Horoscop 22 septembrie 2019. Multă bucurie în familia unor nativi

Dacă vrei să-ţi refaci moralul, caută distracţii care să-ţi aducă aminte de copilărie. Eventual ai putea să mergi la un centru comercial unde să te plimbi cu un trenuleţ sau să încerci alte jocuri distractive.

21 sept. 2019, 13:53
Horoscop 22 septembrie 2019. Multă bucurie în familia unor nativi

Horoscop 22 septembrie 2019 Berbec

Dragi Berbeci, profitaţi de această zi pentru odihnă. Evitaţi situaţiile solicitante ori conflictuale, dacă sunt inevitabile, încercaţi să le rezolvaţi cu mult tact, atenţie şi calmitate. S-ar putea ca cineva drag să aibă nevie de ajutorul vostru mai mult ca oricând.

Horoscop 22 septembrie 2019 Taur

Tauri, chiar dacă este weekend, s-ar putea să fiţi solicitaţi pentru anumite sarcini astăzi. O rudă apropiată sau un prieten de nădejde va avea nevoie de un sfat sau de o mână de ajutor într-o anumită situaţie. Spre seară s-ar putea să fiţi invitaţi în oraş de o persoană specială. Acceptaţi propunerea dacă este ceva important pentru voi.

Horoscop 22 septembrie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, urmaţi-vă intuiţia. Dacă simţiţi că anumite lucruri nu sunt cum trebuie, dacă inima vă cere să fiţi alături de o persoană, luptaţi cu toate armele şi s-ar putea să ieşiţi învingători. Aveţi însă grijă de sănătate, în această perioadă sunteţi predispuşi răcelilor. Dacă aveţi nevie de uns fat, o vorbă bună, apelaţi la familie, prieteni.

Horoscop 22 septembrie 2019 Rac

Racii au parte de o duminică destul de aglomerată, dar într-un sens pozitiv. Vizitaţi un oraş drag vouă, o rudă îndepărtată sau un prieten mai vechi. Profitaţi de vreme pentru a vă plimba în aer liber. În acest fel vă veţi reîncărca bateriile şi veţi avea timpul necesar pentru a vă pune ordine în gânduri.

Horoscop 22 septembrie 2019 Leu

Te vei trezi într-o postură neaşteptată pe care ai acceptat-o fără să ştii ce înseamnă de fapt. Fie un prieten ţi-a lăsat copilul în grijă, fie te-a rugat să faci curăţenie în locul lui, sau să rezolvi o problemă la locul lui de muncă. Cum nu ai ştiut să refuzi, acum e timpul să ceri ajutor ca să te ţi de cuvânt şi mai ales să găseşti mici bucurii în ceea ce ai de făcut.

Horoscop 22 septembrie 2019 Fecioară

Munca ta astăzi o să fie subminată chiar de tine. Te vei întreba de ce nu ai ales să te odihneşti în acest weekend şi e timpul să nu repeţi greşeala şi la sfârşitul săptămânii viitoare. Partea bună a zilei este că rezultatul muncii te va face să îţi aminteşti de ce ai ales să dedici weekendul problemelor de la job. E posibil să începi să te gândeşti la o zi liberă în timpul săptămânii.

Horoscop 22 septembrie 2019 Balanţă

E posibil ca de obicei să lucrezi în weekend şi de aici şi sentimentul de vinovăţie că astăzi nu faci nimic producitv. Cei din jurul tău vor avea viaţă grea cu tine, eşti nemulţumit permanent simţind că nu faci nimic. Singur poţi ieşi din această stare, important e însă să îţi şi doreşti acest lucru.

Horoscop 22 septembrie 2019 Scorpion

Te-ai gândit să faci o schimbare şi să ai o zi diferită, eventual undeva în natură, dorinţa ta fiind să simţi că ai controlul asupra programului. E posibil ca această dorinţă să te facă să munceşti chiar şi azi, dar te vei bucura de asta. Iar cei din jur vor vedea clar cât de mult îţi face plăcere asta.

Horoscop 22 septembrie 2019 Săgetător

Astăzi este tipul ăla de zi în care ai mult de muncă şi ai cam fi vrut să te dai bolnav pentru a evita anumite activităţi. Ideal ar fi să-ţi treaba într-un mod cât mai profesionist pentru a putea termina cât mai repede şi a-ţi putea dedica ţie a doua parte a zilei. Dacă vrei să-ţi refaci moralul, caută distracţii care să-ţi aducă aminte de copilărie. Eventual ai putea să mergi la un centru comercial unde să te plimbi cu un trenuleţ sau să încerci alte jocuri distractive.

Horoscop 22 septembrie 2019 Capricorn

Pentru nativii Capricorn astăzi este o zi potrivită pentru a efectua o vizită surpriză. Mergi într-un loc special, unde nu ai mai fost de mult, precum Grădina Botanică, sau încearcă o vizită la un prieten cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Îţi permiţi să te bucuri inclusiv de obligaţiile pe care le-ai de îndeplinit şi pe care le rezolvi rapid, cu zâmbetul pe buze şi într-un mod surprinzător de eficient.

Horoscop 22 septembrie 2019 Vărsător

Ţi-ai complicat viaţa trecându-ţi prea multe activităţi în program. În cele din urmă vei avea de făcut anumite alegeri. Ideal ar fi să alegi să îndeplineşti activităţile care te avantajează cel mai mult, în special din punct de vedere financiar. Important este să nu te împiedici de detalii şi să valorifici în favoarea ta fiecare moment important al zilei. Spre final vei avea ocazia unui moment de respiro care îţi va permite să tragi o linie şi să stabileşti dacă evenimentele au curs în favoarea ta sau nu.

Horoscop 22 septembrie 2019 Peşti

Nativii Peşti se întrec astăzi în muncă voluntară. Eşti implicat în special în activităţi care să aducă bucurie printre copii. Totuşi, trebuie să ai grijă să nu ţi se pună prea multe obligaţii în cârcă. S-ar putea să ajungi în situaţia de a nu mai putea să acţionezi pe toate nivelurile impuse. Ai parte de multă acţiune însă, dacă spre final simţi că nu mai faci faţă, găseşte o persoană dispusă să-ţi asculte opiniile.