Horoscop 22 septembrie 2022. O zi cu scântei. Relaţiile cu femeile sunt extrem de tensionate azi

Astăzi există o opoziție Lună-Saturn, iar acest lucru poate cauza dificultăți cu femeile. Conflictele cu prietenele, surorile sau colegele sunt posibile.

22 sept. 2022, 01:10
Horoscop 22 septembrie 2022. O zi cu scântei. Relaţiile cu femeile sunt extrem de tensionate azi

Horoscop 22 septembrie 2022. În astrologie, Luna simbolizează principiul feminin. Când se află într-o poziție tensionată, energia noastră feminină nu poate curge liber, ceea ce poate provoca aceste supărări. Prin urmare, este recomandabil să fii puțin mai precaut atunci când ai de-a face cu femeile astăzi.

Horoscop 22 septembrie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti in fata unei zile placute, energia si dinamismul tau fiind foarte ridicate. Este timpul sa iti iei in propriile maini orice situatie si sa scapi de situatii problematice o data pentru totdeauna. Maturitatea si mintea lucida si rece sunt elemente esentiale pentru succes. Daca te poticnesti pe undeva, nu ezita sa ceri ajutor de la cei dragi. Se pregateste pentru tine o etapa cu cunostinte noi si intalniri fascinante.

Citeste si Horoscop special: Echinocţiul de toamnă – 23 septembrie 2022. IMPACT major pentru TOATE zodiile!

Horoscop 22 septembrie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aspecte vechi si nerezolvate pot ciocani la usa ta azi. Cu cat nu faci nimic pentru ele, cu atat mai fi mai rau. Ai nevoie sa recunosti seriozitatea problemei si sa decizi sa te ocupi de ea o data pentru totdeauna. Ai nevoie sa vii cu solutii imediate si decisive si sa iei in calcul cu atentie fiecare miscare. Fii prudent sa nu cazi in comportament extrem. Sub nicio circumstanta nu iti lasa nervii sa iasa de sub control pentru ca astfel poti face erori fatale.

Horoscop 22 septembrie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi trebuie sa fii foarte atent la fiecare miscare. Pot rasari anumite probleme noi si trebuie sa ramai alert daca doresti sa le rezolvi rapid fara sa iti pierzi controlul. Nu face miscari pripite altfel nu vei putea da timpul inapoi. Vesti neasteptate te pot lasa cu gura cascata. Tine-ti nervii in frau. Nu lasa orice intamplare sa te deraieze de pe propriile sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Horoscop BANI si SUCCES. Apar provocari in cariera si multi bani in cont. Influente in casa banilor!

Horoscop dragoste 22 septembrie 2022. Ce eforturi trebuie să facem în relații?

În general, sub energia cosmică de astăzi, s-ar putea să ne simțim puțin deprimați. Poate că suntem nemulțumiți de evoluția actuală. Un Saturn dificil ne face adesea să simțim că trebuie să facem totul pe cont propriu. Acum este important să nu dramatizezi nimic, ci să rămâi calm. Unele lucruri arată mai rău decât sunt de fapt.

Horoscop dragoste 22 septembrie 2022 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai nevoie urgenta de o discutie cu partenerul de cuplu pentru a rezolva situatia in care va aflati. Cu cat amanati mai mult, cu atat sunt sanse mai mari sa ruinati totul. Daca esti singur, iesi in ora, distreaza-te, bucura-te de viata! Nu se stie niciodata cine se va apropia mai mult de tine!

Horoscop dragoste 22 septembrie 2022 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Limiteaza-ti fricile si insecuritatile care au legatura cu relatia ta de cuplu. Nu mai pune sub semnul intrebarii fiecare miscare a partenerului de cuplu. Ai nevoie de putina relaxare si de o discutie sincera pentru a vedea ca lucrurile stau cu totul altfel decat iti inchipui tu. Daca esti singur, ai sansa sa intalnesti mai multi oameni frumosi. Dintre acestia, cineva ar putea fi chiar persoana pe care o cauti de multa vreme.

Horoscop dragoste 22 septembrie 2022 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai tendinta de a deveni pesimist, dar stii, totodata ca acest lucru va dauna grav relatiei. Incearca sa te relaxezi mai mult, sa vezi totul dintr-o perspectiva optimista si pozitiva. Daca esti singur, da-ti voie sa fii mai pasional! O noua aventura amoroasa te asteapta. Indrazneste mai mult!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.