Horoscop 22 octombrie 2016: Racilor li se pregăteşte ceva. Află ce ţi-au pregătit astrele, în funcţie de zodie

Citeşte horoscopul zilei de 22 octombrie 2016 şi descoperă surprizele astrelor pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
21 oct. 2016, 10:48
Horoscop 22 octombrie 2016: Racilor li se pregăteşte ceva. Află ce ţi-au pregătit astrele, în funcţie de zodie

Berbec

Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta.

Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume.

Taur

Esti mai sigur pe tine datorita roadelor concrete la care ajungi azi. Cand vezi ca eforturile tale au si o urmare materiala, fie ca e vorba de bani,fie de un tel atins, esti mai motivat si tragi tare.

Primesti o suma de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plati administrative si gospodaresti care nu mai sufera amanare, ca atare vei plati lumina sau chiria, orice alta factura care isi asteapta randul si pe care nu o mai poti amana. Te vei simti mai bine dupa ce o vei aduce la zi.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA: Viciile se răzbună, atenţie la realitatea versatilă. Viaţa în doi trece prin momente de cumpănă

Gemeni

Nu suporti lenea sau rutina, ci vrei ceva palpitant. Vei profita de orice ocazie care te scoate din casa pentru a-ti pune un pic adrenalina in miscare.

Sportul sau plimbarile prin natura s-ar potrivi de minune cu energia de care dai dovada, deci fa tot posibilul sa nu transformi si aceasta zi in alt motiv de mancat si dormit in nestire. Te vei simti excelent dupa un efort oricat de mic si daca nimeni nu te invita, mobilizeaza-i tu pe toti.

Rac

Treci printr-o perioada plina de evenimente, o perioada mai aglomerata cand simti ca se pregateste ceva la serviciu. Poate o transformare radicala, deci trebuie sa fii pregatit pentru orice eventualitate.

Poti fi martorul sau actorul principal intr-un eveniment de importanta majora in cariera, care iti va deschide perspective noi. Totusi se cere mare atentie la serviciu, pentru ca poate fi linistea dinaintea furtunii, cand orice modificare de directie poate aparea. Dupa explozie nu se stie ce va urma: haos sau regenerare?

Citeşte mai mult pe Huff.ro