Horoscop special: Echinocţiul de toamnă – 23 septembrie 2022. IMPACT major pentru TOATE zodiile!

Echinocţiul de toamnă 2022: Echinocțiul de toamnă marchează intrarea în anotimpul toamna. Iată ce tradiții și obiceiuri se respectă în această zi magică!

21 sept. 2022, 18:05
Horoscop special: Echinocţiul de toamnă – 23 septembrie 2022. IMPACT major pentru TOATE zodiile!

Echinocţiul de toamnă 2022. Toamna își va intra pe deplin în drepturi odata cu echinocțiul din 23 septembrie 2022. Cu acest prilej începe și toamna astronomică, dar și cea astrologică, pentru că Soarele se mută în Balanță. Se dă startul, astfel, unei perioade de armonie, dreptate, echilibru și dragoste. Nevoia de pace este puternică, motivându-ne să vorbim rațional lucrurile în loc să ne afirmăm voința și să ne certăm. Factorul de dragoste este, de asemenea, puternic… inspirându-ne să colaborăm cu ceilalți și să creștem relațiile.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care este răsfăţată cu câştiguri băneşti, deşi Mercur retrograd mai încurcă borcanele

Iată cum sunt influențate zodiile de echinocțiul de toamna din 23 septembrie 2022.
Berbec
Dragă Berbec, iată adevărul dur: în relațiile și prieteniile tale, ai tendința să pui nevoile proprii pe primul loc. Acum, începi să înțelegi că este important să lucrezi cu alții pentru a crea dinamica pe care o vrei. Angajamentul și asumarea răspunderii pentru acțiunile tale nu este ceva care îți vine în mod natural sau ușor. Dar începi să realizezi că este important să fii conștient de sentimentele celor la care ții – mai ales când le ignori preocupările.

Horoscop Cristina Demetrescu. Ce zodie îşi umple buzunarele până la finalul lunii

Taurul
A fost extrem de greu pentru tine să respecți o rutină. Dar haosul nu funcționează. Ai nevoie disperată de ordine pentru a fi sigur că te poți achita decent de toate responsabilitățile și să finalizezi proiectele în timp util. În loc să lași anxietatea să te învingă, creează un program care să-ți ofere libertatea de a-ți face planuri dintr-un capriciu, dar să te țină și pe drumul cel bun cu sarcinile.

Horoscop karmic. Datoriile verii 2022 vin din urmă şi prind multe zodii nepregătite

Gemeni
Dragostea plutește în aer! Dar ia-o ușor, dragă Gemeni! Nu trebuie să te grăbești într-o relație. Cunoaște puțin mai bine cealaltă persoană. Fă-ți timp pentru a dezvolta o prietenie pentru a confirma că amândoi sunteți compatibili. Dacă ești, atunci situația ta este pe cale să se transforme într-o dragoste fierbinte. Dacă nu, atunci te vei trezi căutând afecțiune în altă parte. Nu îți faceți griji. Ai de unde alege!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.