Horoscop 22 octombrie 2021. Se fac planuri de weekend înainte de marile restricţii

Acum este momentul să pariați tot și să vă urmăriți intuițiile. Veți avea multă inițiativă și veți întreprinde acțiuni creative care vor da roade cu răbdare și angajament.

21 oct. 2021, 22:30
Horoscop 22 octombrie 2021. Se fac planuri de weekend înainte de marile restricţii

Horoscop 22 octombrie 2021 pentru Berbec

Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci azi este să aprofundezi problemele pe care vrei să le rezolvi sau să mergi mai departe. O vei putea face fără efort. Ține cont de nevoile tale fără a le neglija pe ale altora.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Hackeri de inimi aduc probleme în cuplu. Ce zodii sunt afectate

Horoscop 22 octombrie 2021 pentru Taur

O prietenie care părea terminată poate renaște acum. Va depinde, în parte, de voința și interesul tău. Veți fi extrem de motivați să vă urmăriți obiectivele. Aveți încredere în instinct.

Gemeni

Gemenilor li se indeplinesc unele visuri, iar acest lucru îți sporește energia și pofta de viață. Ai numai motive de bucurie. Însă nevoia de afecțiune se poate remarca indiferent de ceea ce spui. În prima parte a zilei vei căuta să remediezi o problemă între membrii familiei, iar spre seară este posibil să apară o oportunitate de a pleca pentru câteva zile, o minivacanță alături de prieteni.

Rac

În aceasta zi, racii sunt hotarati mai mult ca oricand si nu isi doresc sa mai asculte părerile celor pe care nu îi cunoaste îndeajuns și simt că vor fi capabili să ia deciziile singuri. Te vei descurca de minune. Singurătatea este cel mai bun prieten al Racului în situațiile dificile. El știe că nimeni nu poate să înțeleagă mai bine ce se petrece în sufletul său mai bine decât el însuși. Întreaga zi nativul din zodia Rac este predispus îmbolnăvirii, așa că este bine să evite efortul fizic, dar în special cel psihic. Sportul cu măsură este întotdeauna recomandat Racului, potrivit horoscop 22 Octombrie 2021.

Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc

Horoscop 22 octombrie 2021 Rac

RACII sunt foarte pasionali în relaţiile lor. Nu doar în cele amoroase. Nu trebuie să vă bazaţi pe ajutorul celorlalţi dacă există vă aflaţi într-o situaţie delicată, ci să contaţi pe voi în primul rând.

Leu: 23 iulie – 22 august

Acordă-ți timp și încearcă să nu te lași copleșită de grijile de la locul de muncă. Conjuncția astrală dintre Venus și Neptun are o influență negativă asupra ta și din acest motiv este posibil să întâmpini o criză pe plan profesional. Stabilește-ți bine obiectivele și nu te teme să le spui celor din jur ce părere ai despre proiectele pe care le aveți de dezvoltat în viitor. E momentul să preiei inițiativa și să-ți asumi rolul de lider.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Te descurci minunat atunci când vine vorba de a rezolva lucrurile sub presiune. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu te lași dusă de val și să-ți pui obiectivele în ordine. Stresul nu-ți va aduce niciun beneficiu. Prezența lui Jupiter în zodia ta te va influența în mod pozitiv și vei avea parte de toată energia necesară pentru a aborda o perspectivă nouă asupra carierei tale. Ești mai ambițioasă ca niciodată, iar acest lucru ar trebui să te ajute să realizezi tot ceea ce ți-ai propus.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 te sfătuiește să-ți rezervi ziua pentru a te relaxa. Ai trecut prin multe momente dificile din punct de vedere emoțional și ar trebui să acorzi timp rănilor să se vindece. Concentrează-te doar pe aspectele pozitive din viața ta și încarcă să depășești orice impediment. Ești o luptătoare, iar zodiile de aer știu întotdeauna cum să se adapteze indiferent de situația în care se află.

Horoscop 22 octombrie 2021 Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Onestitatea ar trebui să fie arma ta în discuțiile pe care le ai cu cei din jur. Deschide-ți sufletul și nu te teme să expui problemele așa cum le simți cu adevărat. Te simți nedreptățită din anumite puncte de vedere și știi că lucrurile nu se vor rezolva până ce nu faci un pas în direcția aceasta. Asumă-ți discuțiile cu cei din jur și ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cu Luna care intră în zodia Taurului, tot ce îți dorești este să-ți organizezi cât mai bine activitățile de astăzi. Astrele spun că este o zi perfectă pentru Săgetătorii care își doresc să fie productivi. Nimic nu îți scapă, iar atenția ta te ajută să rezolvi rapid orice problemă. Profită de această energie pozitivă pentru a face cât mai multe lucruri. La final de zi vei fi foarte mulțumită cu reușitele tale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nimeni nu-și dorește mai mult ca tine să atingă succesul. Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că ar trebui să fii mai atentă la relațiile amoroase. Ai tendința să neglijezi acest aspect din viața ta. Chiar dacă partenerul încearcă să te înțeleagă, s-ar putea ca în timp să observi distanțare venită din partea sa. Încearcă să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ultimele zile ți-au testat răbdarea și nervii. Poate ar fi momentul să-ți iei puțin timp liber și să meditezi la ceea ce îți dorești cu adevărat. În ultima vreme ți-ai pierdut motivația, iar acest lucru se reflectă asupra randamentului pe care îl ai la locul de muncă. Încearcă să faci câteva activități creative care să te scoată din această stare și să-ți regăsești bucuria pentru lucrurile mărunte.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Energia zilei te influențează în mod pozitiv. Profită de această stare de bine și bucură-te din plin de veștile bune din viața ta. Este o zi ideală pentru a face activități creative și pentru a te detașa de grijile de zi cu zi. După ce ai trecut prin momente dificile, a sosit timpul să îmbrățișezi din nou frumusețea vieții. Ia lucrurile pe rând și fii recunoscătoare pentru toți oamenii pe care îi ai alături, scrie Astrology.com.


loading...