Horoscop 23 – 29 decembrie 2019. Două zodii îşi cunosc sufletul pereche în ultimele zile ale anului

Horoscop 23 - 29 decembrie 2019.  Iată ce anunță o cunoscută astroloagă pentru fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
21 dec. 2019, 10:59
Horoscop 23 – 29 decembrie 2019. Două zodii îşi cunosc sufletul pereche în ultimele zile ale anului

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019. Se anunță o săptămână specială pentru două zodii pentru finalul anului 2019. Astroloaga Cassandra a dezvăluit cum va fi ultima săptămână a anului 2019 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 BERBEC. Va intelegeti de minune cu sefii, care vor fi rezonabili si s-ar putea sa va ajute sau sa va promoveze. Pe plan personal s-ar putea sa incepeti o noua poveste romantica de dragoste cu cineva mai in varsta sau intr-o functie de conducere.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 TAUR. Sunteti condusi de o dorinta arzatoare de a vedea locuri frumoase, in special expozitii de arta, cladiri superbe si biblioteci. Faceti cunostinta cu cineva dintr-o alta cultura sau dintr-o tara diferita.
Nativii zodiei Gemeni primesc o veste grozavă la începutul săptămânii

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 GEMENI. Incepeti saptamana cu o veste grozava. Veti atrage bani, favoruri si cadouri de la ceilalti. Posibil ca beneficiul dumneavoastra sa vina indirect printr-un partener. Este si un moment excelent pentru a solicita un imprumut consistent.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 RAC. Diplomatia, farmecul si sentimentele calde vor patrunde in relatiile dumneavoastra de dragoste, cu partenerii, cu colegii si chiar cu dusmanii. In aceste zile va veti exprima mult mai usor afectiunea fata de ceilalti.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 LEU. Saptamana aceasta atentia va este captata de animalul de companie de acasa. Va veti ocupa mai mult de acesta si veti fi fericiti. Sanatatea este multumitoare si nimeni nu va convinge sa nu abuzati de ceea ce va place. Atentie la dulciuri!

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 FECIOARA. Intrati intr-o perioada cand prima preocupare va fi distractia. Dragostea va inflori, iar relatiile cu propriii copii vor fi dulci si afectuoase. Activitatile creative sunt binecuvantate, mai ales daca aveti sansa sa va exprimati talentele.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 BALANTA. Va simtiti fericiti si in largul dumneavoastra. Timpul petrecut acasa va fi linistit si va veti bucura de ore linistite langa un pahar cu vin fin. Foarte probabil, veti cumpara ceva frumos pentru casa sau pentru o persoana apropiata.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 SCORPION. Sunteti diplomati, fermecatori si asta va face sa priviti imprejurimile cu mai multa apreciere. Va fi ca si cum nu ati fi observat niciodata cat de frumos este totul in jurul dumneavoastra. Poate asa observati si cat de mult va apreciaza cei din jur.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 SAGETATOR. In aceste zile ati putea obtine o marire de salariu sau veti castiga mai multi bani, deoarece veti atrage averea pentru dumneavoastra. Veti cheltui destui bani pentru lucuri frumoase pentru cei dragi insa va trebui sa stiti unde sa va opriti.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 CAPRICORN. Sunteti diplomati si agreabili cu toata lumea. Veti atrage oameni catre dumneavoastra si va veti spori popularitatea in cercul prietenilor. In weekend va desfatati cu o multime de cumparaturi si veti avea si un buget corespunzator.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 VARSATOR. In relatiile personale veti pune nevoile altcuiva inaintea dumneavoastra, deoarece va veti simti multumiti sa-i ajutati pe ceilalti. Faceti fata situatiilor provocatoare si veti fi ca un erou.

Horoscop 23 – 29 decembrie 2019 PESTI. Este momentul potrivit sa va invitati prietenii la o petrecere sau sa va implicati in orice fel de activitate in grup. O relatie romantica va inflori si va veti bucura de multa afectiune de la persoana iubita.

Sursa: magazin.ro.