Horoscop 22 noiembrie 2021. Nu te lăsa influenţat de opiniile altora! Fii sigur că faci ceea ce trebuie!

Dupa patru saptamani in intensul Scorpion, urmeaza alte patru saptamani in expansivul Sagetator. Pregateste-te pentru aventura, pentru optimism, pentru riscul de a profita de oportunitatile care apar. Exploreaza si urmatoarele destinatii de vacanta!

22 nov. 2021, 00:58
Horoscop 22 noiembrie 2021. Nu te lăsa influenţat de opiniile altora! Fii sigur că faci ceea ce trebuie!

Horoscop 22 noiembrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aspectele de familie iti monopolizeaza atentia pentru ceva timp si esti un pic epuizat si depasit. Incearca sa te concentrezi si priveste spre ce vrei in viitor ca sa iti schimbi vibratia. Asta iti permite sa iti rezolvi problemele curente si sa gasesti si ceva odihna ca sa te reincarci. Seteaza-ti dorintele ambitioase pentru 2022 astazi si trimite-le ca intentie in Univers.

Horoscop 22 noiembrie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aspectele astrologice de azi au o influenta pozitiva asupra ta, ajutandu-te sa iti imbunatatesti conditiile din viata, rapid si intr-un mod care sa te lase satisfacut deplin. Lasa deoparte orice ezitare pe care ai putea-o avea si nu te lasa influentat de opiniile altora. Fii sigur ca faci ceea ce trebuie si ca iti vei implini dorintele. Seteaza-ti dorintele ambitioase pentru 2022 astazi si trimite-le ca intentie in Univers.

Citeste si Horoscop 2022: un an foarte bun cu realizări mari pentru zodiile care nu au datorii karmice

Horoscop 22 noiembrie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Starea ta de spirit este ridicata si te simti creativ si jucaus azi. Asta iti da energia de a te pozitiona in directia buna. Te va ajuta sa faci schimbarile necesare pentru a-ti directiona viata exact unde vrei si sa iti deschizi noi cai spre implinire. Mentine munca buna si ramai dinamic. Asta te ajuta sa mergi inainte. Seteaza-ti dorintele ambitioase pentru 2021 astazi si trimite-le ca intentie in Univers.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2021. De ce nu te relaxezi?

Horoscop dragoste 22 noiembrie BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia ta de cuplu se apropie de perfectiune zilele acestea. Acest lucru te bucura si iti da credinta ca tu si partenerul va straduiti sa hraniti si sa cultivati dragostea voastra. Daca esti singur, ai putea intalni pe cineva care sa reaprinda focul pasiunii din inima ta. Te vei simti alt om.

Horoscop dragoste 22 noiembrie TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lucrurile merg bine in relatia de cuplu, deci continua sa faci ceea ce faci. Ramai flexibil si deschis la discutii cinstite despre relatie si tot ce presupune ea. Daca esti singur, iesi mai mult din casa, chiar daca trebuie sa te fortezi sa faci asta. Un flirt-doua, ti-ar prinde bine pentru imaginea de sine.

Citeste si Horoscop DRAGOSTE 22-28 noiembrie 2021. Marte se află în Casa Scorpionului cel pasional, vine o săptămână pline de iubire

Horoscop dragoste 22 noiembrie GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Persoana pe care ai ales-o sa stea alaturi de tine in aceasta poveste de dragoste se dovedeste a fi mai mult decat cinstita si loiala cu tine. De ce o acuzi pe nedrept? Daca esti singur, asteapta-te la inceputul unei aventuri romantice incantatoare!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.