HOROSCOP 23 APRILIE 2019. Multe zodii au parte de ghinioane marţi

Horoscop 23 aprilie 2019. Tentații și momente delicate în iubire, pentru acele zodii care s-au îndrăgostit de persoana nepotrivită.

22 apr. 2019, 10:47
HOROSCOP 23 APRILIE 2019. Multe zodii au parte de ghinioane marţi

Horoscop 23 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt cu gândul la o schimbare de job, însă momentul nu pare a fi cel mai bun. Chiar dacă ai posibilitatea de a pleca în altă parte, ar fi indicat să-ți pui afacerile în ordine, înainte de a face pasul decisiv. N-ar strica niște bani puși deoparte, nu știi ce îți rezervă viitorul. Și asigură-te că discuți înainte cu partenerul de viață, pentru că drumul va fi greu și presărat cu obstacole. Atenție la ofertele care sună prea bine. Sunt mulți oameni cu intenții ascunse.

Horoscop 23 aprilie 2019 Taur

Spiritul de sacrificiul al Taurilor iese la iveală în aceste zile încărcate de spiritualitate. Dacă simți nevoia să-i ajuți pe cei dragi sau să faci fapte caritabile pentru persoanele aflate în dificultate, nu ezita niciun moment. Binele făcut se va întoarce înapoi. Însă nu uita și de propriile răni sufletești. E timpul să lași deoparte gândurile și regretele ce te-au măcinat în ultima perioadă.

Horoscop 23 aprilie 2019 Gemeni

Probleme mari pentru Gemeni. Au ocazia de a merge la o întâlnire romantică, doar că persoana de care s-au îndrăgostit pare a avea deja un partener. Situația e cu atât mai bizară cu cât această nouă apariție recunoaște totul, fără ezitare sau regret. Dacă îți plac situațiile la limită și ai chef de o aventură (care s-ar putea sfârși urât) mergi înainte. Dacă, însă, vrei să ai parte de sărbători liniștite, un refuz va rezolva problema rapid și definitiv.

Horoscop 23 aprilie 2019 Rac

Racii ar face bine să citească printre rânduri și să fie atenți la ceea ce li se transmite. Răspunsurile nu vor veni niciodată sub forma unor declarații pompoase, mai ales în dragoste. Însă partenerul de viață sau persoana pe care ai pus ochii se va asigura că înțelegi mesajul. Ascultă-ți instinctul, calculele și stategiile nu te vor ajuta la nimic. Și renunță la iluzii.

Horoscop 23 aprilie 2019 Leu

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de un moment de triumf. Există posibilitatea să câştigaţi încrederea şefilor, care va veni la pachet cu o majorare salarială, dar şi o posibilă avansare. Toate vor merge strună pentru voi, astăzi, iar acest lucru se va reflecta în starea voastră de spirit. Veţi fi cuprinşi de o energie pozitivă pe care o veţi folosi pentru a-i face mai fericiţi pe cei dragi. Astrele vă recomandă ca seara să o petreceţi în linişte şi să vă bucuraţi de tot ceea ce aţi obţinut în această zi.

Horoscop 23 aprilie 2019 Fecioară

Fecioarele se vor simţi, astăzi, fără ajutor. Există posibilitatea să cereţi ajutorul prietenilor, colegilor sau familiei pentru a putea duce la bun sfârşit un proiect, însă vă veţi trezi că toţi sunt ocupaţi şi aţi rămas singuri. Nu vă descurajaţi şi nu îi trageţi la răspundere pe cei din jur pentru că aţi putea strica anumite relaţii foarte vechi. Căutaţi modalităţi pentru a ieşi din impas şi nu evitaţi soluţiile creative. Astăzi nu este cel mai bun moment pentru a face confesiuni.

Horoscop 23 aprilie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte de o surpriză uriaşă. Astrele arată că astăzi este o zi foarte bună pentru a începe noi parteneriate, dar şi pentru o nouă poveste de dragoste. Aţi putea întâlni o persoană foarte interesată de voi şi veţi observa acest lucru încă de la început. Este foarte important pentru voi să vă protejaţi împotriva suprasolicitării şi stresului emoţional. Calmaţi-vă, analizaţi situaţiile despre care credeţi că sunt fără scăpare şi doar aşa veţi reuşi să ieşiţi cu bine. Este un prilej foarte bun pentru a vă face planuri despre cum să vă faceţi viaţa mai confortabilă.

Horoscop 23 aprilie 2019 Scorpion

Nativii din Scorpion trebuie să îşi reconsidere serios atitudinea faţă de lume. Este foarte important, atât pentru voi, cât şi pentru prieteni sau familie, să nu vedeţi doar partea goală a paharului. Evitaţi conflictele pentru că, veţi descoperi, că nu duce la nimic bun să vă certaţi cu toată lumea, chiar dacă aveţi dreptate. Deşi este dureros pentru voi, compromisul este soluţia. Dacă veţi începe să gândiţi pozitiv, veţi observa că toată viaţa voastră se va schimba în bine. Fiţi mai romantici!

Horoscop 23 aprilie 2019 Săgetător

Nativii din zodia Săgetător îşi vor dedica ziua dezvoltării unor idei noi. Probabil, acest lucru ar putea însemna un proiect care să vizeze combaterea nedreptății sau în strânsă legătură cu caritatea. Când promovați acest proiect, încercați să nu vă ignoraţi viața personală. Poate că cineva apropiat de tine (părinți, soț sau cel mai bun prieten) va avea nevoie de o atenție deosebită. De asemenea, corpul dvs. va avea nevoie, de asemenea, de o grijă în plus, având în vedere starea nu prea bună pe care aţi resimţit-o în aceste zile.

Horoscop 23 aprilie 2019 Capricorn

Mulți nativi din zodia Capricorn pe 23 aprilie vor putea să-și mărească autoritatea oficială sau să obțină un succes major în dezvoltarea afacerilor. Tot ce ți-ai propus se va întâmpla cu sprijinul unui eveniment fericit, însă norocul este aproape complet exclus în treburile personale. Încercați să nu fiți punctul culminant al unui triunghi de dragoste și să vă abțineți de la flirturi cu persoane de virtute ușoară. De asemenea, nu trebuie să vă grăbiți să vă apropiați de persoana pe care o cunoașteți numai dintr-o fotografie.

Horoscop 23 aprilie 2019 Vărsător

Pentru unii nativi din Vărsător, această zi poate fi o perioadă simplă și productivă, spune horoscopul. Puteți obține sprijin posibil din partea unor persoane necunoscute. Cei care caută un loc de muncă vor găsi mai multe locuri de muncă de prestigiu. Când faceți alegerea, încercați să nu faceți o greșeală. Acest sfat este relevant în afacerile personale. Marțea nu este potrivită pentru reformele familiale sau pentru încheierea unei relații (este posibil ca o conversație dureroasă să aibă loc). Prioritatea dvs. este creativitatea, sportul și îngrijirea.

Horoscop 23 aprilie 2019 Pești

Mulţi nativi din zodia Peşti pot fi surprinși de vizita bruscă a cuiva. Aceasta ar putea însemna cineva care a fost șters din lista dvs. de contacte sau chiar din viaţa personală. Nu vă lăsați păcăliți. Acest sfat este relevant pentru toate domeniile vieții. Nu vă recomandăm să vă dați aprobarea de a participa la oferta acestei persoane de îmbogăţire rapidă sau asumarea unor riscuri.