Horoscop 23 decembrie 2016: Iată ce ţi-au prezis astrele în funcţie de zodie

Citeşte horoscopul zilei de 23 decembrie 2016 şi află ce prezic astrele pentru sănătate, bani şi dragoste, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 14:23
Horoscop 23 decembrie 2016: Iată ce ţi-au prezis astrele în funcţie de zodie

Berbec

Va gasiti cu greu echilibrul in viata sentimentala, iar acest lucru isi pune amprenta si pe dispozitia dumneavoastra si prestatia la serviciu. Este important sa va gasiti puterea interioara pentru a lua azi unele decizii importante, deoarece nu puteti continua in acest ritm.

Taur

Simtiti nevoia sa fiti inconjurat de persoane si sa nu ramaneti nici macar o secunda singur. Spre seara veti participa la un eveniment care va va incarca sufleteste si de la care veti pleca impacat.

Citeşte şi  Horoscop: Află ce-ţi rezervă 2017, anul Cocoşului de Foc

Gemeni

Cand vine vorba de exprimarea sentimentelor, in mod clar nu va simtiti in largul dumneavoastra. Luati-va inima in dinti si spuneti tot ce aveti pe suflet. Ziua va decurge armonios si va veti simti eliberat dupa ce veti face acest lucru.

Rac

Sunteti foarte natural si va bucurati de foarte multa atentie, deoarece emanati numai voie buna si pozitivism. Pe plan sentimental, planetele lucreaza pentru a va oferi tot ce aveti nevoie, insa trebuie sa va deschideti inima si mintea spre nou.

Citeşte mai mult pe YVE.ro