Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc

Horoscop noiembrie 2021. Celebrul astrolog Pavel Globa a nominalizat trei semne astrale care vor avea noroc în ultima lună de toamnă

28 oct. 2021, 07:11
Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc

Horoscop noiembrie 2021. Cunoscutul astrolog de origine rusă Pavel Globa, care a prevăzut, între altele, otrăvirea lui Viktor Iușcenko, înainte că acesta să ajungă președinte al Ucrainei, a făcut câteva previziuni pentru luna noiembrie.

Horoscop noiembrie 2021 Taurul

În ultima lună de toamnă, persoanele care s-au născut sub acest semn vor avea zile favorabile pentru cumpărături și întâlniri cu oameni noi. Mai bine să folosiți această perioadă pentru planificare și rezolvarea problemelor.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Zodiile de foc sunt pe karmă pozitivă
Fecioara

În noiembrie, Fecioarele vor putea experimenta un val de energie romantică. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra vieții personale a reprezentanților acestui semn, va fi posibil să vă întâlniți ALESUL sau să consolidaţi o relație existentă.

Horoscop karmic octombrie 2021. Se anunţă despărţiri dureroase şi pierderi băneşti înaintea Sărbătorilor
Săgetător

La sfârșitul toamnei, oamenii care s-au născut sub această constelație vor experimenta o creștere creativă. Cei care și-au legat munca de aceasta vor putea să o simtă cât mai puternic posibil. În dragoste, lucrurile nu stau aşa bine, potrivit revistei Kleo.

Pavel Globa este cel mai celebru astrolog din tot spațiul fost sovietic. Printre prezicerile celebre pe care și le-a asumat Pavel Globa au fost destrămarea URSS, catastrofa nucleară de la Cernobîl sau atentatele din SUA de la 11 septembrie 2001.

Pavel Globa este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.