oamenii care se află în poziții de autoritate despre deciziile reciproc avantajoase. Este, de asemenea, o zi grozavă pentru a programa întâlniri cu superiorii și pentru a prezenta dorințele personale pentru viitorul proiectelor în care sunteți implicați.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Învață ceva nou despre tine și nu te opri. Soarele este în Berbec, casa solară a comunicării. Acesta este un moment minunat pentru a lucra la scrierea proiectelor. Gândește mare și nu te mai lăsa doborâtă de provocările care pot apărea la orice pas.

Horoscop 22 martie 2024 Pești: 19 februarie – 20 martie

Fă ceva distractiv, care să-ți bucure inima și sufletul. Soarele este în Berbec, casa solară a banilor. Dacă ai timp de vacanță, ia în considerare planificarea ei. Programează totul în detaliu și asigură-te că lucrurile vor decurge fără niciun fel de probleme.