Horoscop 22 octombrie 2017: O zodie va trece prin flăcările iadului

Horoscop 22 octombrie 2017: Citiţi previziunile pentru ultima zi a săptămânii.

21 oct. 2017, 13:23
Horoscop 22 octombrie 2017: O zodie va trece prin flăcările iadului

BERBEC
Vei câștiga mai mult decât de obicei, trebuie doar să găsești o cale prin care să nu-i cheltuiești pe toți. Dacă ești singur, erotismul și senzualitatea de care vei da dovadă te vor ajuta sa găsești pe cineva apropiat sufletului tău. Dacă ești implicat într-o relație.

TAUR
Sigur o să câștigi bine și ai și șanse mari să avansezi în carieră, însă pregătește-te pentru o perioadă extrem de stresantă. Este frumos în relația ta, doar ție nu-ți place. Vei fi extrem de nemulțumită de atitudinea partenerului, aparent fără motiv. Mai bine gândește de doua ori înainte să deschizi gura.

GEMENI
Cu banii nu ai sta rău, dacă ți-ai dori și tu asta. Comoditatea te cam împiedică să pui osul la treabă și sunt șanse mari să ratezi ocazii importante din cauza asta. Mai dă-te jos din pat, măcar din când în când. Nopți pasionale, amor fierbinte și certuri pline de patos. Nu voi găsi persoana pe care o visezi să-ți fie alături veșnic în această lună, dar vei avea parte de o aventură. Iar dacă ai găsit deja persoana, pregătește-te pentru probleme în cuplu.

RAC

Poți primi cadouri sau moșteniri și poți face investiții inspirate. Cheltuiește cu cap și vei ieși pe plus la începutul iernii!
Nu prea îți stă gândul la amor, căci vei trece printr-o perioadă mai degrabă pragmatică decât pasională.
Agenda ta plină te va epuiza, așa că ar fi bine să-ți acorzi și câteva momente de respiro. Meditații, Yoga, o telenovelă, orice te ajută să te relaxezi.
LEU
Nu o să cadă bani din cer. Trebuie să muncești ca să reușești să obții ce ți-ai propus. Bucură-te de perioada ce urmează, căci dacă ești într-o relație, totul va fi absolut extraordinar între voi – comunicare perfectă, momente de vis… Dacă ești singur, ai șanse de 90% să-ți găsești perechea.

FECIOARĂ
O să ai buzunarele doldora, dar nu fără efort. Nu te sfii să muncești mai mult și să accepți orice provocare, căci vei culege roadele.O să ai parte de o furtună în relație, iar aceasta poate avea 2 rezultate.
Fie vei pune punct între voi și vei căuta pe altcineva, fie veți descoperi că sunteți făcuți unul pentru celălalt și veți lua o decizie importanta pentru viitorul vostru.

BALANȚĂ
Neapărat trebuie să lucrezi în echipă dacă vrei să ai rezultate. Nu te mai încăpățâna să faci totul singur, căci n-o să-ți iasă nimic. Vei avea o perioadă extrem de agitată în ceea de privește dragostea. O să vă certați, o să vă împăcați, o să va iubiți din ce în ce mai mult, dar nu fără eforturi, discuții și contradicții.

SCORPION
Nu prea ai noroc la bani, adică nu îi vei atrage, dar și vei cheltui fără măsură. O să apară multe probleme neașteptate ce îți vor face o gaură în buzunar. Multe probleme cauzate de rutină, de frustrări și de conflicte interioare. Pe scurt, nu spera să-ți meargă bine în dragoste, mai bine vezi-ți de altceva. Ai timp în alte luni.

SĂGETĂTOR
Ești predispus riscului, astfel că vei câștiga bani, dar îți va fi greu tare să-i ții. Cel mai bine e să nu pui nimic la pușculiță, căci o vei sparge cu siguranță. O să faci câteva acte necugetate care îți vor influența viața amoroasă. E bine totuși să-ți cântărești deciziile.

CAPRICORN
Vei avea o evoluție în carieră, dar vei avea și un preț de plătit. Pregătește-te să petreci mai mult timp muncind, ca să ai ce roade să culegi. Dacă nu faci niciun efort, nici banii nu vor face un efort să vină la tine.
O să aveți probleme în cuplu din cauza banilor! Dacă te întrebi cum e posibil, așteaptă și vei vedea… Dacă ești un capricorn singur, mai bine rămâi așa!

VĂRSĂTOR
Cu banii nu stai bine, dar o să ai ce învăța! Lasă profitul și orientează-te spre studiu. Ai timp să câștigi în tot restul anului. O să cunoști marea dragoste dacă ești singur și vei avea parte de o realizare imensă dacă ești în cuplu. Luați o casă, faceți un copil, ceva măreț!

PEȘTI
Octombrie e mai mult o perioadă de pregătire. Pe locuri, fiți gata… că startul vine mai târziu. Pune cărămidă pe cărămidă, iar succesul va veni … cândva! Las-o mai ușor cu dragostea, căci în februarie nu o să vă meargă prea bine. Hai să ne concentrăm pe altceva. Vei face câteva investigații medicale, dar speram ca totul să fie bine!