Horoscop dragoste martie 2024. Iubiții zodiacului, Venus și Marte, se mută din Vărsător în Pești, înmuguresc noi relaţii

Când vine vorba de astrologia dragostei din martie 2024, există potențial pentru schimbări majore în relații și schimbări de inimă în situațiile amoroase – dar există și o mulțime de energie visătoare care te poate ajuta să-ți canalizezi romanticismul interior.

01 mart. 2024, 23:11
Horoscop dragoste martie 2024. Iubiții zodiacului, Venus și Marte, se mută din Vărsător în Pești, înmuguresc noi relaţii

Horoscop dragoste martie 2024. Echinoctiul de primăvară se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că florile înfloresc, sentimentele se dezvoltă.

Martie începe cu Venus, planeta dragostei, și Marte, planeta pasiunii, împreună în semnul futurist al Vărsătorului, ceea ce poate oferi tuturor mai multă obiectivitate în relațiile lor. Planetele iubirii cosmice se ciocnesc cu rebelul Uranus în prima treime a lunii, așa că fii atent la schimbările de dispoziție. Energia din mijlocul lunii devine mult mai moale și visătoare, odată cu Luna nouă dulce de pe 10 martie, urmată de intrarea lui Venus în sensibilul Pești.

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

Echinoctiul de primăvară pe 20 martie coincide cu începutul sezonului Berbecului, așa că noi începuturi sunt în flăcări. Profită de moment și acționează în conformitate cu dorințele tale. Sexul devine extra sensibil și emoțional odată cu intrarea lui Marte plin de dorință în Pești în ultima treime a lunii. Între timp, Venus îndrăgostită trântește săruturi spre norocosul Jupiter și spre Uranusul plin de surprize. Dar nu te acomoda prea mult, deoarece eclipsa lunară plină lovește pe 25 martie în semnul orientat către relații al Balanței. Energia Balanței este despre echilibru, deci această lună poate ajuta la echilibrarea lucrurilor în parteneriate și la restabilirea unui sentiment de ordine în dragoste. Este timpul să renunți la nevoia ta de a fi validat de alții pentru a te simți valoros – asta trebuie să vină din interior.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop DRAGOSTE martie 2024 pentru BERBEC
Vibrațiile iminente ale primăverii te pun într-o dispoziție socială, așa că planifică câteva ieșiri de grup distractive cu partenerul tău sau mergi în oraș să flirtezi cu câțiva oameni noi. Dar ține cont că împărtășirea a ceea ce este în inima ta și inițierea conversațiilor importante în relații devine o prioritate pe măsură ce se apropie mijlocul lunii.

Dacă vrei să inviți pe cineva într-o întâlnire sau să aduci în discuție ceva important pentru un iubit, fă-o înainte ca Mercur să intre în retrogradare pe 1 aprilie. A doua jumătate a lunii este un moment bun să lași destinul să conducă când vine vorba de relații și întâlniri, indiferent dacă sunt vechi sau noi. Dacă există vechi tipare în care tot cazi sau foste partenere de care ai continuat să te agăți, acum e momentul să faci o curățenie. Gândește-te la asta ca la o curățare de primăvară: ediție relațională.

Horoscop DRAGOSTE martie 2024 pentru TAUR
Acesta este un moment oportun să explorezi adânc în relațiile tale și dorințele tale, așa că pregătește-te să te scufunzi în ele. Luna nouă de pe 10 martie este un moment magic pentru a te conecta cu cineva special și a face ceva distractiv împreună – fie că este vorba de un partener de lungă durată sau de o nouă pasiune care ți-a atras atenția.

Eclipsa de la sfârșitul lunii ar putea părea epuizantă, dar merită să te implici în dragoste. Dacă ești singur, s-ar putea să întâlnești neașteptat pe cineva prin prieteni comuni. Și dacă ești într-o relație, întâlnirile în grupuri te-ar putea apropia mai mult. Schimbă-ți rutina pentru a crea mai mult spațiu pentru serendipitate.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

Horoscop DRAGOSTE martie 2024 pentru GEMENI
Staționarea în zona ta de confort în relații nu pare o opțiune în această lună, dragă Gemeni. Prima jumătate a lunii este un moment să te împingi pe tine și relațiile tale în direcția creșterii – fie că înseamnă să te ridici singur sau să crești nivelul de implicare în parteneriatul tău. Ieșirea și socializarea sunt o vibrație majoră odată cu sosirea echinoctiului de primăvară, așa că petrece timp socializând cu alții sau ieși și flirtează cu câțiva prieteni ai prietenilor.

Datorită eclipsei, schimbările transformative din ultima săptămână a lunii pot agita viața ta sexuală și de întâlnire. Renunță la orice tendințe de a-ți deprioritiza sau minimaliza propria plăcere în dormitor – ai nevoie de spațiu pentru a explora ce te aprinde cu adevărat când vine vorba de romantism.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.