Horoscop 22 octombrie 2023. Dragostea domneşte în jurul nativilor şi este intensă. Totuşi, nu îi permiteţi să devină obsesie!

Dragostea, fie platonica, fie romantica, domneste in jurul nostru si poate fi intensa! Venus, planeta iubirii, formeaza un aspect de trigon cu Jupiter, planeta expansiunii, netezindu-ne calea catre relaxare placuta.

21 oct. 2023, 17:00
Horoscop 22 octombrie 2023. Dragostea domneşte în jurul nativilor şi este intensă. Totuşi, nu îi permiteţi să devină obsesie!

Horoscop 22 octombrie 2023. Cu toate acestea, Luna sensibila se deplaseaza in semnul fix al Varsatorului, chiar inainte ca Mercur, planeta comunicarii, sa intre in semnul fix al Scorpionului. Acest lucru poate aduce o perspectiva mai profunda din punct de vedere emotional si mental. In plus, Mercur formeaza un aspect de trigon cu Saturn, crescand atentia noastra la detalii si consistenta noastra. Nu lasati dragostea sa devina o obsesie.

Horoscop 22 octombrie 2023 BERBEC

Astazi ai ocazia sa implinesti o promisiune, ceea ce iti va consolida relatia cu o persoana importanta pentru tine. Este o zi in care vei excela in orice faci si daca unicul lucru primit este satisfactia ta interioara, ziua si-a atins scopul. Asteapta-te la vesti bune pe seara.

Citeste si Zodia binecuvântată de divinitate în luna noiembrie! Universul o va recompensa pentru credința sa

Horoscop 22 octombrie 2023 TAUR

In ultima vreme ai cultivat o retea larga de cunostinte dar doar acel grup mic, de suflet pe care l-ai hranit de-a lungul anilor este cel care va sta alaturi de tine in orice circumstanta. In vremuri de nevoie, este bine sa stii ca te poti baza pe sustinerea lor. Asazi poti experimenta ce importante sunt aceste prietenii.

Horoscop 22 octombrie 2023 GEMENI

Bunul simt este un lucru bun, mai ales cand e vorba sa decizi cu privire la viitorul tau. Deci este important pentru tine sa iti faci toate planurile si calculele de bun simt pentru ce urmeaza : primeste sfaturi, verifica datele problemei, decide ce ai de gand sa faci si cum, traieste constient. Iar in final lasa-ti intuitia sa te calauzeasca.

Restul zodiior, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Cele patru zodii care îți vor rămâne alături până la moarte! Mihai Voropchievici: ”Sunt extrem de iubitori şi dornici de afecţiune”